John CenaI

Jonathan Felix Anthony Cena

7,2
16 981 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Cena

1 gwiazdka, bo mniej się nie da, a nawet na nią nie zasługuje.

Aselfer

Ciekawe na ile oceniono by Twoja grę, gdyby powstał film z twoim udziałem? John Cena to przede wszystkim wrestler, proponują mu role, to gra, znam wielu gorszych aktorów od Johna.

GhostDog_5

Jestem "fanem" wrestlingu, oglądam na bieżąco. Nie lubię Ceny ani w WWE, ani w filmach, stąd moja ocena. A czy Ty zagrałbyś lepiej od słabo ocenionych przez Ciebie aktorów ? Wątpię, więc nie wszczynaj takiej dyskusji, bo nie o to w tym serwisie chodzi.

Aselfer

Czyżbyś wytyczał jakieś wewnętrzne swoje zasady jakiego typu dyskusje można wszczynać na Filmweb a jakie nie? Każdym ma prawo do wypowiedzenia swojej opinii.

GhostDog_5

tja ale argumentacja "Twoja ocena jest zla, bo Ty nie potrafisz grac lepiej" jest raczej do d...
ze mnie zaden aktor no ale potrafie ocenic co mi sie podoba, a co nie, a po to jest tutaj forum zeby takie szaraczki jak ja wyrazaly swoje opinie, wlasnie o to tu chodzi
coz , ja oceniam go na 4/10, wg mnie gra slabo, wielkich rol raczej nie dostal i pewnie nie dostanie
jesli chodzi o wwe to jednak milo go zobaczyc na ekranie chociaz nie zawsze sie go lubi, sztuczne i przesadne niby "aktorstwo" na ringu jednak wychodzi mu calkiem niezle
tzn jest tak jak ma byc i tyle:)

Aselfer

również żałuję, że nie można dać zero.