Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Uwielbiam go. Fajnie grał w ,,Czekoladzie". Jakie filmy polecacie z nim oprócz Piratów z Karaibów ??

kinga_j

Ja zdecydowanie polecam "Edwarda Nożycorękiego" to oczywiście klasyka.
A tak poza tym to "Jeździec bez głowy", "Sekretne Okno", "Las Vegas Parano", "Sekretne okno", "Marzyciel"

Tear

Tam zamiast 2x "Sekretne okno" niech będą jeszcze" Dziewiąte wrota"

Tear

To ja dodam jeszcze: Donniego Brasco, Blow, Charliego i fabryke czekolady, Ed Wooda! ;p

kinga_j

Z tych filmów, które z nim widziałem to te są warte obejrzenia: "Pluton" (mała rola, ale film świetny), "Edward Nożycoręki", "Co gryzie Gilberta Grape'a",", "Ed Wood", "Truposz", "Na żywo", "Donnie Brasco", "Jeździec bez głowy", "Żona astronauty", "Blow", "Marzyciel".

Kung_Fu_Master

Tak zdecydowanie Blow!

kamilakamila

Wszyscy zapominają o Rozpustniku a to przeciez świetny film:)

kinga_j

Moim ulubionym filmem z Deppem jest zdecydowanie Blow. Ale jeśli podobała się Tobie jego rola w Czekoladzie to myśle, że powinnaś sięgnąć też po Benny'ego & Joon. Marzyciel też powinien się Tobie spodobać. Są to filmy dosyć proste w odbiorze. Jeśli chcesz coś trudniejszego to Truposza Jima Jarmuscha polecam:)

kinga_j

zdecydowanie Edward Nożycoręki i Jeździec bez głowy <3
Ogólnie wszystkie filmy Tima Burtona, w których grał(czyli jeszcze Ed Wood, Charlie i Fabryka Czekolady), Johnny nawet jakos Willy Wonka jest kochany xD lubię też Z piekła rodem, ale to jest o Kubie Rozpruwaczu, więc jeśli niebardzo przepadasz za widokiem krwi, ludzkich wnętrzności itp. to może lepiej nie oglądaj:P

kinga_j

dzięki

kinga_j

Marzyciel :)

kinga_j

Nareszcie coś na forum się dzieje ;-) osobiście polecam ci "Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street" jeśli lubisz mroczny klimat Burtona, "Blow", "Dark Shadows" :D

pozdrawiam

panna_sekretnego_okna

to temat z 2008

wekely

Ach nie zauważyłam ;-). Przypadkowo znalazłam temat. No cóż coraz nudniej na tym forum

panna_sekretnego_okna

Najgorsze jest to,że tematy powtarzają się do bólu,zero jakiegokolwiek pomysłu.
Największe wzięcie widzę mają:
"Depp to nie aktor""1/10",a furorę robi:"za wysoko w rankingu".
Te ostatnie mogłoby spokojnie zawalczyć o miejsce w księdze rekordów Guinnessa-kategoria:
"Najbardziej notoryczny internetowy post ubiegłej dekady".
Medal jak się patrzy.
To smutne,co się tu dzieje.Iloraz inteligencji współczesnego pokolenia zalicza bez zahamowań tendencję spadkową.

WriterWife

Za dużo Trolli i Hejterów. Aż nie chce się tu zaglądać bo jedyne nowe tematy zakłada Bolec_4 ostatnio naczelny Troll tego forum. Nie da się tu już pogadać o sprawach kina. Niektórzy za bardzo chcą zabłysnąć głupotą i dolnolotnymi żartami

panna_sekretnego_okna

Rozumiem,że faceci to faceci,sporo z nich lubi taką własnie,głupkowatą formę rozrywki(szczególnie ci poniżej 18-stki,jak widać)i można im to wybaczyć,trzeba czasami poświrować.
Ale po pewnym czasie to się robi męczące i niesmaczne.

WriterWife

Czasem nawet można się pośmiać no ale ile można pisać stale to samo

Nawiasem mówiąc fajny nick, lubisz książki?

panna_sekretnego_okna

Lubię filmy na ich podstawie.

użytkownik usunięty
kinga_j

Arizona Dream przede wszystkim.

kinga_j

Dzięki za refleks. Teraz wiem co obejrzeć!