Jennifer LopezI

Jennifer Lynn Lopez

7,6
24 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lopez

wbrem powszechnym opiniom uważam,że Jennifer Lopez nie jest taką marną aktorką.Wprawdzie często grywała fatalnie,choćby w "Zatańcz ze mną(w tym filmie była sztuczna do bólu,kojarzyła mi sie z plastikową kukłą),"Pokojówka na Manhattanie","Oczy anioła" czy w koszmarnej "Anakondzie",ale te filmy były słabe nie tylko ze względu na słabe role Lopez....jednak dostrzegłem w niej całkiem niezłą(albo bardzo poprawną) aktorke w takich filmach jak "Miasto śmierci","Niedokończone życie","Selena" czy "Cela" i to z kolei były dobre filmy.Dobrze spisała sie też w średnio udanym "Nigdy więcej".Nawet z przeciętnej aktorki dobry reżyser potrafi wyciągnąć coś pozytywnego i gdy wokół Lopez nie wytwarza sie tej gwiazdorskiej otoczki jej gra może sie podobać lub przynajmniej nie przeszkadzać.Poza tym wg mojego gustu Lopez jest bardzo ładną kobietą i miło mi sie na nią patrzy.

happydred

.zgadzam się z tobą w 100%..

.nigdy nie będzie wybitną aktorką jak np Meryl Streep, ale przyjemnie jest czasem popatrzeć na filmy z jej udziałem :)

happydred

bardzo fajnie napisane

GhostFace

J LO jest po prostu aktorką komedii romantycznych, jedynie w nich moim zdaniem wypada dobrze.

sonnchen

popieram, komedie romantyczne i tylko i wyłącznie te. Nie powinna się pchać do dramatów itp, gdyż po 5 minutach widać, że nie ma w ogóle warsztatu aktorskiego ani talentu.

Binula

Po raz kolejny powtarzam: pieprzyć złote maliny!!!
Wcale nie była taka zła w powiedz tak, nigdy więcej czy sposób na teściową. Kto to wybiera??? Nie mam pojęcia, ale na pewno ma zryty dekiel, jak mawia moja koleżanka...

użytkownik usunięty
Binula

A widziałaś/widziałeś Selenę? Tam zagrała wspaniale!

Twierdzicie, że jest dobra do komedii romantycznych? To dlaczego właśnie za nie dostaje manto od krytyków? W "niedokończonym życiu" albo w "mieście śmierci", "selenie" czy "celi" była świetna. Za to nie dostała maliny, a to nie są komedie...