Jennifer LopezI

Jennifer Lynn Lopez

7,6
24 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lopez

bardzo dobra z niej aktorka moze nie ma pieknego glosu ale czasem milo jej posluchac

milka_milka_2

aaaaaaaaaaaaaaa litosci co z niej za aktorka - rzeciez to beznadziejna laleczka, ktora kazda sekwencje wymawia tak samo :-/ brrrrr............

użytkownik usunięty
wiwat

A Oscara to raczej prędko nie dostanie, ale pewnie jej to wisi.

no jak na razie to nie zagrala w zadnym filmie ktoremu nalezalby sie oskar ale ja i tak ja lubie

Wcale jej nie "wisi" to. Zdobycie Oscara jest drugim marzeniem Jennifer Lopez, pierwszym, najważniejszym to założenie rodziny...

Jeśli jej nie znasz - niewypowiadaj się tak...

adam_

Niektóre marzenia się nie spełniaja. Nie chce tu jakoś najeżdżać na panią Lopez ale trzeba przyznać, że nie jest stworzona do aktorstwa. Wiele większych talentów się marnuje bo droge do sławy przyćmiewają im takie gwiazdy, odbierając okazję na zaistnienie. Żadna jej rola mnie nie poruszyła tak samo jak żaden film z jej udziałem mi się nie podobał. Poczekajmy, może dostanie jakąś ambitniejszą rolę (choć wątpię) wtedy będzie miała pole do popisu. Tylko czy będzie w stanie to wykorzystać ? Wydaje mi się, że nie. :)

filarem jej "wielkiej" tworczosci jest desperacja, jej przodkowie musieli skakac przez plot i uciekac przed kulami, a ona teraz hamburgery sobie z dupy wyjmuje bo inaczej popularnosc by spadla do zera kto by wtedy patrzyl na kaczuche ropuche