Panie Jurku stokrotne dzięki że jest ktoś taki jak Pan. Dzięki Panu mój synek ma teraz 4 latka, jest zdrowym, radosnym, pełnym życia maluchem, Jestem młodą mamą. Urodziłam chorego synka, który pierwsze miesiące swojego życia spędził na oddziale intensywnej terapi dla noworodków. Cały oddział był wyposażony w sprzęt "z serduszkiem" przekazany przez fundację Pana Jerzego Owsiaka. Dziękuję Panu! Nigdy nie odwdzięczę się za to co Pan zrobił dla mojego synka i dla mnie. Niech ci którzy Pana krytykują przejdą się na taki oddział i zobaczą ile serc Pan uratował, ile dzieci żyje tylko dzięki Panu. Jeszcze raz dziękuję :)
Mam nadzieje, że ci wszyscy idioci, którzy są przeciwko Owsiakowi i Orkiestrze też kiedyś otrzymają taką pomoc i sie ogarną w końcu.
Pozdrawiam Ciebie i syna;)
Nawet jeśli Jurek trochę lub więcej jak trochę kradnie, to mu się należy, tyle dobrego zrobił dla chorych dzieci. Piotr Wielgucki w sądzie doczekał się na szczęście rzetelnego procesu. Sąd ostatecznie stwierdził, że zeznania "Matka Kurka" (vel Piotr Wielgucki) pisał o faktach, a zeznania Owsiaka, Dobiesa i Pilarskiej były niewiarygodne. Cieszę się, że temu chamowi nie udało się zniszczyć człowieka, który wykazał nieuczciwość jemu, jego żonie "Mrówce Całej (co za idiotyczna nazwa) i jego wspólnikom.
Niech Twoje dziecko żyje długo i zdrowo. Oby zawsze mogło liczyć na służbę zdrowia.