Jak można mówić ,że żadna z niej aktorka nie umie grać jest sztuczna ...itp.Jennyfer od prawie 10 lat gra w filmach i wydaje mi się że jest świetną aktorką!Taka prawdziwa naturalna np.w Selenie .A co do jej kariery piosenkarki to mi osobiście nie za bardzo podobają mi się jej piosenki,ale aktorką jest świetną! Niektórzy obrażają ją znając ją tylko jako piosenkarkę a nie należy zapominać ,że ona zaczynala jako aktorka!
Jeśli ona jest dla Ciebie świetną aktorką to współczuję. Chyba nie obcowałaś jeszcze z prawdziwymi, dobrymi aktorami... Szkoda, szkoda... Jej rola w Selenie była najlepsza z wszystkich jakie dotąd zagrała, jednak mówienie, że jest świetna do przeogromna przesada... W 2-3 rolach była niezła, reszta to jeden wielki kicz... Należy również zauważyć, że każdy film z jej udziałem jest ogólnie niskich lotów, nie wybija się niczym, poza przeciętną przeciętność, czasami wręcz osiąga dno :)
Ale świetna z niej aktorka :P
nie chciałabym nikogo obrażać, bo nie rozumiem wyzywania sie na forum, ale uważam, ze nie jest genialną aktorką; jej gra nie robi na mnie wielkiego wrażenia; powiedzialabym, ze jest po prostu przeciętna, ale szanuję oczywiście opinię innych i nie zamierzam wyśmiewać kogoś tylko dlatego, że ma odmienny gust///
zupełne beztalencie. ma gruba brzydka dupe i nie ma glosu...pusta piszczalka..ktora ma swira na punkcie kasy .
Ja ją uwielbiam, kocham poprostu jako osobę, jest dla mnie niemalże autorytetem. Śmieszne.
Ale jej aktorstwo mi się nie podoba. Szczególnie jej akcent w filmach bardzo razi, chyba że gra jakąś tam Portorykankę czy coś podobnego.
Aczkolwiek lubię filmy z jej udziałem.
Bez urazy, ale wystarczy spojrzeć na jej repertuar... Aktoreczka, która nie dość, że gra w takich sobie "plebejskich komedyjkach", to jeszcze nie robi tego dobrze. Do dobrych aktorek na pewno nie można jej zaliczyć, bo tym samym nie będzie to fair w stosunku do takich postaci jak Cate Blanchett, Katherine Hepburn, czy chociażby Umy Thurman. Trzeba najpierw zastanowić się CO piszemy, a dopiero potem to publikować.