Joanna Osyda

4,9
1 150 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Osyda

subtelna, interesująca, bardzo szczupła, delikatna, wielkie oczy, no prześliczna;)

czarownica_kat

jak napisałam że ta co gra Majkę jest brzydka to ktoś mi napisał żebym dała wlasne zdjęcie. no to dałam oto ja w drodze na wczasy wyglądam młodo jak na swoje 40 lat prawda?

gosiagosia333

jak stara piz da

gosiagosia333

brzydka jesteś Majka 100000000000 razy ładniejsza buraczaro

czarownica_kat

Chyba masz agnozje wzrokowe czarownica_kat bo ona wygląda jakby miała downa a ryj rozerwany przez granat z II wojny, obraziłaś elfy i wszystkich fanów fantastyki. Wygogluj sobie "Arwena" i porównaj z tym polskim niewypałem chociaż już samo porównywanie jest obrazą.

Patryk567

Arwena to totalna mimoza, btw. jestem fanką fantastyki wszelkich rpgów, więc sobie daruj:)

czarownica_kat

zjadłam spójnik, sory

Patryk567

Jak na " ryj rozerwany przez granat z II wojny'" to nawet ładny.

czarownica_kat

Proszę mi tu nie obrażać Elfów! Fantastyka to nie rpg. Fantastyka to nie gra, to styl życia. Denerwują mnie takie osoby jak Ty. Joanna Osyda nie jest podobna do Elfa! Czytałaś kiedykolwiek Władcę Pierścieni, lub inną fantastyczną książkę, w której były Elfy? Widać, nie! Akurat nie lubię Arweny w filmie, bo "znokautowała" Glorfindela, ale jest tak samo Elfem i nie pozwalam jej obrażać! Czy może wspomniałam, że Elfy mają typowo Celtycką urodę? Joanna Osyda jest wziętą żywcem słowianką!

czarownica_kat

zgadzam się,jest bardzo ładna :)

czarownica_kat

Elficka ? Bliżej jej do Uruk-Hai niż do Elfów ;D

New_World_Order

Hahahahahahaha! >D

czarownica_kat

aha czyli ''elficka'' uroda to według ciebie odstające uszy i kacza gemba xd

klaudeczka_rybeczka

Ona jest taka śliczna, że gdy na nią patrze, mam ochotę wywalić własnego laptopa za okno tylko po to żeby na nią nie patrzec... chuda jak patyk bez figury wielkie uszy brzydka fryzura i okropny styl, nic dodać nic ujać ...

mary99

do elfki jej w choj brakuje

czarownica_kat

jest przeraźliwie chuda i faktycznie duże uszy to ona ma :)

czarownica_kat

ja z moim chłopakiem , kiedyś z nudów obejżeliśmy odcinek tej całej "Majki" too stwierdziliśmy , że aktorka grająca jej matkę jest atrakcyjniejsza :)

czarownica_kat

Delikatna, subtelna, naturalna - zgoda. Ładna? - Nie. (co nie znaczy, że jest brzydka). Zwykła, przecięta, szara. I proszę, nie przesadzajmy z "elficką urodą" :D Elficką urodę ma Candia Ridley http://www.lilith-ezine.com/articles/gothic/images/Inkubus-Sukkubus-Candia-Ridle y-02.jpg - prawdziwie piękna, naturalna, seksowna, namięta... Prawdziwa czarownica. <3 http://userserve-ak.last.fm/serve/_/32423247/Inkubus+Sukkubus+scan0009.jpg

czarownica_kat

Ty jesteś ładniejsza :)

Immortal_Stasin

tego nie wiesz:)

czarownica_kat

Wypad z tym paszczurem.

czarownica_kat

przeciez ona jest ohydna!