John CenaI

Jonathan Felix Anthony Cena

7,2
16 755 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Cena

Cena to pozer i lalus. Jest slabym wrestlerem i jeszcze gorszym aktorem. Jego fanami pewnie sa jakies niedorozwiniete dzieci z ilorazem IQ40. hahahahahahaha. Fanboje zaraz pewnie sie odezwia.

Maciek1991

Nie trzeba być ekspertem. Wystarczy myśleć aby zobaczyć ze jego move-set jest na daną chwile jednym z najgorszych w WWE.

Dreamer18

powiem krotko: Cenie nie dorastacie do piet wiec nie wypowiadajcie sie tu smarkacze, chcialbym poznac wasze osiagniecia, jestescie zakalami naszego kraju debile jebane ! gdybym was dapadl to bym was wszystkich rozniosl !!!

Arczi_82

Taaa... a potem ludzie, którzy interesują się wrestlingiem dziwią się, że mają taką opinie, a nie inną... z pewnością gdybyś nas "dapadł" to byś na rozniósł.

To taki wstęp, a co do samego Johna, jakim jest aktorem każdy widzi. Jako wrestler też, delikatnie mówiąc, najlepszy nie jest. Jedyny plusem są umiejętności przy micu, a to że non stop kręci się wokół głównych pasów WWE jest zasługą tego, że wszystko co z nim związane niesamowicie się sprzedaje. BTW jeżeli ktoś pisze, że Taker jest gorszy do Ceny albo że Punk nic nie pokazał w ROH to ja nie mam pytań. I słowo na koniec:
WWE is shit :)

Arczi_82

" gdybym was dapadl to bym was wszystkich rozniosl !!! "

cwaniak w necie - frajer w świecie.
Kolega słyszał kiedyś o czymś takim, jak słownik ?

natureboy4life

natureboy4life kolejny Troll filmwebu nie karmić trolla

TOMASUSMAGNUS

Co do Ceny - wrestler dobry aktorsko i kochany (hehe) przez "fanów"- osobiście nic do niego nie mam . Zreszta oglądam wrestling w zasadzie dla zabawy i śmiechu , bo jest to naprawde zabawne i świetnie wyreżyserowane show. W polskim komentarzu doceniam niesamowicie śmiesznie czytającego Kubę Wątłego(szczególnie kwestie Vince`a ).

Następna sprawa to Chris Jericho. To jest zdecydowanie Main Eventer. Gość naprawde ma talent do wrestlingu (chodzi o odgrywanie swojej roli) , a także spory zasób techniki( wręcz kolosalny patrząc na Cenę czy innych Great Khalih).

Zaś moim ulubionym "gwiazdorem" jest Shelton Benjamin , który ma świętną technikę i w zasadzie niczego mu nie brakuje , ale ostatnio Vince przestał w zasadzie się nim interesowac , o czym swiadczy oddanie do niszowego ECW. Szkoda.

natureboy4life

Jaki pozer? Jaki laluś? Po jakim wydarzeniu tak stwierdziłeś debilu? Tylko ty tu jesteś niedorozwinięty "boju" xD

LadyCzikita

Ten jego 'boy' to się chyba wziął od pseudonimu Shawna Michelsa :D
A tak na poważnie... Wrestling oglądam od niedawna praktycznie, więc takiej wiedzy jak wyżej zabierający głos nie mam. Jeżeli chodzi o Cenę to obok Randy'ego Ortona jest jednym z najbardziej przeze mnie lubianych zawodników.
A teraz pytanie do tych, którzy już oglądali Fatal 4-Way: czy to prawda, że Sheamus jest mistrzem WWE? Bo ktoś mi to juz powiedział, ale aż boję się sprawdzac... Jeszcze okaże się to prawdą :D

Lady_Sakura

Sheamus jest mistrzem ;] Szkoda, że nie Randy. Też go lubię, nawet najbardziej xD A Cena jest spoko... taki wieczny chłopiec
Pozdro Sakura

LadyCzikita

Podczymuje to wszystko co napisalem na poczatku. Jeszcze dodam ze jestem od Ceny ładniejszy,mądrzejszy itd.
ps. nie odpowiadam na Posty-Zaczepki CENOniedorozwojów i im podobnym pa. HEHEHEHEHEHE

natureboy4life

Zgadzam się CENA SUCKS CENA SUCKs

natureboy4life

A ty natureboy jest fanem Rica Flaira zapewne? Teraz zwróciłam uwagę na twój nick.
Ric Flair lubił John'a z tego co pamiętam.

natureboy4life

A ciekawe czy ty byś pokonał umage albo chociarz podniósł albo Big Show'a ,i on jest slaby wrestlmanem ?
I tak pewnie piszesz tak bo pokonal twojego ulubionego wrestlmana np:(umage).
Sprawa skończona.
A więc wniosek z tego taki ze jesli się nie wie to się nie pisze !

LoL1

To, że nikt z nas nie podniesie Showa czy ś.p. Umagę, znaczy że nie nikt nie może go krytykować ? Litości.......
Nie jestem anty-ceną ale trzeba być rzetelnym. W wrestlingu nie chodzi o siłę, ale o coś więcej. Jego ring skille są nie do pozazdroszczenia, a sam Cena po śmierci Eddiego Guerrero wspominał jak ten starał się nauczyć go poprawnie wykonywać hip tossy.

Ale skoro tobie się wydaje, że jak jest się silnym, to jest się już dobrym, no to podam ci taki przykłd : Kevin Nash wykonujący Powerbomb Giantowi. Dodać należy, że Nash jest wysoki (2,16 m) więc miał trudniej, bo musiał wynieść rywala wyżej. Nie będę już wspominać o tym, że Goldberg Lesnar rzucali Big Showem i Markiem Henrym jak laleczkami.
Tymczasem u Ceny mamy cały czas to samo - 20 minut w defensywie, potem nagle kontratak 5 knuckle shuffle i po jakiejś minucie AA. Cena przy mikrofonie jest dobry i charyzmę ma, ale jako wrestler fatalny.

KL89

Ja Nie uważam że w WWE potrzebna jest tylko sila ale też rozum którego to dziecko nie ma (natureboy4life).
A poza tym oglądałeś/aś walkę umaga vs Cena,to a jednak o czymś znaczy że pokonał takiego kolosa (pod koniec miał 2% sił i całą twarz w krwi,bo dostał niezły łomot,jednak go pokonał) a jak go dusił miał już 0% siły i wygrał .
Więc nie wiem jak można go nazwać słabym,jeszcze przeciętnym może być ale słabym .
Nie jestem jego fanem ale wiem to i owo .
A on (natureboy4life) nazwał go jeszcze lalusiem , laluś to ktoś taki co strasznie dba o wygląd nie ?
Chyba że (natureboy4life) dodał to dla spamu nie wiem.
(To wszystko co chciał bym dodać)

LoL1

czy ty nie rozumiesz że wrestling jest reżyserowany i gdyby nie vince umaga by go rozniósł po prostu nie znasz się na wrestlingu i koniec tematu

natureboy4life

popieram calkowicie.. a te rozmowy tutaj o tym kto z kim wygral to zal po prostu.. :D

natureboy4life

a kto nie jest fanem johna ceny pewnie w twoim mniemaniu ma iloraz inteligencji rowny 100 pozdro ja lubie cene a jak ty mozesz w ogole mowic ze jest kiepskim wrestlerem ... mozliwe ze obejrzales jedna jego walke ktora przegral i bedziesz nam tu mowil kto jest dobry a kto nie !? nei obchodzi mnie zdanie "dzieci wojny" ale nie lubie jak ktos kogos ocenia a go nie zna ;/;/;/ chcialabym wiedziec od kiedy to ogladasz lub interesujesz sie wrestlingiem ze tak duzo potrafisz mowic na jego temat !?

manna140ola

oglądam wrestling od 6 lat i trochę pooglądałem jego walk ale ty chyba nie rozumiesz że on ma bardzo ubogi ring-skill a WRESTLING JEST REŻYSEROWANY ZROZUM

sibek11

Cena to drewno i nic więcej.Pięć akcji na krzyż,uśmiech przedszkolaków i kasa spływająca do WWE w zupełności wystarczą Vince'owi.Resztę ma on w dupie.Era Attitude była kiedyś, bo była taka potrzeba wtedy.Dziś Jasio kasiorę zarobi to po co coś zmieniać.Tak myśli Vince McMahon.Cena wrestler dla przedszkolaków niszczy WWE.Najlepszym dowodem na to jest walka z Rob'em Van Dam'em na ECW,kto nie widział niech obejrzy.Publiczność wśród której nie było przedszkolaków, nie pozostawiła na Jasiu suchej nitki. Pokolenie co wychowało się na Erze Attitude nie ma czego oglądać w obecnym WWE.

natureboy4life

Wszystko zależy od której strony chcecie go oceniać.Elementy techniczne,czy siłowe ma absolutnie na najwyższym poziomie.Pod względem charakteru jest słabo,ponieważ federacja robi z niego takiego amerykańskiego herosa,idealnego pod każdym względem.Być może nie byłoby to tak dostrzegalne gdyby nie dawali mu co chwila mistrzowskiej walki.A szkoda bo jest wielu utalentowanych zawodników którzy czekają na takie walki latami...

fauzi

Elementy techniczne ma na najwyższym poziomie? Weź mnie nie rozśmieszaj. Jest co najwyżej średni. Na mikrofonie też kiepsko, jego raperski gimmick był w OK, ale w zeszłym roku pokazał, że już nic z niego nie zostało.

Silny jest to fakt. Lubię go jako człowieka, dobry z niego koleś. Dużo robi dla organizacji charytatywnych, ale WWE powinno przestać z niego robić supermana i czym prędzej zmienić go w heela (marzenie ściętej głowy).

Os0

Sam mnie nie rozśmieszaj.Klamr nie ma opanowanych?Wszelkie przerzuty.Popatrz najpierw na jego mase.Nie może fikac tak jak Jeff hardy to chyba zrozumiałe!!!
Co do mikrofonu to nie powiedziałbym że kiepski a wręcz jest w tej chwili wyróżniającą postacią jeśli chodzi o mikrofon.Popatrz na Rybacka i dopiero porównaj go do Ceny..
Facem to on chyba już zostanie do końca.Takiego gra od samego początku i ciężko wierzyć żeby nagle im sie coś odmieniło.Wystarczy że Orton prawdopodobnie przejdzie turn.To i tak dużo.

fauzi

Techniczne elementy na najwyższym poziomie to ma Shawn Michaels albo Bret Hart. Techniczny wrestling to mecz CM Punk vs. Daniel Bryan na OTL 2012.
A Jeff Hardy fika koziołki, bo pozostałe elementy wyszkolenia zapaśniczego są u niego na bakier :P

Os0

Ale człowieku technika niejedno ma imie.Pokaż mi wrestlera o masie Ceny który ma ją na wyższym poziomie.
Z tym najwyższym poziomem to przesadziłem,ale i tak uważam że jest ona na dosyć dużym poziomie.

fauzi

Ale on najpierw był średni w ringu, a potem zrobił się z niego taki mięśniak :P

Os0

Czy ja wiem,to twoje zdanie.Mnie sie bardziej podobał na samym początku niż teraz.