Joanna Liszowska

Joanna Patrycja Liszowska

5,5
5 713 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Liszowska

Wiem że pewnie wiele osób mnie skrytykuje za to co powiem ( już wiele razy tak mi się dostało w przypadku innych aktorek), ale ja jej nie cierpię.
Moim zdaniem jest to beznadziejna aktorka, uważa że jest cudowna, najlepsza itp. Jest za bardzo pewna siebie ( oczywiście to bardzo potrzebne w jej zawodzie ale bez przesady). Widać to było w telewizji. Nie lubie takich osób...
Pozdrawiam

Majcia

Ja krytykować Ciebie nie będę, bo jeszcze do niedawna sama jej nie lubiłam...
Aktorką może i dobrą nie jest ( zależy jeszcze w czym gra), ale za to ma naprawdę ładny głos.
Aha. No i całkiem dobrze tańczy;)
Pozdrawiam:)

Majcia

Nie chce zabrzmieć jak osoba która patrzy jedynie powierzchownie...ale zwróćcie uwage na jej zęby!! wprost tragiczne...mogłaby sobie załozyc aparat korekcyjny skoro pracuje w takim zawodzie...i jej zawód nakazuje nam na nią patrzeć:PP

Majcia

Nie chce zabrzmieć jak osoba która patrzy jedynie powierzchownie...ale zwróćcie uwage na jej zęby!! wprost tragiczne...mogłaby sobie załozyc aparat korekcyjny skoro pracuje w takim zawodzie...i jej zawód nakazuje nam na nią patrzeć:PP

Majcia

:D uwielbiam takie wypowiedzi :)
Jest po prostu ladna - dlatego jej nie lubisz :)

da_boss_2

Ja nigdy nie patrze na wygląd jeśli chodzi o to czy kogoś mam lubieć czy nie. Zgadzam się z Majcią i też uważam że to kiepska aktorka. A co do tych zębow to też by mogła z nimi coś zrobić bo nawet na tym zdjęciu widać że ma krzywe. bleee :D pozdrawiam

Julianna

Ja tez jej nie lubie. nie jest ani ladna,ani zdolna-wydaje mi sie ze jest na sile promowana

jelolag

fajnie tanczy :)

---------------
http://www.procentciebie.pl/