Nie rozumiem jednej rzeczy..jak ona może przyjaźnić się z homofobem jakim bez wątpienia jest mel gibson?
A przecież sama jest lesbijką przecież
Bo często poglądy polityczne czy przekonania schodzą na dalszy plan w prywatnych relacjach ;) Naprawdę nie masz znajomych o odmiennych poglądach politycznych dla przykładu? Szacunek że pomogła przyjacielowi jako jedyna w trudnych dla niego chwilach.Rewelacyjna aktorka,a prywatnie? Nie moja sprawa.Niech o to martwią się jej najbliżsi.
Homofobstwo to akurat tylko plotka polegająca na upodleniu Mela. On sam ma brata geja i to na spokojnie akceptuje.
Brat to brat,to jednak różnica,więzy krwi itp itd.podobno miał mu powiedzieć że to nie jego sprawa i tak go kocha itp. a wcześniej chodziły słuchy że już w czasie mad maxa był uszczypliwy i robił sb żarty z homo więc?;p...inna rzecz że po tym wszystkim mógł trochę zmienić stanowisko,choć sam w to za bardzo nie wierzę, aczkolwiek obecnie mniej już takimi rzeczami się interesuje od kiedy założyłem ten temat,ale chciałem się jednak odnieść do odpowiedzi mimo wszystko...