Może i jest ładna i ma super figurę, ale co z tego? Czy to się liczy? Dla producentów może i tak, jej fani biegną do kina na każdy film z nią, a oni zarabiają miliony. Ale talentu nie ma za grosz. W każdym filmie gra - o ile to w ogóle można nazwać grą - tak samo sztucznie. Jakby chciała jak najszybciej zejść z planu i zgarnąć kasę za samo stanie i uśmiechanie się...
nicka czy ty jesteś normalna dziewczyno!! to ty cały czas mu odpisujesz!! i to ty nie masz agrumentów, skoro twoim jedynym jest "ona jest słodka do wyrzygania" to ja mam inny argument "ona nie jest słodka do wyrzygania" i co sensowne są te argumenty?
podaj jakiś konkret wreszcie...
jak mówisz, że ziomal robi wichę to po co tu wchodzisz? wyraziłaś swoje zdanie i bye bye
no w sumie muszę poprzeć Paige. Nicka daj sobie już spokój, bo ziomal swojego zdania nie zmieni,a ty nie potrzebnie się denerwujesz kłócąc się z nim. Twoja rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko się zwyzywacie, a nic nowego do tematu nie wniesiecie. Ziomal jest fanem, ty antyfanką Alby i basta;] chcąc nie chcąc każdy musi się z tym pogodzić;]
pozdrowienia zarówno dla ziomala jak i dla nicki;p zresztą dla wszystkich;]
wielkie dzięki za poparcie;) wolę nikogo nie wyzywać tylko spokojnie podejś do sprawy;) ty chyba też;) napisałaś to co i ja chciałam napisać;)
pzdr;*
Dzięki, Tarantinka twoja wypowiedź trochę spóźniona, ale dzięki....Paige jak zwykle na wysokim dobrym poziomie. Miło kiedy kobiety dostrzegają to że fan to nie idiota który sypia z plakatem swojej idolki (określenie Nicki), mnie wykastrować, za co?.
Do Nicki
Dajmy temu spokój, masz prawo do oceny kogo chcesz, ale zadanie tematu:
"słodka do wyrzygania", to przesada.....mam nadzieje że wycofasz się z tego.
Bez pozdrowień.....twoje zdrowie
nie ma za co:] wiesz nie chce się już kłucić, bo to naprawde nie ma sensu:) wyraziłam swoje zdanie i tyle;)
MOŻE TAK ZAWRZEMY ROZEJM?
co ludzie...?
Pokój z Tobą siostro, niech Twoja dusza będzie uzdrowiona.
To żart....pozdrawiam.
Nie wycofam sie z tego bo takie było i jest moje zdanie. Moge jedynie same słowa troche złagodzic (może słodka aż mdli ?)
-Spokój temu już dałam po jego ostatnim wpisie.
I co do rozejmu- nie ma sprawy, pod warunkiem, że kolega znowu nie bedzie probował narzucić swojego zdania żałosnymi tekstami w stylu -przywiążcie ją do pługa.
A czy tekst słodka do wyrzygania nie jest żałosny? Skoro Alba ma zagrać słodką idiotkę to gra słodką idiotkę. Ale utożsamianie Alby z postaciami przez nią granymi to żal.pl do kwadratu, no chyba, że znasz Jessicę osobiście...
nigdy nie użyłam stwierdzenia słodka idiotka to raz.
Dwa- czy postać w oku miała być taka nijaka (?) czy postac grana przez nia w błękitnej głębi również miała się głupio uśmiechać przez cały film ? Jej słodkie usposobienie i wyraz twarzy pasowały mi jedynie do filmu Honey. Reszta postaci przez nią stworzonych ktore miałam okazje obejrzeć jest poprostu bez charakteru. Nie utożsamiam ją z głównymi bohaterami, oceniam ją jako aktorkę nie jako bohaterke. Głupie uśmiechanie się mija się z ceem w wyżej wymienionych przezemnie filmach.
W Błękitnej Głębi jej postać miała się tylko uśmiechać i paradować w bikini. Mi tam się podobało:) Oczywiście, możemy krytykować Jessicę, że wybiera sobie takie denne filmy, jednak nie możemy krytykować jej, że nie umie grać, skoro postacie przez nią grane mają być płytkie to i gra aktorska Alby musi być płytka. W Oku ona praktycznie się nie uśmiecha. Trudno też powiedzieć, że jej postać jest nijaka, jest wręcz przeciwnie.
No kolego zgadzam się w 100%. A tak przy okazji, nie można by w końcu zbanować tego pajaca wabiącego się ziomal.pl?!
Właśnie tak mu napisałem, bez wyzwisk, i zaraz wysłał wiadomość do moderatora.
Prorok lebioda - świętoszek czy Mojżesz?.
Tylko patrzeć jak będzie nam cytował Biblię.
Macie problemy... tylko pozazdrościć ;/
Uważam, że prześliczna Jessica, która ma faktycznie talent, <do szczerzenia się do kamery i rozbierania się> zasługuje na 2 pkt.
Dziękuję za uwagę...
Bardzo chętnie obejrzałbym ją nago, więc napisz mi w którym filmie się rozebrała? Większość jej ról to komedie, czy w komediach ma płakać?
Krytykujcie ją ile chcecie, ale jak ją krytykujecie to róbcie to w sposób merytoryczny, a nie powtarzać jak papużki oklepane slogany.
Ja też nigdy nie widziałam żeby Alba się rozebrała, ale Chanel chodzi chyba o to w "Sleeping dictionary".Lecz każdy kto się choc trochę interesuje wie że akurat w rozbieranej scenie w tym filmie Jessicę zastąpiła dublerka. Więc jeżeli Chanell chce podawac jeszcze jakieś zarzuty w stronę Alby to niech poprze je jakimiś źródłami lub dowodami.
Ok, przesadziłam. Uważam, że to przeciętna aktorka o przeciętnej urodzie.
Większość (w tym faceci), leci na jej ciało, a nie na urodę i taka prawda. A to, że jest marna nawet w komediach to jak to sie mówi inna para kaloszy. Ale to tylko moje zdanie :)
Faceci na tym portalu sie obrażają dlatego, bo krytykuje się ich gust w stosunku do kobiet. A ja powtarzam po raz chyba bedzie juz trzeci- nie o urode tu chodzi (przyznaje jest bardzo ładna i również mi się podoba), ale o aktortswo do cholery ... Chyba nie potraficie tego dostrzec, ponieważ Alba jest dla was tylko ciałkiem, które chętnie oglądacie. No cóż ja jestem uwolniona od tzw. pociągu seksualnego do kobiet, więc obiektywnie moge stwioerdzić, że aktortswo to ostatnia rzecz jaką Alba powinna sie zajmować.
PS. I przepraszam bardzo niby dlaczego nie możemy jej krytykować ? I co do Chanel- ciało składa się na urode..
Nicka a nie przyszło Ci do głowy, że grając w komediach romantycznych aktorka musi być ładna? Grając w komediach romantycznych trzeba mieć urok osobisty, który moim(i większości ludzi) zdaniem Jessica posiada. Zgadzam się z tym, że komedia romantyczna to nie jest rodzaj filmu w którym można wykazać się grą aktorską, ale z drugiej strony jak można krytykować kogoś za słabą grę w filmach w których się nie gra?? Rola w Dark Angel i nominacja do Złotego Globa czy choćby ostatnie jej rolę w Oku i Awake udowodniły, że Jessica ma potencjał na bycie naprawdę dobrą aktorką. Po raz kolejny zwracam uwagę na jej wciąż młody wiek i na to, że ciągle rozwija się aktorsko.
ps a kto i kiedy zabraniał antyfanom krytykować Jessicę?
nie jest przeciętną aktorką, co potwierdzają jej role mi.in w "oku" a to jakiej jest urody to tylko kwestia gustu;) Nie wszystkim musi pobobać się chuda Keira Knightley przez madia okrzyknięta zjawiskową;)
podaj konkretny przykład filmy gdzie Jessica zagrała źle...
a co, że facetom podoba się jej ciało to co w tym złego?? ładne i zadbane ciało powinien mieć każdy aktor/aktorka bo to jego narzędzie pracy
pozdrawiam;)
Przeciętna aktorka nie gra w kilku filmach rocznie i nie zgarnia za każdy z nich po kilka milionów dolarów. Od zawsze intrygują mnie ludzie, którym wydaje się, że wiedzą lepiej od producentów filmu czy ktoś nadaje się do ich filmów czy nie. Spotkałem się z wieloma profesjonalnymi krytykami Jessica, ale w żadnej z nich nie wyczytałem, że nie sprawdza się w komediach. Powszechnie docenia się jej naturalny urok i to ,,coś'' które sprawia, że podoba się przeważającej liczbie oglądających ją osób. Nie bardzo kumam, jak można lecieć na czyjeś ciało jednocześnie twierdząc, że temu komuś brak urody, jednak antyfani Jess potrafią mnie zaskoczyć coraz ciekawszych wymysłami;) Oczywiście nikt nie broni Ci krytykować Alby, jednak stwierdzeniem, że jest osobą o przeciętnej urodzie, wbrew wielu rankingom w których biorą udział miliony mężczyzn, jak choćby ten
http://www.askmen.com/specials/2008_top_99/jessica-alba-5-1.html
w którym zwykli ludzie( a nie redaktorzy) uznali Jess za najbardziej pożądaną kobietę na świecie po prostu skompromitowałaś się.
pozdrawiam
Niestety dla mnie jest słabą aktorką i bez tego "czegoś". Ale skoro krytycy uważają inaczej, to ich sprawa w końcu :|
A mogłabyś uzasadnić, dlaczego według Ciebie jest słabą aktorką, czy po prostu argumentujesz na poziomie Słowacki wielkim poetą był? Prosty test, skoro Jessica jest przeciętna aktorką, ma przeciętną aktorką i nie ma w sobie tego czegoś, to niby dlaczego więcej osób oceniało do tej pory ją niż np. Morgana Freemana, Washingtona, Streep czy Spacey'a. Dziwi mnie, że niektórzy chcą się kompromitować takimi wypowiedziami, imho to się ociera o masochizm.
A ja jestem dziewczyną i nie uważam, że Alba jest słabą aktorką. Krytycy się na niej uwzięli, dlatego ciągle ją nominują do Złotej maliny i nie obchodzi ich to, że w Awake zagrała lepiej od Haydena... Po prostu dali jej tę nominację, bo jej nie lubię i tyle. Oglądałam z nią sporo filmów. Fantastyczną czwórkę 1 i 2, Sin City, Awake, Oko, Bestię i serial Cień anioła i stwierdzam, że Jessica ma talent. Fakt nie jest to aktorka dobra, ani nawet przeciętna, ale na pewno nie jest słaba. Udowodniła to szczególnie w Awake, a mówiąc, że jest brzydka... Hmmm... Skąd to się bierze? Z zazdrości? Z braku sympatii? Nie wiem, ale prawda jest taka, że Alba to jedna z najpiękniejszych i najmniej sztucznych aktorek w Hollywood. Nie ma ani jednej operacji plastycznej i bez makijażu wygląda ślicznie. Pokazała się tak w The Eye... Jak już ktoś wspomniał wygrywa mnóstwo rankingów piękności oraz seksapilu, a to o czymś świadczy.
"Fakt nie jest to aktorka dobra, ani nawet przeciętna, ale na pewno nie jest słaba"
zagmatwane nie sądzisz?? to jaka ona w końcu jest???
to nie jest tak, że krytycy jej nie lubią, bo to dziecinne uważać tak...
a Jessica gdyby nie była "nawet przeciętną aktorką" nie dostała by nominacji do Złotego Globu
a co do urody - rzecz gustu - tobie też na pewno nie wszyscy się podobają...
Uważam, że nie wkłada za wiele do swojej roli, nie jest szczera i ciągle gra tymi samymi minami. Awake to faktycznie postęp, ale nie starczy, żeby teraz uznać ja za utalentowaną. Bo jak np. usłyszę Jessica Alba to nie kojarzy mi się to bezpośrednio za aktorstwem lecz z mediami i listą najseksowniejszych (co za komplement ;)
A to, że więcej osób ją oceniło, nie znaczy, że jest bardziej utalentowana od Freemana czy od innych. Nawet o tym nie mówmy, bo to przecież śmieszne!
Otóż to, że ta nominacja do Złotego Globu nie świadczy absolutnie o niczym, ponieważ za seriale to miało wile osób takie nominacje, a już w filmach sobie rady nie dawali, więc absurdem jest sądzić, że ta nominacja ukazuje jaki ma talent... Bo to nie prawda! W moim zdaniu chodziło o to, że brakuje jej do bycia średnią aktorką i to bardzo wiele jej brakuje... Jednak nie jest słaba, a troszeczkę lepsza niż słaba...
Chanel cieszę się, że podjęłaś się rzeczowej dyskusji, jednak trzymajmy się rzeczywistości
,, że nie wkłada za wiele do swojej roli'' co można dodać do roli słodkiej idiotki? podaj jeden przykład w historii światowego kina, gdy ktoś genialnie zagrał rolę słodkiej idiotki?
,,nie jest szczera'' naturalność to jedna z jej największych zalet
,,ciągle gra tymi samymi minami'' nie jest to prawdą, fakt może powtarzają się jej minki z komedii, ale ile można mieć uśmiechów? Za to jeśli obejrzysz Eye zobaczysz, że Alba posługuje się również innymi minkami niż uśmiech
,,Awake to faktycznie postęp, ale nie starczy, żeby teraz uznać ja za utalentowaną''
Awake udowodnił, że alba odnajduje się w filmach, które nie są komediami, można powiedzieć, że to powrót do źródeł, bo PAranoid teżna pewno komedią nie był.
,,Bo jak np. usłyszę Jessica Alba to nie kojarzy mi się to bezpośrednio za aktorstwem lecz z mediami i listą najseksowniejszych ''
To chyba oczywiste, że jeśli ktoś jest dobrym aktorem i aktorką to częśtwo występuje w mediach. I co ma biedna Jessica zrobić, żeby nie uznawali jej za piękną? pociąć sobie twarz żyletką? to zrobi z niej dobrą aktorką?
,,(co za komplement ;)''
No to chyba oczywiste, że żadna kobieta na świecie po za Albą, nie chce być uznawana za seksowną ;)
,,A to, że więcej osób ją oceniło, nie znaczy, że jest bardziej utalentowana od Freemana czy od innych. Nawet o tym nie mówmy, bo to przecież śmieszne''
Nie napisałem, że jest lepszą aktorką od Freemana czy WAshingtona napisałem tylko, że na przeciętną aktorkę o przeciętnej urodzie nie głosowałoby tylu ludzi. Liczba głosów oddana na nią świadczy jednoznacznie o tym, że ludzie doceniają jej urodę i aktorstwo.
Anuss Twoje wypowiedzi są do .... domyśl się po swoim nicku do czego;)
1. Któż zagrał genialnie rolę słodkiej idiotki?! No kto? Oczywiście pani z mojego awataru: Marilyn Monroe! Albo Betty Grable bądź Kim Novak czy Veronica Lake (jest o nich notka na moim blogu. Przyjrzyj się uważnie kto ładniejszy). Oczywiście są to panie ze starego kina, bo dzisiaj ŻADNA aktorka nie ma tyle klasy i uroku.
2. Awake uważam za średni film. Postęp Alby w grze był malutki ;)
Uważam jednak ją za kiepską aktorkę. Eye znowu takim wielkim hiciorem nie jest. A Alba: miałam wrażenie, że ona tylko mówi wyuczony tekst. Dla mnie nie jest szczera. Tak jakby myślała żałośnie w ilu plebiscytach na najpopularniejszą/najseksowniejszą zajmie pierwsze miejsce.
Z resztą po dwóch filmach, które są bardziej wartościowe od komedii, w których przeważnie gra, twierdzicie, że Jessica jest utalentowana.
3. Nie zawsze aktorzy grający w filmach obracają się w mediach. Np. okropnie utalentowana Cate Blanchett czy Meryl Streep, Natalie Portman, Michelle Pfeiffer czy choćby o mojej ulubienicy Nicole Kidman (ostatnio tak, bo jest w ciąży ;) jest głośno w mediach?! Alba naturalnie jest seksowna itp. ale akurat jej typ urody mi się bardzo nie podoba. Zawsze mam wrażenie, że ona nie cieszy się ze swoich ról, które producenci raczyli jej powierzyć lecz z zajmowanych miejsc w różnych plebiscytach.
PS gratuluję za szczegółowe przestudiowanie mojej wypowiedzi.
A teraz kończę, bo się spóźnię :)
dzisiaj ŻADNA aktorka nie ma tyle klasy i uroku.
nie zgodzę się z tym - moim zdaniem wielką klasę ma Natalie Portman i Scarlett Johansson, Catherina Zeta - Jones, Charlize Theron, ale jeśli się z tym nie zgadzasz...
czy to, że Jessica pojawia się w mediach częściej niż np. Cate to jej wina? nie sądzę! Alba nie robi wokół siebie skandali, ani nic takiego, a w rankingach nie umieszcza sama siebie!
a co do gry Marylin to mnie się nie podoba gra tej pani [ mówcie sobie co chcecie, że jest świetna itp. ale mnie się nie podoba ani z urody ani z gry aktorskiej]
a aktorki ze starszego kina - typ urody ludzi się zmienia kiedy byli tamci, dziś są inni... mnie się wydaje, że aktorki wpólczesne są ładniejsze...
A mnie wręcz przeciwnie! Marilyn była PRAWDZIWĄ kobietą. Ale w ogóle to nie chce mi się z wami gadać i tracić czasu. Wystarczy obejrzeć parę filmów z tamtej epoki to nawet statystki są piękne.
Dla mnie Alba jest słaba pod względem gry aktorskiej i urody!
Więc zakończmy tą dyskusje bo i tak do niczego nie dojdziemy :/
1. Przyznam, że nie kojarzę niektórych aktorek z Twojego bloga, nie oglądałem z niektórymi z nich filmów(albo nie pamiętam, żebym oglądał). Ty jesteś ich wielbicielką, ja nieszczególnie, nie mam zamiaru przekonywać Ci do mojego zdania iż współczesne aktorki są ładniejsze bo i tak Cię nie przekonam, wrócę tylko do mojego wcześniejszego pytania o to kto zagrał genialnie rolę słodkiej idiotki, Ty wymieniłaś mi parę aktorek i dodałaś, że miały one klasę i urok. IMHO zagranie słodkiej idiotki z klasą jest niemożliwe i w żadnym filmie nic takiego nie wystąpiło. Albo ktoś grał z klasą, albo grał idiotkę.
ps nikt mnie nie przekona, że MM posiada więcej uroku niż Alba;)
2. Awake jest średnim filmem i nikt temu nie zaprzecza. Jednak jest to rola
kompletnie inna od wszystkich pozostałych Alby, po raz pierwszy zagrała ona tą ,,złą'' Nie twierdzę, że był to jej genialny występ, nie zgodzę się jednak z opinią, że postęp w grze Alby był malutki, ponieważ nie mamy żadnego porównania ,,Złej'' Alby do Złej Alby z innego filmu.
Eye hiciorem nie jest, ponieważ amerykanie nie są w stanie nakręcić żadnego remaku japońskiego horroru, który byłby lepszy od oryginału. Trudno obwiniać, więc Albę za nieudolność scenarzysty i reżysera. Alba miała do zagrania trudną rolę, musiała grać niewidomą, która powolutku odzyskuje wzrok, taka rola to wyzwanie dla każdej aktorki. Nie dałbym jej za ten film oczywiście noty 10\10 jednak osobie, która twierdzi, że ta rola nie jest postępem w karierze Alby i nie udowadnia, że Alba ma potencjał radzę ponownie obejrzeć ten film. Musisz przyznać, że ten film opiera się na Albie i jaki jest tego efekt?
http://www.ambinet.pl/film/857/eye.html
53 mln $ przy budżecie wynoszącym 12 mln $ to wspaniałą informacja dla studia. Jako ciekawostkę dodam, że film ten zarobił więcej niż in the blue, w którym Albę ogląda się dużo lepiej niż w OKU;) Tak, więc postęp aktorski Alby to FAKT doceniony przez publiczność.
Coraz ciężej idzie mi przekonywanie Ciebie, że Alba nie jest zła, skoro za największy atut Alby uznaje się właśnie jej naturalność, a dla Ciebie jest ona sztuczna. Radziłbym też przeczytać Ci parę wywiadów z nią, w których mówi jaki jest jej stosunek do uznawania ją za najseksowniejszą kobietę.
O co Ci chodzi z tą obecnością Alby w mediach? Czy to jej wina, że o niej piszą? Wejdź sobie na o2.pl tam jest pełno artykułów o niej w których autorzy tego tekstu poruszają tak fundamentalne sprawy jak to czy sukienka Alby nie jest zbyt prześwitująca, czy też dlaczego Alba się nie uśmiecha, oraz czy jej dziecko jest wpadką czy nie. Dlaczego powstają takie ,,newsy'' ? Ponieważ ludzie chcą o niej czytać, czy to jej wina, że jest popularna? A dlaczego jest popularna? Bo wbrew temu co Ty uważasz ona jest piękna i utalentowana. Ja w pełni rozumiem, że każdy lubi kogo innego (np. Kidman marzącą o seksie ze 100 latkiem jak we wczorajszym filmie;) jednak nie rozumiem jak można wbrew opinii milionów ludzi z całego świata uważać że Alba jest przeciętna.
Tak masz rację Albę nie cieszą jej rolę i mówi o tym w wywiadach. Dlaczego jej nie cieszą? Ponieważ jest ambitna i chce grać w dobrych filmach, a jak narazie gra w kiepskich(z wyjątkiem Sin City i Paranoid. no i subiektywnie jeszcze dorzucę Honey bo Alba wyglądała tam cudnie, choć obiektywnie to film raczej kiepski)i dlatego przeniosła się z LA do NY, ponieważ to w NY kręci się ambitniejsze filmy. Szkoda, że zamierza zrobić przerwę w aktorstwie ponieważ wierzę, że jej talent się rozwija i gdyby wciąż grałą to mogłaby nas wszystkich in plus zaskoczyć swoją grą.
Powiem tylko jedno. Nie staraj się przekonywać mnie do Twojego zdania. Ja Cibie też nie będę przekonywała. Dla mnie tamte aktorki są ładniejsze, a dla Ciebie nie. Ja Cię do tego nie przekonam i Ty mnie też, więc po co prowadzić dalej tą dyskusję?
Wierzę, że Alba jest ambitna, ale to ona dobiera sobie role.
I to, że miliony uważają Jessicę za boginię, ideał itp. to nie znaczy, że ja muszę. I nigdy nawet nie myślałam, że Jessica ma więcej uroku niż Monroe, bo to nieprawda, a co dopiero np. Audrey Hepburn, ale jej w to nie będę mieszać.
Ale nasze zdania się różnią i ja uszanuję Twoje. Według Ciebie Jessica jest zachwycająca i niech tak pozostanie, bo każdy lubi co innego.
PS Owszem, możliwe jest zagranie słodkiej idiotki z klasą. Trzeba się tylko uważniej przyjrzeć :)
PPS Akurat aktorki na moim blogu są bardzo znane. Dziwne, że o niektórych nie słyszałeś, choć miałeś prawo :):)
Nie lubię filmów z okresu, który Cię interesuje więc ich nie oglądam, skoro ich nie oglądam to nie wiem kto w nich gra, proste? Nie staram się przekonać Cię do mojego zdania bo to bezcelowe. Chce Ci tylko dać do myślenia, że skoro miliony ludzi mają odmienne zdanie niż Ty, to może warto się zastanowić, czy te miliony nie mają racji:) Alba za swoje filmy dostaję miliony dolarów, więc trudno się jej dziwić, że zgadza się na te role. Czy Ty odmówiłabyś zagrania jakiejś postaci w filmie, który Ci się nie spodobał
jeśli miałabyś otrzymać miliony dolarów? Wątpię.
ps Ja się jednak będę upierał, że nie można zagrać słodkiej idiotki z klasą, jeśli chcesz mi udowodnić, że jest inaczej to poprosiłbym Cię o podanie jakiegoś przykładu.
Jessica o:
byciu symbolem sexu:
,,Tak naprawde nie zwracam na to w ogóle uwagi. Jedyne co mnie denerwuje to kiedy ludzie właśnie tak mnie traktują. Zazwyczaj jak wstaje i patrzę w lustro to myślę sobie, że wcale nie wyglądam tak wspaniale."
byciu celebrity:
"Nigdy nie chcę być w gazetach z wyjątkiem, kiedy dotyczy to promocji moich filmów. Jeśli już jestem to zazwyczaj wypisują kłamstwa na mój temat. Im bardziej kontrowersyjna historia tym więcej szumu się robi, a gazeta lepiej się sprzedaje."
swojej przyszłości:
"W tym roku po raz pierwszy w życiu mam nadzieję że zdołam zacząć coś co naprawdę chcę robić. Może wtedy ludzie zaczną dostrzegać mnie za to kim jestem, a nie przez pryzmat gazet i zdjęc paparazzi zrobionych mi na plaży."
Ostatnie zdanie było kierowane do ludzi Twojego pokroju Chanel;)
Już Ci podałam przykłady. Dla mnie, np. te aktorki zagrały z wielką klasą, a dla Ciebie nie, proste ;)
Naturalnie, że zagrałabym w filmie, za który miałabym otrzymać milion dolarów, ale jeśli byłabym aktorka i miałabym na swoim koncie kilka filmów tak jak Jessica, to byłabym bardziej wybredna, jeśli chodzi o role.
Jakoś mnie nie przekonujesz. Skoro oglądałaś zapewne wiele filmów z nimi, to jesteś pewnie w stanie podać przykładu kilku scen, gdy któraś z nich wykazuje się taką klasą.
,,ale jeśli byłabym aktorka i miałabym na swoim koncie kilka filmów tak jak Jessica, to byłabym bardziej wybredna, jeśli chodzi o role''
A czy horror(OKO) i thriller(Awake) to nie są przykłady tego, że stała się bardziej wybredna?
Podoba Ci się to przeciąganie, prawda?! Alba wyrobiła o sobie taką opinię grając w tych wszystkich kom.
romantycznych.
O tak! Te dwa filmy to przykłady, że stała się bardziej wybredna....taa....A Fantastyczna Czwórka, Facet pelen
uroku (chociaż go nie oglądałam) i te jej wszystki nowe komedie romantyczne m. in. Love Guru (zapowiada się
na strasznie głupii film) to też przykłady że stała się bardziej wybradna?!