Jerzy Owsiak

Jerzy Zbigniew Owsiak

7,1
740 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Jerzy Owsiak

Panie Jurku stokrotne dzięki że jest ktoś taki jak Pan. Dzięki Panu mój synek ma teraz 4 latka, jest zdrowym, radosnym, pełnym życia maluchem, Jestem młodą mamą. Urodziłam chorego synka, który pierwsze miesiące swojego życia spędził na oddziale intensywnej terapi dla noworodków. Cały oddział był wyposażony w sprzęt "z serduszkiem" przekazany przez fundację Pana Jerzego Owsiaka. Dziękuję Panu! Nigdy nie odwdzięczę się za to co Pan zrobił dla mojego synka i dla mnie. Niech ci którzy Pana krytykują przejdą się na taki oddział i zobaczą ile serc Pan uratował, ile dzieci żyje tylko dzięki Panu. Jeszcze raz dziękuję :)

monika_1972

Mam nadzieje, że ci wszyscy idioci, którzy są przeciwko Owsiakowi i Orkiestrze też kiedyś otrzymają taką pomoc i sie ogarną w końcu.
Pozdrawiam Ciebie i syna;)

PrezesBielecki

Amen
I ja sie przybijam

użytkownik usunięty
monika_1972

Nawet jeśli Jurek trochę lub więcej jak trochę kradnie, to mu się należy, tyle dobrego zrobił dla chorych dzieci. Piotr Wielgucki w sądzie doczekał się na szczęście rzetelnego procesu. Sąd ostatecznie stwierdził, że zeznania "Matka Kurka" (vel Piotr Wielgucki) pisał o faktach, a zeznania Owsiaka, Dobiesa i Pilarskiej były niewiarygodne. Cieszę się, że temu chamowi nie udało się zniszczyć człowieka, który wykazał nieuczciwość jemu, jego żonie "Mrówce Całej (co za idiotyczna nazwa) i jego wspólnikom.

Niech Twoje dziecko żyje długo i zdrowo. Oby zawsze mogło liczyć na służbę zdrowia.