wygląda jak zgredek
http://www.anime4u.co.uk/ekmps/shops/chiragnyeri/images/harrypotterelf.jpg
chyba jej atut to anorektyczna sylwetka bo o figurze to nie ma co mówić.
Proponuje jeszcze zrzucić z 6 kg -gdy osiągnie wagę 30 parę kilo będzie dla fanów ideałem kobiety.
elfka...? E...nie to, że mam coś do niej, bo wygląda nawet miło, ale elfy są piękne, a ona nie. Rzeczywiście jest anorektyczką, ma chudsze ręce ode mnie a ja mam naprawdę chude i nie jestem dorosła tak jak ona.
Oglądałam jeden odcinek "Majki" i też wydała mi się śliczna. Nie widać w nim, że jest anorektyczką (?), więc mi zwisa jaka jest prawda, bo miała w sobie coś oryginalnego. Szkoda, że serial jest taki słaby.
Ja jetem feministą ( pozdrowienia dla pani Środy ) i uważam język seksistowski za język wykluczenia, a ty pozatym jesteś chamski, i patrzysz na ludzi przez pryzmat urody. Bardzo błędne myślenie. Wyglądu tak samo jak rodziny sobie nie wybieramy.
dla mnie ona jest brzydka i chuda a na dodatek w filmie oczywiście głupia nie znam jej osobiście choć na pietrynie ją widziałam!!!ale myśle że ty jakąś jej ziomalką jesteś że tak ją bronisz i gloryfikujesz;p
ale oczywiście każdy ma swoje zdanie...a tak z innej półki..brzydula dla mnie nawet po przemianie była brzydka i koślawa do tego...
Mi jakoś serial nie przypadł do gustu,a z resztą może to i dobrze,bo w tygodniu o tej porze jestem w pracy,więc zostałyby mi powtórki w weekend....
(ale mniejsza z tym)
Jeśli chodzi o urodę głownej bohaterki,to moim zdaniem jest bardzo ładna,taka inna i wyróżnia się z tłumu,ale oczywiście rzecz gustu(o i podoba mi się styl ubierania Majki). Jednak naprawde dziewczyna jest przeraźliwie chuda,widziałam ją w serialu w spódnicy,to po prostu masakra nóżki jak dwa patyczki,powieje wiatr i dziewczynkę połamie/: mam nadzieje,że ona nie ma anoreksji.
Nie nie jestem jej "ziomalką"...Po prostu uważam, panna Osyda jest śliczna, w serialu świetnie ją ubierają i sprawia sympatyczne wrażenie. Aha i zauważyłam, że kiedy ktoś jest bardzo szczupły to od razu pada hasło: "ANOREKSJA". Ludzie, wy chyba nie wiecie co to znaczy. Gdyby miała tę chorobę to nie mogłaby się pochwalić lśniącymi długimi włosami, zdrową cerą i ładnymi zębami. Kiedy czytam te krytyczne komentarze to pierwsze co mi się nasuwa: ZAZDROŚNICE! I jakie rzekomo zmartwione jej stanem psycho-fizycznym! Zostańcie pielęgniarkami w szpitalu psychiatrycznym, wtedy będziecie mogły roztoczyć opiekę nad dziewczynami naprawdę chorymi. Pozdrawiam.
Joanna jest śliczna, ma nietuzinkową niewyzywającą urodę.Co do kwestii ubioru , podoba mi się jej styl w serialu (noszę się podobnie..)
Anoreksji to na pewno nie ma,też wcinam ile wlezie i co wlezie a chuda jestem jak patyk :)) To kwestia budowy i przemiany,ale z dwojga złego lepiej wyglądać jak ANOREKTYCZKA niż jak SUMO !
taki typ to ektomorfik.
Wiem to po sobie. Jem do syta a i tak nie grubne :P
A co do urody Joanny, wcale nie jest brzydka. Nawet ładnie wygląda. Taka dosyć naturalna. Nie to co Liszowska czy pare innch "pięknych" aktorek.
zgadzam się z tym zgredkiem! zachuda , wyglada jakby miala zaraz zemdlec, odstające uszy,,, do tego tragiczna aktorka...
Ludzie, przestańcie wygadywać głupoty! Wiecie co to w ogóle ana, tak? Jak większość osób wygadujecie, że ona jest chuda to ma, a tamta gruba to nie:/ Nie o to w tym chodzi!
owszem jest szczupła, ale nic po za tym nie wiecie. Jakby w jakimś wywiadzie czy gdzieś napisała, to rozumiem, a tak.
Teraz coraz więcej jest gadania, na temat ED, więc pewnie niedługo ją będą pytać, to się dowiecie. Choć jakby miała, to z pewnością nie powiedziała by o tym, choć teraz, jak nie ona to inna gwiazdka powie, że ma, a i będzie dużo gadania o tym jak ktoś cierpi.
Co do Osydy, nie wiem, moim zdaniem za bardzo sztucznie gra. Ale to dopiero początki, może później, bo z tego co wiem, to studiuje, więc rozwija skrzydła.
ale ja nie wiem o czym ty mowisz? jest chuda? to jest . dla wiekszosci ZA chuda. nie oskarzam jej o anoreksje. ani o zadne ED cokolwiek to jest. wybacz,ale ejstem troche na bakier z tym slangiem.
zgrabna dziewczyna, sliczna buzia. stanowczo za malo mimiki, w dodatku jak chodzi ulicą to postawa jej ciała wyglada tak, jakby miała sie zaraz zesrać, ma krzywe nogi czy to tylko złudzenie?
Wypoweidzi w stylu WielkiSzu, martaksp_87, marcalina i wiele innych są g**** warte, szkoda czasu aby to czytać i swiadczą o inteligencji piszących a raczej jej braku.Macie jakieś kompleksy i zazdrościcie dziewczynie, kopiując ten sam bełkot do nowych wątków.Niech każda następna nastolatka która zjedzie Majkę od góry do dołu pokaże jak sama wygląda proponuję link do znanej wśród dziecinady naszej klasy..wkońcu łądniejsze jesteście
to że komus nie podoba sie osyda albo cokolwiek innego nie swiadczy odrazu o zazdrosci... nauczcie sie tego wreszcie.
Popieram Pawła :) ma w sumie chłopak rację ,ja myślę że krytyka wychodzi głównie z zazdrości ,jak się komuś czegoś zazdrości , głównie urody i głównie laski zazdroszczą
pawel94 nie wiem jak z twoim IQ ale ja mam 170 więc głupia nie jestem a co do mojej opinii na temat JO to mam takie zdanie i tyle ja zawsze pisze co myśle i nie obrażam przy tym pozostałych internautów tekstami w twoim stylu bo jestem osobą tolerancyjną i uważam że każdy ma prawo do własnej opinii a moja jest taka że ta majka to nic specjalnego wyglądowo oraz aktorsko a do tego ubiera się jak stare pudło a w tych kapeluszach to w ogóle jej twarzy nie widać bo ma za małą głowe i jest zbyt szczupła żeby w takich wielkich kapelindrach chodzić!!!
Zgadzam się z autorem wątku - no może poza tym, że jednak trochę za bardzo szczupła. ;-) Generalnie jednak Osyda prezentuję bardzo ciekawą urodę, wydaje się też sympatyczną osobą. Widziałem jeden odcinek "Majki" i może Joanna grą nie powala, jest przeciętnie - na ile więcej pozwala jednak rola w serialu, nazwijmy to, niezbyt wysokich lotów?
Tak, to było moje zdanie, a teraz drodzy państwo, wpisuję się w ogólny nastrój panujący w tym temacie:
@WielkiSzu: nie zesraj się.
Ona wygląda jak jakiś kościotrup , czyli okropnie .. jeszcze tak brzydkiej aktorki nie widziałam ... ale to jest moje zdanie ;)
Zgadzam sie z autorką wątku. Panna Joasia jest śliczna młoda kobietą o delikatnej, subtelnej i oryginalnej urodzie, też uważam ze elfickiej:) A te teksty ze za szczupła anorektyczka, kościotrup..bez przesady, sama jestem szczupła, moze nawet tak jak ona i nie mam zadnej anoreksji, a to ze nie mam tluszczu tak jak Joanna nie oznacza ze jestem kościotrupem. Na moje oko powiało zazdrością. Nie mówiąc o tym ze dziewczyna ma piękne zdrowe włosy, ładny uśmiech, dlonie, sprawia bardzo pozytywne wrazenie i wedlug mnie milo sie na nia patrzy.
no wielka zazdrosc. nie podoba sie i juz. grubi amerykanie tez mi sie nie podobaja i jakos nie czuje w tym zazdrosci...
ta jaaaasne... zabawne jest to, że pochlebne opinie przedstawia tylko płeć żeńska i jeden małolat (nie pytaj skąd wiem... lepiej posprzątaj na dysku). Nie będę wulgarny i nie powiem o dupie i cyckach, ale z twarzy to mnie akurat nie odpowiada. Typowa telewizyjna laleczka z grzeczną fryzurką (i totalnie niemodną grzywką ;P). Krasnoludem może nie jest, a z Elfem to podobieństwo się kończy na długich włosach...
Nie będę odpisywać jakichś bzdur, bo nie ma to sensu. Odpowiem tylko jedno : "każdy ma swój styl" droga użytkowniczko/czu nade mną. czy Ci się to podoba czy nie, serial nie ucierpi, gdy raptem zrezygnujesz z jego oglądania na rzecz ubioru. Na pierwszym planie ma być treść, dopiero później ubiór.
Przeczytaj sobie pierwszy post tego tematu i pomyśl chwilę... Czy to post typu; "czy serial ten jest...?" czy "jak ta aktorka wygląda w serialu". Czytaj najpierw ze zrozumieniem,później pieprz głupoty;].
koszmarne brzydactwo. A uszy ma szpiczaste jak trol i odstające a czasami ma taką fryzurę,że je odsłania. Przecież ona może się przyśnić.Serial piękny ale aktorka nie
Mnie się podoba jej styl. Jest oryginalny. Ale jak znam życie, za dwa miesiące co najmniej jedna czwarta dziewczyn bd sie tak ubierać
Dokładnie,też odniosłam wrażenie,że do siebie w ogóle nie pasują ani z charakteru ani z wyglądu.
W ogóle ludzie ogarnijcie się,nie uważam tej kobiety za jakaś paskudną,ale każdy ma swój gust i chyba tego niektórzy nie rozumieją.Skoro ktoś ma inne zdanie to zaraz "zazdrość przez Ciebie przemawia" no sorry,ale to chore rozumowanie.
Co do tego że BARDZO szczupła to się zgadzam, do WIELKICH oczu także, ale
do tego że subtelna, interesująca i prześliczna to nie ... Ale akurat jej
styl jako Majki mi się podoba, przynajmniej ten na początku, bo teraz
mniej
No jakaś super piękna nie jest, ale nazywać ją brzydką jak to niektórzy robią to już lekka przesada. Na pewno jest naturalną i niebrzydką dziewczyną, i to już; a nie jak patrze na zdj Kamińskiej, która bądź co badź, przed realizacją serialu urodą nie grzeszyła. Dopiero potem się zrobiła ładniejsza.
A Osyda jest po prostu, zwykłą nawet ładną dziewczyną. W końcu, to też są ludzie. ...
Z resztą, nie ma o czym tu dyskutować. Wygląda na to, że są ludzie ktorzy ją lubią i ci co jej nie trawią.
Może gdyby zagrała w innym serialu, nieco bardziej ambitniejszym. Może w jakimś niezłym filmie? I nie sponsorowanym przez TVN, to może wtedy ludzie inaczej by na nią spojrzeli.