Jim Wynorski

James Wnoroski

2,9
368 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Jim Wynorski

Tylko jedna opinia o tak obiecującym twórcy? Nie mogę zrozumieć, że tak mało ludzi widziało "Masakrę czirliderek", "Chemię ciała" czy "Komodo vs. boa" - ludzie, nie znacie się na dobrym kinie i ja wam to mówię z pełną powagą i odpowiedzialnością.

Jakby ktoś zechciał założyć fanklub Jim`a Wynorski`ego to chętnie się dołączę, a co;)

użytkownik usunięty
Thommy

Przyszlosc to bym nie powiedzial :) Mozna powiedziec ze tworca ten mial pecha nieco ze krecil glownie sequele - 976 Evil jedyny film nakrecony przez Englunda zna troche osob, ale czesc 2 jest juz malo popularna, Goulies 1 i 2 sa znane- czesc 4 to wogole ciezkie do zdobycia a i podobno kiepskawe.
Do Komodo to sie nie bede wypowiadal bo nie widzialem- sporo ma slabych ocen, chociaz niektorzy maniacy monster movie zachwalaja go.
Przyznam za to racje do Sorority House Massacre 2 - to jeden z klasykow slasherow lat 80 i badzo go lubie. Chetnie sie zapoznam blizej z tworczoscia tego pana jesli znajde jeszcze inne jego filmy.
Ps. Co ciekawe tak duzej ilosci golizny i zakreconej koncowki to prozno szukac w innych slasherach ;)

Thommy

Dobre, Thommy :)

Wspaniały reżyser!
Aczkolwiek, często niedoceniany.
Obok Franco, Pyuna i Olen Raya to niekwesttionowany mistrz......
klasy C!

I tacy "twórcy" muszą istnieć i płodzić swe dzieła.

Jimmy

A po co ten cudzysłów?

kangur_msc_CM

A gówno cię to obchodzi, jack. Nooo, zgadnij po co?

Jimmy

Próbujesz chyba polemizować z faktem, że Jim jest twórcą. Ale on twórcą jest, a to jakim twórcą, to już inna kwestia. Artysta w cudzysłowie miałby sens, ale facet tworzy filmy, więc twórcą jest niezależnie od tego czy nam się to podoba, czy nie ;)

użytkownik usunięty
kangur_msc_CM

dla mnie jest tandetnym twórcą. równie dobrze Ja mógłbym iść do kibla stworzyć brązową kupkę. dla mnie to gówno i to gówno. Czy będę twórcą, artystą... ha

Thommy

Jakim cudem facet nakręcił 7 filmów w roku???
Coś dla Macierewicza jako zagwozdka