John WayneI

Marion Robert Morrison

8,0
8 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Wayne

1.Rooster Cogburn ''Prawdziwe męstwo''
2.Ethan Edwards ''Poszukiwacze''
3.Thomas Dunson ''Rzeka czerwona''
4.John T. Chance ''Rio Bravo''
5.Sierżant John M. Stryker ''Piaski Iwo Jimy''

CordellWalker

1.Rooster Cogburn ''Prawdziwe męstwo'' 8/10
2.Ethan Edwards ''Poszukiwacze'' 4/10
3.Thomas Dunson ''Rzeka czerwona'' 9/10
4.John T. Chance ''Rio Bravo'' 6/10
5.Sierżant John M. Stryker ''Piaski Iwo Jimy'' 6,5/10

_mosquito_

podaj swoje top a nie kopiujesz mój

CordellWalker

Role Dżona Łejna, absolutne the best tego aktora
1.Thomas Dunson ''Rzeka czerwona'' 9/10
2.Rooster Cogburn ''Prawdziwe męstwo'' 8/10
ok. ze wskazaniem na dobre i b. dobre
3. Sierżant John M. Stryker ''Piaski Iwo Jimy'' 6,5/10
4.John T. Chance ''Rio Bravo'' 6/10
słabe
5.Ethan Edwards ''Poszukiwacze'' 4/10
bardzo słabe

reszta, nie ma sensu tego nawet wymieniać........

użytkownik usunięty
CordellWalker

1. Thomas Dunson ''Rzeka czerwona''
2. Ethan Edwards ''Poszukiwacze''
3. John T. Chance ''Rio Bravo''
4. Rooster Cogburn ''Prawdziwe męstwo''
5. Tom Doniphon "Człowiek, który zabił Liberty Valance'a"

Coś się tak zaszył? Zrezygnowałeś? I bardzo dobrze, mniej durnych wypowiedzi.

1. Thomas Dunson - 7/10
2. Tom Doniphon - 6/10
3. Generał William Tecuseh Sherman - 5/10
4. John Chance - 3/10
5. Ethan Edwards - 2/10

Dalej nie ma co wymieniać, bo dalej 1/10.

CordellWalker

1. Poszukiwacze 10/10
2. Rzeka czerwona 10/10
3. Czlowiek ktory zabil Liberty Valance'a 9/10
4. Rio Bravo 9/10
5. Prawdziwe mestwo 8/10

CordellWalker

Z ocenami
1.Rooster Cogburn ''Prawdziwe męstwo'' 8/10
2.Ethan Edwards ''Poszukiwacze'' 10/10
3.Thomas Dunson ''Rzeka czerwona'' 9/10
4.John T. Chance ''Rio Bravo'' 9/10
5.Sierżant John M. Stryker ''Piaski Iwo Jimy'' 8/10

CordellWalker

Oczywiście to lista największych szmir Weyna.

CordellWalker

I podbijam mój temat, żeby fani Drewnooda, którzy tu wejdą, aby zminusować Duke'a mogli się przekonać o jego wielkości.

CordeIlWalker

Dlaczego znowu zmieniłeś sobie awatar na taki sam jak mój?

CordellWalker

Zmieniłem swój pierwszy to musiałem zmienić też swój piąty. Jak zmienię kolejny raz pierwszy, zmieni się i piąty. Tak działa filmweb. Opcja 2 w 1. Zmieniasz na jednym koncie, zmienia się prawie automatycznie na drugim, zależy od tego, czy smiczolek przyszedł już z podstawówki czy jeszcze nie.

CordellWalker

O: Kolejny troll wrócił. Smiczolek ile ty masz tych swoich alterkont? Rzuć liczbą, bo nie chce mi się ich liczyć.

_mosquito_

Kiedy w wreszcie zrozumiesz że Ja i silczolek to dwie rożne osoby a reszta konto to robota jakiegoś debila

CordellWalker

Póki nam nie udowodnisz, że to nie twoja robota smiczolku, bo jak na razie biorąc pod uwagę twój styl wypowiadania się, wszystko wskazuje na ciebie. Kimkolwiek jesteś.

_mosquito_

Czy ty jesteś aż tak tępy aby nie dostrzec miedzy nami różnic

CordellWalker

Różnice pomiędzy twoimi alterkontami dostrzegam. Natomiast różnice w wypowiedzi są nieznaczne a właściwie to ich nie ma. Są na takim samym żałosnym poziomie. Pitolenie na temat tego jaki to Leone jest beee i jaki Łejn wspaniały.Poza tym trolling. Jednym słowem 'żenada' koleś. Tak więc alterkonta są różne, ale wszystko wskazuje na jedną osobę, która ich używa, czyli na ciebie, kimkolwiek jesteś dzieciaku.

_mosquito_

te alterkonta to najprawdopodobniej twoja sprawa, podobnie też zrobiłeś z real_ego a teraz uwiozłeś się na mnie i simczolka

CordellWalker

normalnie nie mam do ciebie sił koleś, nigdy nie podrabiałem niczyjego konta bo zwyczajnie nie mam tyle czasu co ty i nie jestem tak zryty a to że ty sobie tak uważasz mam głęboko w d... na nikogo się nie uwziąłem....
powiem ci coś, jeśli to na prawdę ty koleś, to masz albo nieźle narąbane w głowie, albo jesteś intrygantem i bardzo podłym człowiekiem, bo jeśli sam to robisz a jednocześnie chcesz posądzić o to kogokolwiek innego kto tego nie robi (pewnie dlatego aby mu zrobić na złość i przy okazji potrollować) tylko dlatego, że nie miałeś argumentów podczas rozmowy o westernach to właśnie tak jest

CordellWalker

Piszesz o real_ego? temat był mojej roboty (w tym kilka osób pomagało mi to usystematyzować) ale te podróbki jego kont to nie byłem ja, więc mnie nie posądzaj, one sie pojawiły bo ktoś je założył, ponieważ real_ego zwracał na forach uwagę innych jako filmwebowy troll i głupek.... coś w twoim stylu mr smiczolek lub CordellWalker i całkiem słusznie, nie obchodzi mnie to kto je założył ale dobrze, że to zrobił bo to była nauczka za trolling tego kogoś a właściwie co ty tak z tym real_ego? a może real_ego to ty? może odgrywasz się za to, że cię ośmieszyłem w temacie na moim blogu? w sumie masz podobny gust filmowy do tamtego trolla... westerny, Łejn.... podobne filmy w ulubionych.... po twoich wypowiedziach również daję ci jakieś 16cie lat, nie więcej... w sumie już ci pisałem, że mam to w d... jeśli to znowu ty... to info dla ciebie... znów zasłużyłeś na honorowe miejsce na liście przygłupów i trolli.

_mosquito_

teraz to już mam 100% pewności że to ty założyłeś te konta, bo gdyby było inaczej to nie tłumaczyłbyś się tak z tego

CordellWalker

kolejny dzieciak...
a ja mam 100 procent pewność, że real_ego smiczolek cordellwalker filmen_ juby____ to ta sama osoba, czyli ty dzieciaku....

użytkownik usunięty
_mosquito_

Brawo, brniesz dalej w swoje kłamstwa. Teraz jeszcze mi real_ego przypisałeś.
Pewnie jutro powiesz że wszystkie usery które dały Wayne powyżej 8 to moje alterkonta.
Wbij sobie do pustego łba że ja mam tylko Jedno konto na filmwebie o nicku SMICZOLEK z małych liter !

To, że ty tak mówisz nie oznacza, zer tak jest skoro notorycznie kłamiesz kłamco.
Wiem, tyle, że na filmwebie jest troll o nicku smiczolek, którego albo zmyślnie tzn. bardzo dobrze ktoś kopiuje, albo sam się powiela by trollować na kilku kontach jednocześnie.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Skąd ci real_ego wpadł do głowy, przecież on woli nawet spagetti westerny.

CordellWalker

PS. Tak więc, ten ktoś to albo ty smiczolku, ColderzeWalkerze, filmenie etc., albo ktoś cię tak dobrze podrabia, że wypowiada się dokładnie jak ty... tylko, że to byłoby trudne do zrobienia... dlatego na 90 procent stawiam na ciebie i twoje głupie zabawy. Nie wiem tylko w jakim celu to robisz. Może robisz to tylko aby trollować nie na jednym czy dwóch kontach, ale na kilkunastu.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nie mów idioto SMICZOLEK do jakiegokolwiek użytkownika filmwebu oprucz mnie.
Te wszystkie podrubki moje i Cordela to ty założyłeś i wszystko wskazuje na ciebie.

Ty dalej swoje? Nawet jeśli ktoś wklei ci dowody na ciebie zawsze musisz zaprzeczać i jeszcze bardziej się tym pogrążać? Żaden troll taki jak ty nie będzie mi mówił co mam robić a co nie. Wszystko coraz bardziej wskazuje na ciebie tak jak pisał kiedyś Lebron_Rezza. I nie takim tonem trollu.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nie miałes argumentów to chciałeś takim sposobem.

Dobre. Napisał dzieciak, który nawet nie zna pojęcia argument i który w życiu go nie użył.

http://www.filmweb.pl/person/Sergio+Leone-12503/discussion/Nie+przepadam+za+nim- 1511142

Nieźle się tu ośmieszyłeś dzieciaku. Kucuser nawet nie musiał ci w tym pomagać. Jak to jest być człowiekiem, który zapisał kilkanaście stron w Wordzie a nie podał żadnego argumentu?
Tylko nie pisz, że to tylko moje zdanie, bo wszyscy cie w tym temacie pojechali trollu.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Podałem wiele argumentów hipokryto, może sa akurat w innych tematach , a ty się tego uczepiłeś i będziesz go kopiował do każdej wypowiedzi. Żal mi się.

Jasne trollu a na końcu wszyscy cię wyśmiali i zarzucili, że piszesz i piszesz, ale nie potrafisz podać żadnego argumentu koleś. To nie są nawet moje słowa. Kilkanaście osób w tym temacie cię wyśmiało i zarzuciło ci że na niczym się nie znasz, bo w istocie nie masz pojęcia o westernach.

użytkownik usunięty
_mosquito_

"Kilkanaście osób w tym temacie cię wyśmiało i zarzuciło ci że na niczym się nie znasz"
To że paru fanów Leone mi to zarzuciło nic nie znaczy, nie potrafią uszanować czyjegoś zdania to tak piszą i nie potrafią pogodzić się z prawdą, która jest po mojej stronie.

Prawda leży tam gdzie leży a nie po twojej stronie.
Nie to jest jednak najważniejsze ty po prostu nie znasz się na westernach, w życiu nie podałeś żadnego argumentu i słusznie wiele osób to zauważyło i zwróciło ci uwagę, że ty nawet nie znasz pojęcia argument.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Kłamiesz, bo tylko ty tak powiedziałeś.

Sam kłamiesz bezczelny łgarzu.
Nie ja. Ja nie brałem udziału w tej dyskusji.
http://www.filmweb.pl/person/Sergio+Leone-12503/discussion/Nie+przepadam+za+nim- 1511142
nie znasz się na westernach, w życiu nie podałeś żadnego argumentu i słusznie wiele osób nie tylko w tym, ale i w kilku innych tematach to zauważyło i zwróciło ci uwagę, że ty nawet nie znasz pojęcia argument.
Tak wiec jeśli ja kłamie to ty powinieneś się ze wstydu powiesić i oszczędzić normalnym ludziom kontaktu ze sobą, bo jesteś nawet nie ma jak tego wyrazić TAK PODŁYM KŁAMCĄ, że to się po prostu nie mieści we łbie...
W dodatku nadal tu trollujesz...
Czyli co?
Jesteś śmie... ciem... bez honoru...
zresztą potwierdzasz to nie pierwszy raz.
Nie pozdrawiam.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Przestań się powtarzać dzieciaku, nie wiem co ci daje to pisanie tutaj, ale chyba trolle tak mają, muszą prowokować do upadłego.

I przestań mnie w końcu zaczepiać!

Będę na każdym kroku przypominał wszystkim, że jesteś trollem i kłamcą. Tylko tyle i aż tyle. A hipokrytą to jesteś ty. Tu piszesz co innego i bronisz się bez honoru a tamten temat tylko potwierdza, że sam jesteś hipokrytą.
Do tego odpisałeś mi po raz kolejny
oznacza to, że albo nie umiesz czytać (to, że nie wiesz co to argument pewnie z tego właśnie wynika)
albo zwyczajnie jest tak jak pisałem, jesteś aż tak chory i tak tobą miota trollu, że nie usiedzisz bez trollingu na tym forum....
wiesz jak pozwoliłeś się wszystkim nazywać....
śmie.....
Nie musi ci być mnie żal, Nie potrzebuje twojego żalu. Jesteś o ( ) taki mały trollu.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Przestań mnie zaczepiać trollu. O co ci tak naprawdę chodzi ?! Jeżeli masz więcej niż 12 lat to znaczy że z wariatkowa uciekłeś, a jeżeli mniej to znajdź sobie inną zabawę, bo to już nikogo nie śmieszy.

Kto tu kogo zaczepia?
Chyba ty mnie.
Miałeś tu już nie pisać a dalej trollujesz trollu jeden.
Masz rację nikogo nie śmieszą twoje zaczepki.
Jesteś żałosny.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Kolejny trollowniczy post .... daje ci to coś ??

Napisałem do ciebie wyraźnie:
"Jeśli mi jeszcze raz odpiszesz to chyba będzie oznaczać, że piszę do małpy a nie człowieka.
Nie pisz tu więcej trollu!!!"

Odpisałeś...
Rozmawiam z człowiekiem o IQ szympansa i nicku smiczolek, wow!

użytkownik usunięty
_mosquito_

Guwno mnie obchodzi co pisze do mnie rozpieszczony 11 latek.
Po prostu trollujesz i nie rozkazuj mi dzieciaku.

Dzieciaku. Nadal nie zamierzasz skończyć trollować i nadal mi odpowiadasz?
Dobrze, zatem nie będe pisał do ciebie bo jak widać masz niewielkie IQ a napiszę do filmwebowiczów:

Apel do czytających to forum

Nie karmić trolla smiczolka oraz jego wszystkich alterkont!!!

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nie karmić trolla _mosquito_ oraz jego wszystkich alterkont !

Ostatni raz do ciebie mówię. Przestań trollować na forach filmów Łejna i Leone, albo zgłoszę twoje bezczelne zachowanie do administracji. Twoje alterkonta i ciebie również do zbanowania należałoby zgłosić bo to co wyprawiasz, tego już jesst za wiele.
Po prostu nie pisz tu. Nie trolluj.
Jeśli mi jeszcze raz odpiszesz to chyba będzie oznaczać, że piszę do małpy a nie człowieka.
Nie pisz tu więcej trollu!!!

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nigdzie nie trolluję. Przeciwstawiam ci się tylko trollu na forum Wayne.
Ja już dawno zgłosiłem twoje konto i te wszystkie twoje smiczolki do administracji,
a w tym temacie to już przechodzisz samego siebie. Piszesz bezsensownie i to samo za każdym postem, już kilkunasty raz. Nie możesz poprostu przestać, to takie trudne ?

Do ciebie dzieciaku nic nie dociera, w końcu jak widać masz IQ szympansa, więc to co napiszę nie będzie skierowane do ciebie.

UWAGA!!!!!
Na forum mamy naprawdę chorego umysłowo trolla o nicku smiczolek.
Nie rozmawiajcie z nim (chyba, że chcecie się z niego pośmiać, bo innego celu nie widzi). Od siebie dodam, ze proszę o niekarmienie tego dzieciaka i chyba będę to musiał zamieścić na wszystkich forach.
Troll ten jest perfidny, kłamliwy i sprawia mu wyraźną frajdę odpisywanie ludziom, którzy sobie tego nie życzą (cóż albo nie umie czytać, albo się tak zabawia).

Nie karmić trolla o nicku smiczolek oraz jego wszystkich alterkont!!!!!

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nie karmić trolla _mosquito_ oraz jego wszystkich alterkont !!!

Nie kopiuj mnie.

A do reszty forum.
Nie zaczynajcie dyskusji z tym orangutanem na temat westernów bo to jak dyskusja z księdzem o seksie. Koleś nie zna się na niczym, ale ma się za największego znawcę.
To tyle.