John MelendezIV

John Edward Melendez

6,2
20 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Melendez

Oglądałem film Airheads i muszę przyznać, że pomimo tego, iż Pan Melendez miał tam jedynie epizodyczną rolę to i tak zrobił na mnie ogromne wrażenie. Uważam, że powinien dostać szansę zagrania jakiejś większej roli. Jestem pewien, że świetnie by się sprawdził. :)

BoCin

Spokojnie, usuną ten temat, nie ma się co produkować (;

BoCin

Jestem tego samego zdania, ten człowiek zagrał tam niesamowicie.

BoCin

zgadzam się w 100% , to chyba najlepszy film z jego udziałem. świetna rola

BoCin

Tak, sama zwróciłam uwagę właśnie na tą scenę. Niby mały epizod, ale jednak urzekło coś w sposobie jego grania - zdecydowanie się zgadzam z tym że zasługuje na jakąś większą szansę wykazania się;)

BoCin

Masz całkowitą rację. Myślę, że w końcu wszyscy dostrzegli jego geniusz, jeśli chodzi o grę aktorską. Z czystym sumieniem mogę dać John'emu 10/10 ;>

BoCin

To wielka szkoda, że tak mało jest tak potwornie i pieruńsko zdolnych aktorów :(
Dobrze, że John choć niedoceniony przez (powiedzmy sobie szczerze) nieznających się krytyków filmowych na szczęście jest szansa, że dostanie się do TOP 100 być może to otworzy mu drogę do kariery i pozwoli wypowiedzieć mu jakąś kwestię na dużym ekranie kina!

BoCin

Moim zdaniem nadawałby się do drugiej części Avatara.

marcinq1

To mogłaby być dla niego naprawdę duża szansa!

BoCin

Podajcie (czas) w tych filmach gdzie on gra,nie mialem okazji zobaczyc,ale jutro se obejrze

godles1992

czas? To są główne role! Bez obejrzenia całego filmu się nie obejdzie;)

nicram_

Dokładnie, te epizodyczne role dają tyle filmowi że po prostu bez nich film całkowicie traci sens.

godles1992

Po co chcesz oglądnąć same te sceny? Lepiej oglądnąć cały film, żeby miało to jakiś sens.

BoCin

Macie racje jutro se obejrze na yt albo innym portalu.PRECZ Z KOMUNA

BoCin

Pasja i sposób w jaki zagrał tę rolę zasługuje na top 10 najlepszych scen filmowych.

xena

Tym bardziej my - jako fani - powinniśmy zadbać o to żeby świat o nim usłyszał:)