John WayneI

Marion Robert Morrison

8,0
8 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Wayne

przy takich legendach westernu jak Gary Cooper, James Stewart, Clint Eastwood, Henry Fonda, czy Kirk Douglas to John Wayne jest aktorem jednej miny.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Ci wszyscy są świetni nie przecze, ale John Wayne jest mały krok przed nimi i to on był i będzie królem westernu.

I aktorem jednej miny (zapomniałeś dodać).

PS. Łejn może być sobie królem, nawet prezydentem USA, ale nie stawiaj tego tandeciarza o umiejętnościach aktorskich braci mroczek ponad wybitnych aktorów, których wymieniłem, bo zwyczajnie się ośmieszasz.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Właśnie ty się ośmieszyłeś.
John Wayne ma wielkie umiejętności aktorskie, jak nie potrafisz tego zauważyć to twoja strata, ale nie wmawiaj innym ludziom tych bzdur, bo jak ktoś uważa go za wspaniałego aktora to i tak go nie przekonasz.

Ciekawe, z której strony? Fani braci mroczek też twierdzą, że ich pupile mają wielkie umiejętności aktorskie. Zejdź na ziemię. Gdyby za czasów Dżona Łejna były przyznawane Złote Maliny to miałby on na koncie rekordową ich ilość. Sylwester Stallone to przy nim geniusz aktorstwa, bo przynajmniej kilka min potrafi w jednym filmie zrobić. Łejn aktor jednej miny nadaje się co najwyżej do produkcji typu m jak mdłości albo do bajek o Dzikim zachodzie, w których się nie gra a jest dobrym szeryfem.
Nie zamierzam nikogo przekonywać. Ci co się choć trochę znają na aktorstwie to zauważą.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Aktorem jednej miny to raczej Eastwood jest. John Wayne jest świetnym aktorem . Gra w westernie twardzieli takich jacy byli na prawdziwym dzikim zachodzie, tak jakby się urodził w tamtych czasach.

Schwarzenegger też gra twardzieli a dobrym aktorem bym go nie nazwał. (chociaż go lubię jako aktora) a do Łejna nic specjalnie nie mam, ale nie wciskaj ludziom kitu, że ten marny aktor, który miał przebłysk formy w dwóch filmach (Rzeka Czerwona i Prawdziwe Męstwo) a w reszcie grał na poziomie braci mroczek jest jakimś dobrym aktorem. Schwarzenegger też miał przebłysk w jednym filmie i dostał Złotego Globa, ale dobrym aktorem to też go nie czyni.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nic do nie go nie masz, a od paru tygodni mieszasz go z błotem na ty forach, byś się nie ośmieszał

użytkownik usunięty
_mosquito_

A James Stewart to nie aktor jednej miny? Daj spokój.

A ty w ogóle wiesz, który to aktor ten James Stewart. Jakbyś wiedział to pewnie nie pisałbyś takich głupot na temat jego gry aktorskiej.

użytkownik usunięty
_mosquito_

nie wiem który to aktor, tylko tak sobie mówię

nie podejrzewałbym cie o to, że nie wiesz

użytkownik usunięty
_mosquito_

to jeszcze dużo rzeczy o mnie nie wiesz

sądzę, że wiem jednak za dużo
http://www.filmweb.pl/user/_mosquito_/blog/513402

użytkownik usunięty
_mosquito_

synek...

elias...

spoko nie gniewaj się, bardzo się od tego czasu zmieniłeś i to w pozytywnym znaczeniu tego słowa, fajnie z tobą pogadać, nie rzucasz słow na wiatr, ale myślisz nad tym co piszesz, to miłe....

_mosquito_

Gary Cooper, James Stewart, Henry Fonda, Kirk Douglas to świetni aktorzy być może nawet lepsi Johna Wayne ale jeżeli chodzi western to królem niekwestionowanym jest Wayne natomiast z tym Clintem Eastwoodem to była marna prowokacja

CordellWalker

Sam jesteś prowokacją. Poczytaj swoje posty. Twoja nienawiść do Eastwooda nie zmieni tego, że to bardzo dobry aktor. Tak samo twoje fanatyczne uwielbienie Dżona Łejna nie zrobi z niego dobrego aktora.

użytkownik usunięty
_mosquito_

A twoja nienawiść do Wayne nie zmieni tego że jest królem westernu.

Ja go nie nienawidze. Łejn był po prostu marnym aktorem.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Niektórzy go uważaja za wspaniałego aktora. Nie potrafisz tego zrozumieć ?

Tak jak m jak dłości za super serial. Nie rozumiem.

użytkownik usunięty
_mosquito_

No właśnie, nie potrafisz uszanować zdania innych. Nikt nie może mieć innego gustu filmowego od ciebie, pierwsza cecha trola

Mógłbym to samo napisać o tobie.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Napisać byś mógł, ale to nic by nie dało, mało kto cię bierze na poważnie

Mów za siebie. To ty jesteś mało poważny.
PS. Patrząc na ranking FW i marną pozycję Dżona Łejna sądzę, że jednak więcej ludzi bierze poważnie mnie niż ciebie broniącego przereklamowanej gwiazdki kina, bo daleko mu do prawdziwego aktora

użytkownik usunięty
_mosquito_

Jest prawdziwym aktorem i królem westernu,a to że ten portal jest pełen trolli i dzieciaków potwierdzają właśnie rankingi. Wielu dobrych aktorów jest tutaj daleko w rankingu

Powtarzasz się już, ale nic tym jeszcze nikomu nie udowodniłeś.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Każdy ma swoje zdanie i swój gust filmowy i ja to rozumie w przeciwieństwie do ciebie.
Nie zamierzałem nikomu nic udowadniać tylko nie pozwolę ci tu wyżywać się na Wayne dzieciaku.

Więc dlaczego chcesz wszystkim narzucić swoje zdanie na temat tego miernoty Łejna gimbusie?

użytkownik usunięty
_mosquito_

Przy Jamesie Stewarcie? Wolnego, wolnego. A wymienisz mi jedną jego dobrą rolę w westernie? Bo ja na ponad dyche już obejrzanych filmów z nim stwierdzam, że nigdzie nie zagrał wyróżniająco.

Wszystkie są świetne bo zagrał je jeden z najwybitniejszych aktorów.