Jesse McCartney

Jesse Abraham Arthur McCartney

7,9
910 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jesse McCartney

...kiedy widzę panienki rozpalone do białości miłością do "boskiego" jesse. przecież on nawet nie jest ładny! nie wiem jaki jest z charakteru, bo nie znam go osobiście, ale z wyglądu jest to przeciętniaczek jakich wielu w świecie show biznesu! dlatego jestem czasem trochę zdegustowana pustogłowiem nastolatek zakochanych w jakichś boysbandowych ślicznych chłopcach, bo uświadamiam sobie wtedy jak przeceniani są przeciętniacy (bloom, mccartney, wood, radcliffe), a jak nie doceniani są inni, naprawdę przystojni aktorzy i wokaliści...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Pomyluna

Zawsze tak jest, i nikt tego nie zmieni. Moim zdaniem on jest dośc przystojny, ale każdy ma inny gust, jednak zgodze się z tym, ze niektóre dziewczyny wszytsko wyolbrzymiają, i robią ze swojego idola "bossa" ;)

Agulka88

ja na przykład uwielbiam jesse'go ale tylko za muzyke jaką tworzy...kocham jego głos i uwarzam że ma talent...a do tego jest aktorem...i jest w jakims stopniu przystojny...

olesia92

Ja lubie Jessego przede wszystkim jako aktora... Swietnie zagral w serialu Summerland. Co do muzyki to troche nie moj styl, jednak uwazam ze chlopak naprawde ma talent. Sam pisze teksty i glos tez ma ladny. Do tego jest przystojny, zwlaszcza teraz jak scial i przyciemnil wlosy :)

aparatka123

Summerland ---------------- na jakim programie leci ten film ?

szyneczkacolcze

'coś strasznego...
...kiedy widzę panienki rozpalone do białości miłością do "boskiego" jesse.'

OMG, jigsaw to na nie nie patrz. Skoro tak go nie znosisz to po co wchodzisz na forum o nim.?
Gdybyś miał jeszcze jakieś sensowne argumenty.
Żal.

Blaczek

Ja tam przyjmuję krytykę, bo wiem, że każdy ma inne zdanie.
'Żal'...
Żal to mi jest takich osób jak ty, które tego nie robią... :/

Pomyluna

I nie kłóćmy się moi drodzy, bo ja przynajmniej - nie wiem jak wy - jestem osobą raczej pokojowo nastawioną i staram się nie kłócić na forach. Tak więc pokój & miłość all :)

Pomyluna

Kolego, a w którym miejscu mnie skrytykowałeś, żebym mogła tą krytykę przyjąć.?

Pomyluna

według mnie to on jest ładny... nawet bardzo. no ale wiadomo, że naturalnie bedzie wyglądał troche... inaczej.

Lilka171

Jesse jest bardzo bardzo przystojny :* ale jego muzyka jest jeszcze lepsza ^^ jestem jego fanka i wcale nie twierdze ze on jest bossem w sumie jest boski bo lubie blondynów ;) ale i tak go nie znam,wiec nie wiem czy by mi sie podobał z charakteru ale wydaje sie spoko ;)Pozdro dla fanów i fanek Jessego ;* i Richiego z Us5 ;* Moje gg ; 5470218 :) lub blogi : rozi-fanka.blog.onet.pl i rozi-jesse-mccartney.blog.onet.pl :)

Rozi_Jesse_Mccartney

Richiego też uwielbiam. Okej, tak jak i Jesse mają wizerunki słitaśnych chłopczyków, którzy dbają tylko o swoją fryzurę. Ale musiałabym mieć coś nie pokolei żeby się tym przejmować. They rocks, i tyle ;)