Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 423 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

Najbardziej rozbraja mnie jego poczucie humoru :) W Supernatural jest genialny, nie wyobrażam sobie tego serialu bez niego. W ostatnim odcinku ("Yellow fever") końcówka mnie powaliła - "Eye of tiger" w wykonaniu Jensena - musicie to zobaczyć :) Pzdr.

użytkownik usunięty
nataliaob

Taa poczucie humoru ma świetne xD Uśmiałam się też oglądając gagi z planu filmowego Supernatural ^^ Co ja bym dała,żeby spędzić tam chociaż jeden dzień xD

nataliaob

Yellow Fever to odcinek mistrzowski.
A ten babski krzyk na widok kota... odlot xD

Impresja666

Akcja z kotem to mistrzostwo ;) Ostatnio oglądałam 1 serie i tam to Sammy przestraszył się kotka..To u nich rodzinne chyba :)
A wracając do Jensena to bardzo dobry aktor i myślę ,że jeszcze nie jedno nam pokaże.

Paulina_1108

No dokładnie, poczucie humoru genialne i wpadki są świetne. Na youtube możecie sobie wpisać np. Supernatural Bloopers i te filmiki są genialne. Ale Jared z tego co jest pokazane też niezłym "jajcarzem". :))

Narvinye

Polecam Ten Inch Hero. Sam film to lekka komedyjka romantyczna jednak postać Jensena jednym słowem powala :)

Paulina_1108

Całkowicie popieram :D Ten Inch Hero to świetny film moim zdaniem :) Jensen oczywiście zagrał tam super, choć nie jest głównym bohaterem filmu :))

użytkownik usunięty
Narvinye

Taa Jensen i Jared pod tym względem niewiele się różnią xD Po prostu wesołe z nich chłopaki ;)

użytkownik usunięty
nataliaob

Jared Padalecki też niczego sobie. Uwielbiam ich obu, bez nich ten serial nie byłby już taki interesujący