Jennifer LopezI

Jennifer Lynn Lopez

7,6
24 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lopez

ona jest beznadziejna miauczy a nie spiewa moja babcia sie od niej lepiej rusza "talentem" aktorskim takze nie grzeszy jest pokrzywiona i tlusta (bleee) i jakby tego jeszcze bylo malo to zabija zwierzatka!! totalne dno...

Prros

no i zapomnialam o najwazniejszym.... cytuje ..." zal mi psow i kotow bo dla nich nikt nie projektuje bizuteri... postanowilam to zmienic" buahahaha jak to przeczytalam to normalnie kisiel w gaciach ....napewno biednym pieseczkom bizuteri do szczescia brakuje....a jezeli juz jestem przy temacie to....czesc "gwiazd" jest zacofana!! jak mozna ubierac w ciuchy zwierzeta ...no ok jakies male chuderlaczki w zime ale bez przesady:|:|:|:|

Prros

eeeeeeeeeeeee.... kisiel ??, w gaciach ?? - masz rozwolnienie ?? czy może się tak podnieciłaś ??

Prros

no co jak co, ale tańczy dobrze...

użytkownik usunięty
adam_

Ja chyba wole ją oglądać w komediach (ale zaznaczam w komediach, nie w sensacjach) niż słuchać w radiu... Chociaż niektóre nutki ma całkiem całkiem. Ale nie podobało mi sie to, co zrobiła z siebie i swojej muzyki od czasu kiedy coraz częściej zaczęła śpiewac z raperami, komu jak komu ale jej to nie psauje ...
Może Marck ją utemperuje, wygląda na porządnego gościa ;P
Pzdr

Prros

Wcale nie jest tłusta i pokrzywiona!
Ale, że miałczy i nie ma talentu to jednak prawda.
Pozdro

kakihara_2

hm... co do tego talentu, to jest to pojęcie względne. jako za osobą, bądź też za piosenkarką, to ja za nią nie przepadam. ale muszę przyznać, że na przykład w "drodze przez piekło", lub chociażby w "powiedz tak" była dosyć niezła. a ten jej tekst o zwierzętach świadczy jedynie o tym, że jest idiotką.

Pozdrawiam