Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

Od kiedy to aktorzy sa oceniani ze wzgledu na 'ladna buzke.' Wedlu nie kiepski z niego aktor.
Ciezko mi wytlumaczyc co jest z nim nie tak, ale jest jakis taki malo przekonywujacy. Choc
wydaje sie sympatyczny.
Ps. Jego glos mnie przeraza. Strasznie niski.

Amatorka07

Od kiedy to aktorzy sa oceniani ze wzgledu na 'ladna buzke.'

Nie kojarzę tego aktora więc na temat jego gry aktorskiej się nie wypowiem, jednak odpowiem ci na pytanie.
Od zawsze na filmwebie było tak, że aktorzy a zwłaszcza aktorki są oceniane przez pryzmat urody. Ba, nawet spotkałam się z opiniami, że uroda jest brana pod uwagę w ocenie ponieważ aktorki zarabiają swoim wyglądem więc dlatego muszą być piękne

Amatorka07

Ja Jensena wcale nie oceniłam...
Widziałam dwa filmy z jego udziałem (Krwawe walentynki, Pożarci) no i oczywiście oglądam Suernatural (gra tam jedną z głównych postaci). Powiem szczerze, że uważam go za bardzo dobrego aktora. Moim zdaniem jest bardzo przekonywujący i wyrazisty, gładko prześlizguje się miedzy nastrojami i emocjami, etc. Ma bardzo dobrą mimikę twarzy. Jeżeli chodzi o wymowę, też dobrze potrafi naśladować akcenty (naturalnie ma bardzo teksański). Rzeczywiście wydaje się być sympatyczny, jeżeli poprzeglądać nagrania z zjazdów, wywiadów, planu to dochodzi się do wniosku, że albo dobrze gra, albo jest naprawdę fajnym człowiekiem. Jego głos mnie nie przeraża, wręcz przeciwnie uważam, że jest prześwietny (jeszcze jak mówi z tym teksańskim akcentem...).

Może i ktoś ocenił "za ładną buźkę", a Ackles niestety taką ma, inni może kierowali się sympatią do tego aktora. Inni, jak ja, uważają, że jest dobrym aktorem. Top100 to przesada, ale ranking filmwebowski nigdy nie był wiarygodny. Ja sama nie oceniłam Jensena, żeby nie było głupich docinek właśnie w stylu "dałaś dziesięć, bo jest ładny". Nikt nie zastanawia się nad tym, że ktoś może lubić jego grę, osobowość. :)

Mala_Lady_Punk

zgadzam się w 100% :)

Amatorka07

gimbo dają 10/10 i potem tak wychodzi, że Brad Pitt jest na miejscu 1237621876214 a tego typu śmieć w pierwszej setce...

mk34

Każdy ma własną opinię i nazywanie 'śmieciem' aktora, którego się nie zna lub nie lubi jest poniżej pewnego poziomu.

P.S. Brad Pitt nie oszałamia swoją grą aktorską i też jest jedną z wielu 'ładnych buziek'.

kriget

brad pitt to ci-pa

Amatorka07

zgodzę się, że sporo osób daje mu 10 za to, że jest taki przystojny (bo jest), ale ja go uwielbiam i nie za wygląd. Szkoda, że jego kariera bardziej się nie rozwinęła. Aha, i proszę was ludzie, jeśli nie znacie aktora to nie oceniajcie go na tej właśnie podstawie, że nie jest bardzo znany (czy że ma "ładną buźkę"), ja oglądam Supernatural, gdzie gra świetnie i serial oglądam właśnie głównie dlatego, że uwielbiam grę Jensena. A "Ten inch hero"? Zagrał genialnie. To by było tyle na ten temat, więc przestańcie go gnoić, bo jest wiele gorszysz aktorów ocenianych za wygląd i znajdujących się wyżej w rankingu, Jensen zasługuje na lepsze miejsce niż oni.