jestem jedynym chłopakiem który wypowie się w jego profilu oprócz moderatora strony www.SUPERNATURALPLANET.com.pl ale co tam chciałem powiedzieć że to mu wyszło genialnie http://www.youtube.com/watch?v=OMOUdtEqymQ&feature=related
dawno się tak nie uśmiałem no może wtedy jak wyskoczył kot z szafki i krzyczał przeraźliwie :)
widocznie jeszcze nie oglądałaś tego odcinka,inaczej wiedziała byś o co mi chodzi a dokładnie ta scena z kotem jest w sezonie 4 Odcinek 6: Yellow Fever (Żółta febra)
to jest najlepsza scena z 4 sezonu... normalnie zostawiłam sobie ten odcinek i włączam od czasu do czasu dla poprawienia humoru... dobry jest jeszcze odcinek 15 sezonu 2.... orientujesz się ?
no dokładnie ta scena, najlepsza ze wszystkich jakie do tej pory widziałem,a co do odcinka 2x15 jasne że się orientuję,nie których odcinków nie da sie zapomnieć :P
też też, jak dla mnie 2 najlepsze seriale ale widze że Tobie Heroes też nie są obce skoro się orientujesz kto jest na moim zdjęciu w profilu :D
orientuje, orientuje :D właśnie wczoraj oglądnęłam 8 odc 3 sezonu.. muszę przyznać, że nic ciekawego się tam nie dzieje...
a Ty może orientujesz się ile ma być odc. w tym sezonie ?
Ok... chyba nie to forum na takie dyskusje :P
no nie to forum, ale jest pytanie to trzeba odpowiedzieć. Nie ma chyba żadnych strajków wiec pewnie standardowo ok 22-23 odcinków.
hmmm chyba raczej nadal oglądamy, a odcinki mamy z neta, przynajmniej ja mam, ale reszta pewnie też :P ja ściągam z mininovej nie wiem jak reszta
co do tego skąd mozna ściągać, to ja mam np. z isohunt.com
jeśli chodzi o najlepszy odcinek, to jak do tej pory najfajnejszy był chyba 15 drugiego sezonu, ale fajne też był "hellhouse", ale to bardziej z powodu dowcipów, które sobie robili Dean i Sam. geniarne było, jak dean wsypał bratu proszek na swędzenie do gaci. Sam w barze" wiesz, chyba mam uczulenie na tutejsze mydło" ;D
co do herosów to Hiro rządzi. Syler też był fajny, pomijając to,że był czrnym charakterem. Niestety widziałam tylko pierwszy sezon. nie wiecie dlaczego jedynka zaprzestała emisji??
Zaczynając od SN to racja 15 odc 2 sezonu rządzi. Mi się najbardziej podobało właśnie jak Dean ośmieszał Sama... to było boskie, np. "Dean what you think you doing ?" w barze jak Dean mówił swoja wersje.. normalne ta mina Sama :D boska ;)<można zaobserwować na zdjęciu w moim profilu :D>
Jeśli chodzi o Heroes to nie wiem czego jedynka nie emituje już tego serialu... ale zawsze powtarzam, że na tv nie ma co liczyć jeśli chodzi o takie rzeczy... oni wola pokazywać takie tasiemce jak moda na sukces... dlatego lepiej załatwić sobie samemu jakiś serial... no Hiro Nakamura jest super... tan jego akcent i w ogóle... lubię go za całokształt :)