Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czemu on jeszcze nie dostał Oscara?! Przecież Johnny jest najepszy!

Vanessa17

ale w czym jest najlepszy? na pewno nie w graniu
dałaś mu 10 gwiazdek dlatego, że uważasz że jest bardzo przystojny, jak 90% fanek.
Każdy nie zadurzony, nie mający świra na jego punkcie przyzna że Depp to dość przeciętny aktor.
Jest popularny,bo ma "śliczną buźkę" ale talentu wybitnego niestety nie...

hawajskikokos

A Ty to kto żeby oceniać oceny innych?

Dał mu 10, podobnie jak ja zapewne, bo podoba mu się jego gra jego piękną buzią.

hawajskikokos

Przy pomocy jakiego wzoru wyliczyłaś te 90%?

Każdy (chociaż trochę)obiektywny widz, nie mający świra na punkcie (hejtowania) Deppa, przyzna, że to dobry aktor.
Jest popularny, bo ma świetną manierę grania, która wymagała jakiegoś tam talentu. Wybitni nie był i nie będzie, ale na te czasy wystarczy.

Oh, jak fajnie poudawać znawce kina i wytykać Deppowi wady. Jaki on popularny, same głupie fanki głosują. Ja to jestem fanem Teda Levina, a z dawnych to Anthony Quinn. Taki Dżony na 4 miejscu, a prawdziwi aktorzy w drugiej setce. Tylko im daje 10. W ogóle co za głupi ranking, mam gdzieś te oceny. Ten portal też siebie i tych fanek Deppa wart. Ale zostanę tutaj żeby nauczać innych swą wiedzą filmową jak Pai Mei w wielkim arcydziele Quentina Tarantino. Jack Lemmon podskoczył w tym rankingu, który mnie nie obchodzi. Pewnie Zgryźliwych tetryków na TVNie dali. Na top 4 powinien być Toshiro Mifune, tylko na top 4, bo tak jak Uma Thurman nikt samuraja nie zagrał. Do niej należą pierwsze 3 miejsca. Tarantino to Bóg! Oczywiście zaraz po Nolanie, ten to dopiero robi filmy. Taki Depp to by musiał dopłacić żeby zagrać w takim arcydziele jak Inception(piszę angielską nazwę, bo przez błędne polskie tłumaczenie film traci sens). W ogóle ci tłumacze tytułów to są w tej samej lidze co Depp. Amatorzy i tyle. Szkoda czau na wchodzenie na to forum, ale będę tutaj zaglądał, bo jeszcze Depp dostanie oscara i obrzydzi mi oglądanie filmów. Idę interpretować Mrocznego rycerza. Pozdrówki.

Troublesome

lecz się na głowę

hawajskikokos

ile procent dajesz na wyleczenie?

hawajskikokos

Obrażasz innych za swoje zdanie? Ponieważ mają zdanie inne od ciebie? Weź się zastanów co piszesz bo czasami innych zdanie jest popierane a nie twoje ;dd

gabi123400

po prostu przeczytaj co troublesome napisał/a :P
ja sie nie obrażam, tylko lepiej niech odstawi to co bierze i będzie ok.

hawajskikokos

a skąd masz informacje, że coś bierze, bo po tym jak się wypowiada nie można tego stwierdzic, a tzn. że oceniasz ludzi bezpodstawnie. Ciekawe czy z aktorami też tak masz :/

Vanessa17

Hmm... Może dlatego nie dostał, bo jest totalnym aktorskim beztalenciem. Zresztą ciężko nazwać aktorem typa, który w repertuarze ma dwie miny na krzyż. To już nawet Brad Pitt jest lepszy. Ale spoko, jak fiknie kozła w jakimś nieszczęśliwym wypadku to na pewno dostanie oscara za "całokształt twórczości" :)

Ted_Junior_Gillas

Brad Pitt wbrew pozorom to dobry aktor.