Ciekawe na ile oceniono by Twoja grę, gdyby powstał film z twoim udziałem? John Cena to przede wszystkim wrestler, proponują mu role, to gra, znam wielu gorszych aktorów od Johna.
Jestem "fanem" wrestlingu, oglądam na bieżąco. Nie lubię Ceny ani w WWE, ani w filmach, stąd moja ocena. A czy Ty zagrałbyś lepiej od słabo ocenionych przez Ciebie aktorów ? Wątpię, więc nie wszczynaj takiej dyskusji, bo nie o to w tym serwisie chodzi.
Czyżbyś wytyczał jakieś wewnętrzne swoje zasady jakiego typu dyskusje można wszczynać na Filmweb a jakie nie? Każdym ma prawo do wypowiedzenia swojej opinii.
tja ale argumentacja "Twoja ocena jest zla, bo Ty nie potrafisz grac lepiej" jest raczej do d...
ze mnie zaden aktor no ale potrafie ocenic co mi sie podoba, a co nie, a po to jest tutaj forum zeby takie szaraczki jak ja wyrazaly swoje opinie, wlasnie o to tu chodzi
coz , ja oceniam go na 4/10, wg mnie gra slabo, wielkich rol raczej nie dostal i pewnie nie dostanie
jesli chodzi o wwe to jednak milo go zobaczyc na ekranie chociaz nie zawsze sie go lubi, sztuczne i przesadne niby "aktorstwo" na ringu jednak wychodzi mu calkiem niezle
tzn jest tak jak ma byc i tyle:)