Joanna Koroniewska

Joanna Magdalena Koroniewska-Dowbor

6,0
1 364 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Koroniewska

Joasia K. jest piękną kobietą. Jednak piękno w niej przeważają piękne NOOGI. Bardzo mi się podobają i dlatego bym polecał jej nosić kruciutkie spódniczki mini. Jest niezwykle zgrabna. Asia is cool. Podkreślam nogi jej atut.
Pozdr. Szpinak

W_B_

Ciekawe... jakoś nie zauważyłam tych nóg w ogóle. ;)))) A gdzie je widziałeś, w "M jak miłość"? Czy gdzieś indziej? ;)

Wg mnie to ona jest cała zgrabna i ładna. Gorzej, że nie gra tak jak wygląda. ;)

KROPKA

Nogi było widać w Tac-Show na TVP1 gdzieś w wakacje 2005roku i w "Szansie na sykces" w wydaniu specjalnym jak śpiewała, ale w tym tAc-Show to było widać w całości "PIĘKNE"!!!

W_B_

No niestety, przeoczyłam... Ale będę wypatrywać. ;))))))

KROPKA

Tak, tak trzeba wypatrywać uważnie. Wiem że trudno znaleźć jakiś program gdzie by było widać w całości jej piękne nogi. A tak apropos to co cię tak jej nogi interesują, ja to rozumiem - facet a ty czyszbyś była innej orientacji seksualnej, albo może tylko gustujesz w kobiecych nogach a w szczegulkości Joanny Koroniewskiej.

W_B_

W.B. - ty erotomanie jeden :D. Co wejde na jakąś ładna aktorke to co widze, no tak wpis znowu tego kola. Chłopie ty sie zajmij czymś. Ty nie oglądasz filmów. Ty sie tylko na laski w nich gapisz ;).

MlodY

O co ci niby chodzi??? Czyżbyś był gejem? Bez urazy ale od takiego komentarza to od razu nasuwa mi się słowo gey. Jeśli nie intresują cię kobiety tylko ktoś inny (mężczyźni) to przecież ja ci nie zabronię oglądać np. strong-man'ów... jak masz problem idź do klubu samotnych serc, albo zapisz się do B.M...

W_B_

buahahaha :D:D. Ja uwielbiam ładne laski, ale bez przesady. A twój jedyny temat na filmwebie to wygląd laseczek i tyle. Gdzie nie wejde, co widze, znowu W.B. z tekstem o ładne nogi czy itp.

W_B_

ROTFL uwielbiam ten sposob myslenia, taki prosty i nie skomplikowany, facet nie sliniacy sie na widok kazdej babki == gej, ja radzil bym Tobie zapisac do samotnych serc bo chyba z dziewczynami (poza tymi na monitorze i w filmach) nie masz za wiele wspolnego skoro Cie tak cisnie...

gentoo1_2

no nie, powiesz coś i cie od razu za geja mają :/.
Nie jestem gejem. Uwielbiam laski ( ach tak jeden dzian z Elishą Cuthbert :))).

MlodY

No już, już, tylko mnie nie bij... heh...ależ ty przewrażliwiony jesteś. Przewrażliwiony i nerwowy do tego. Jeśli chodzi o tego geja to nie burwersuj się tak to na urodę szkodzi... a jeśli chodzi o laski to lubię jak są zgrabne i dlatego piszę z ciekawoślci co ludzie o danej lasce sądzą (głównie o jej wyglągdzie zewnętrznym). Następnym razem przemyśl co piszesz. Jeszcze coś... tak też myślałem.

W_B_

Nogi mnie interesują z czystej babskiej ciekawości. :) Mogłabym napisać np. że jest "gupia i bżytka" jak to często tu widzę, albo że "siem nie znasz", a ja mam takiego bzika, że jak sobie wypatrzę, to Ci powiem czy były ładne czy nie. :)))

Ale jeszcze nie widziałam. :(

Ps. Orientację mam zdecydowanie hetero, tak gwoli ścisłości. :)

W_B_

Przyjrzałam się więc. :) I szczerze powiem, że nie rozumiem zachwytu. Owszem, zgrabna, ale... nic nadzwyczajnego. Co jest w tych nogach takiego czego nie mają inne aktorki? :)
Bo ja widuję zgrabniejsze. :)

KROPKA

To prawda są zgrabniejsze, ale nie mają niektóre tego czegoś seksownego... bardzo nie wiem jak to wyrazić... seksu tyle. Poza tym są nieco grubawe co czyni ich bardziej trendy.

W_B_

Faktycznie, są trochę pulchne, ciut za jak na mój gust. :)

Ale moim zdaniem ta pani ma więcej innych atutów - poza ładną twarzą (piękne oczy) ma też fajne biodra i super plecy, co jest rzadkością, bo zwykle jak ktoś walczy z wagą to taki efekt, że wystają łopatki, jak u pani Kręglickiej... brr...

KROPKA

przykro mi, że nie podzielam zdania twórcy tematu, ale nie sposób powstrzymac się od komentarza na ten temat. Nogi ma poprostu chude, pałąkowate, stąd tez paraduje ciągle w spodniach. W ogóle jest przeciętna...miednicę ma szeroką, co przy chudych nogach zaprawdę powiadam źle wygląda...

W_B_

Zgodze sie!! A oto link do fotki gdzie widać te supernóżki w całej okazalości ;)) http://i.wp.pl/a/f/uroda/0506/05_2005_koroniewska_start.jpg [i.wp.pl/a/f/uroda/0506/...]