Świetnie zagrał pisarza w Sekretnym Oknie.
Uważam że do takich właśnie ról najbardziej pasuje Depp.
to jeden z najglupszych wnioskow jakie przeczytalem na forum deppa buauhahuauhauhauhahahaHAHAHAHAHAHAHAAH !!!
zjepp najbardziej pasuje do roli pajaca cyrkowego.
JESTEM Z SIEBIE NIEZMIERNIE DUMNA! A JESZCZE BARDZIEJ, ŻE TO PRZECZYTAŁAŚ! DZIĘKI BOGU, W MOICH WIADOMOŚCIACH PRYWATNYCH MOGĘ PISAĆ WSZYSTKO I NA WSZYSTKICH......... :)
to ze szczęścia :) że wiesz jak cię nazywam w moich prywatnych wiadomościach i nie poniosę za to żadnych konsekwencji :)
a możesz sobie mnie nazywać jak sobie chcesz dzieciaczku z gimnazjum. Mi to "wisi". :)
"dzieciaczku z gimnazjum" - niestety, ale takie teksty mnie nie powalają. poza tym ten i podobne inwektywy zachowaj dla siebie, bo gimnazjum, obok podstawówki, to szkoła, którą chyba ominęłaś (sądząc po twoim toku rozumowania i złotych myślach, którymi nas obdarzasz)
a dlaczego miało to cię powalić, nawet nie musiałaś tego pisać na forum że jesteś dopiero na tym etapie nauki, właśnie twoje teksty takie między innymi jak z tej wiadomości, no i te skierowane w moją stronę w różnych tematach ukazują, że jesteś właśnie w gimnazjum, jako, że teraz w tego typu szkołach wręcz nasila sie chamstwo i prostactwo, toteż po twoich pyskówkach można się było tego domyślić bez twojego wyznania wielkiego.
Raczej na studia bez tego etapu w edukacji wybrać bym się nie mogła.
Twoje wypociny i dziecinne tekściki nie robią na mnie wrażenia i tym bardziej są po prostu żałosne.
Ja też nie chcę czytać twoich "złotych myśli" . Chyba wyżej już o tym wspomniałam.
Żegnam.
Dziecko bo Cię główka rozboli od takiego natłoku wrażeń i tylu informacji. Ja wiem, że musisz szybko tłumaczyć w Google każde słowo, ale żeby takich rzeczy szukać w internecie?!
"jeb.anie w cycki" - nie wiem jak to skomentować nawet.
"jak ukryć ciało"- no z tym za pewne masz największy problem.
"ciasne dziury"? o.O
"gdzie pytanie nie błądzi" - już ci podpowiem bo wnioskuję, że gdzieś to usłyszałaś. Zamień "gdzie" na "kto".
Tyle z mojej strony. Załamuje mnie to, jacy ludzie tutaj przesiadują, a jeszcze bardziej to ile. Szok. Połóż się do łóżeczka i powiedz mamusi to zaśpiewa ci kołysankę, idź lulaj.
Naćpałaś się ? a może leków nie wzięłaś dziecinko - mniejsza o to
1. niczego nigdzie nie musiałam szukać w internecie
a) wiadomość w linku jest od innego usera
b) aviatorka sama się przyznała do swojego wieku w swoim własnym temacie - zapytaj bolca :)
2. ""jeb.anie w cycki" - nie wiem jak to skomentować nawet. ..." I tak dalej - (...)
Nie wiem o co ci chodzi, może zbyt późna pora dla ciebie ? Jeśli masz mi pisać o swoich cyckach, dziurkach etc etc - to pomyliłaś adresy, nie gustuję w dziewczynach - nie masz szans :)
To moja tu ostatnia wiadomość w tym temacie, bo widzę że ty też już zaczynasz te swoje psychiczne "wymyślanki" wypisywać, którymi notabene nie jestem zbytnio zainteresowania.
Co do folderów na pewną osobę, jak też takowy posiadam i jest on w pełnej gotowości do użycia :)
Także proponuję przyjąć większą tudzież bardziej odpowiednią dawkę leków .
Dobranoc i bez furii, bo to tylko forum :)
utul swojego misiaczka czy tam lalkę na dobranoc ;*
Ps.kołysanka dla ciebie abyś wreszcie się uspokoiła : "lulajże Allenduś lulajże, lulaj..a ty ją matulu w płaczu utulaj ! ".
Aaa, kotki dwaa.. - lulaj.
Miłego egzystowania na tym forum, które jest idealnym śmietnikiem dla takich trolli i małych dziewczynek.
Bywaj.
"Miłego egzystowania na tym forum, które jest idealnym śmietnikiem dla takich trolli i małych dziewczynek. "
ja wiem, że to sens twej egzystencji Allendziu, z tego co się tutaj nazbierało wiadomo że jesteście trollami i tym drugim też - to nie jest dla nikogo tutaj jakaś nowość :)
Idź spać, nie zapomnij o proszkach pozdrów od nas swego ulubionego niebieskiego misiaczka : :*
bardzo przepraszam ale zle przeczytałaś
miało tam być 'gdzie PYTA (chodzi o penisa) nie błądzi" -tytuł filmu wielkiego metafizycznego arcydzieła
to ja zrobiłem tego screena :)