Jennifer LopezI

Jennifer Lynn Lopez

7,6
24 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lopez

2 zlote maliny i 7 nominacji. rekordzistka. musi miec talent. za to w spiewaniu jej wychodzi. a sorry tam tez nie soiagnela niczego rewelacyjnego. no moze klika milionow sprzedala ale to nie jej sukces tylko
producentow

James_6

Z tego co ja wiem to nagrody ZŁote Maliny są przyznawane nie dla tych którzy dobrze grają itp. jest to nagroda hańbiąca i nie wiem czy ma się z czego cieszyć jeśli dostała dwie złote maliny;)
Pozdrawiam;)

trishia_md

i co z tego???? a ogladaliscie jej filmy np. Powiedz tak , Oczy anioła , Nigdy wiecej itd.. to tez sa do dupy??? chyba wy jestescie do dupy bez szkoly!!!

Tyskie

to był sarkazm. wiem ze te nagrody sa przyznawane dla źle grajacych

James_6

piszesz tak bo jej nie lubisz :] Jennifer jest dobre aktorka

Blair

nieeee! ja ją lubie, w wywiadach mowila jak fajna babka, jest przesliczna, urocza, piekna, ma to cos w sobie;) jeśli jest dobrą atorką to jak wytłumaczysz te maliny i nominacje?? a ja ci powiem ze nie jest, bo gdyby byla zgarniala by oscary i globy a nie maliny i malo przychylne uwagi krytykow

James_6

Jest dużo bardzo dobrych akotrów którzy też maja Maliny :P

_Holly_

tak ale ona dostaje ja za kozda role, kazdy aktor ma jakas slabsza i lepsza, ona ma same slabsze, oczywiscie nie moze za wszystko zgarniac nagrod ttylko nominacje a dlaczego?? np w jednym roku byla nominawana trzykrotnie do maliny za swoje wszystkie orle w tym roku ale niestety mogla dostan tylko jedna anty-nagrode