Jeżeli chodzi ci o najlepszą komedię to nie ma takiej - musisz obejżeć wszystkie. Jeśli chodzi o rolę dramatyczne - to jak przedmówca wspominał - Truman show, Zakochany bez pamięci a przede wszystkim - Człowiek z księżyca (uważam, że to najlepsza rola w karierze Carrey'a).
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o młodszy gust to moim ulubionym filmem z Jimem Carrey'm i jeden z ulubionych ogółem jest "Kłamca kłamca"
Ja polecam rowniez film pt. Bruce Wszechmogący- dla mnie to jeden z najlepszych filmow z jego udziałem:P
a ja polecam "głupi i głupszy" oraz "ace ventura zew natury" wiem że torche głupkowate, ale rycze na niech ze śmiechu, uwielbiam żarty Jima
Jim rulez!!!!! jeaa
"Lemony Snicket - Seria Niefortunnych Zdarzeń" - Carrey jest tam po prostu genialny!
A czemu nikt nie pisze o "Głupi i Głupszy"???? Przecież to najlepsza komedia!!!!!!!! I to właśnie dzięki Carreyowi!
"Głupi i głupszy", "Ja, Irena i ja", "Thruman show", "Zakochany bez pamięci", "Kłamca, kłamca"...i wogóle Jim Carrey ruuuuleeezzzzzzzz;)
Chyba trzeba by było obejrzeć wszystkie, bo trudno się zdecydować na najlepszy... Co widać choćby tutaj :)
Zależy, co kto lubi. Dla mnie była to spora odmiana zobaczyc tak zabawnego aktora w "Zakochanym bez pamięci". To dowód na to, że żadna rola nie jest mu straszna! =]
Pozdrawiam =]
yyy od czego tu zacząć... "kłamca kłamca" "fun witch dick and jane" "bruce wszechmogący" "truman show" "seria niefortunnych zdażeń" dobra skoncze juz ;p jim rulezzzz
maska, głupi i głupszy - najlepsze komediowe role (najlepsza mimika + gagi)
truman show, człowiek z księżyca - najlepsze role dramatyczne
MASKA!!!!,TRUMAN SHOW!!!!,FUN WITH DICK AND JANE I JEZELI LUBISZ DRAMATY ZAKOCHANY BEZ PAMIĘCI P.S TRUMAN SHOW TO NIBY DRAMAT ALE DLA MNIE TO KOMEDIA:)
JESZCZE SERIA NIEFORTUNNYCH ZDARZEŃ,KŁAMCA KŁAMCA,ALE NAJLEPSZE FILMY DLA MNIE Z NIM TO NADAL KŁAMCA,SERIA,I OCZYWIŚCIE MASKA!! POLECAM BARDZO GORĄCO MASKĘ!!!
taaak, wszystkie bez wyjatku... :D
troche mi sei niepodobalo "zakochany bez pamieci" czy cos w tym stylu
np. "Kłamca, kłamca", "Bruce Wszechmogący", oczywiscie "Maska", "Truman Show", "Zakochany Bez Pamięci", "Ja Irena i Ja", "Majestic" i "Glupi i Glupszy", "Ace Ventura" ;] i oczywiscie "Serie Niefortunnych Zdarzen" byle nie z polskim dubbingiem;]]
W sumie to się powtórzę, ale 'niekomedie' Jimowi swietnie wychodzą tj. Truman Show, Człowiek z księzyca, a z komedii Bruce wszechmogący (widziałam kilkanascie razy) :) Ace Ventura 2 czesci, Ja, Irena i ja...
A oglądajcie wszystko, bo ja juz widziałam.