Moje pytanie. Lecicie sobie w kulki z tym 32 miejscem????/a niejaki Brad P. jest w pierszej 10 ???//cos chyba jednak jest nie tak:(
Co tu się dzieje, ludzie?! Jak to sie stało że Johnny Depp jest na 32 miejścu???!!! Rozumiem że każdy ma różne gusta dotyczace aktorów/aktorek ale Johnny zasługuje na wyższe miejsce!!!
A z tym Bradem Pittem to juz kompletny odchył ;d hahaha 9 miejsce, To ma być jakiś żart?? :d
to coś jest na 32 miejscu bo to beztalencie jest
jaki z niego aktorzyna ???????????????????????????
johnny duppp'ek
jak ja go nienawidzę niecierpię rrrrrrrrrrrrrrrrr............. ..
hmm niestety nie doceniają go wszyscy, a szkoda, że w tym momencie zapominacie o tym jak traktuje swych fanów .. ciekawe co najwazniejsze jest dla Pitta , kasa, sława czy moze widzowie....
role miał dobre, podobnie jak Johnny ale przyjęło się ze to Brad jest niebieskookim przystojnym blondynem....wiec pewnie dlatego wyprzedzil Johnnego....
I Wy się tym przejmujecie??? Ta lista to bubel, nawet Jamesa Stewarta na niej nie ma, cud, że Marlon Brando na nią trafił.
No i bardzo podoba mi się to ciągłe porównywanie Johnny'ego do Brada Pitta, darujcie to sobie, bo robi się to nudne. Brad Pitt nie jest złym aktorem(choć jest na pewno gorszy od Deppa, czemu nie przeczę) i nie tylko on ma masę szurniętych "fanek", które lecą jedynie na jego wygląd, bo Johnny też takie "fanki" ma. No i to nie jest też wina aktorów, oni nic na to nie poradzą.
Potwierdzam, ta lista to idiotyzm. Można się nieźle uśmiać...
19 miejsce - Jim Carrey - nie twierdzę, że jest złym aktorem, ale bez przesady, są od niego o wiele lepsi.
26 miejsce - Jessica Alba - haha, duże zaskoczenie ? Ładna buzia, to chyba wszystko, bo jako aktorka w ogóle raczej nie powinna znaleźć się na tej liście i ustąpić miejsca aktorkom zdecydowanie lepszym...
34 miejsce - Aaliyah - no cóż. Rozumiem, że wszyscy ubolewają nad jej śmiecią do dziś, ale prawda jest taka, że w swojej naprawdę krótkiej karierze nie miała możliwości pokazania, że jest na tyle świetną aktorką, aby znaleźć się na 34 miejscu.
No cóż ? Lista ukształtowana jest raczej upodobaniami wizualnymi użytkowników filmwebu, niż oceną ich talentu, czy też chociażby umiejętności...
Nie ma się co przejmować :)
Pragnę zauważyć, że lista sortuje aktorów czy filmy wg średnich ocen, które wstawiamy my. I o dziwo nikt nie dostrzegł, że przez ostatnie 5-6 dni codzienne, ocena Deppa spadała o 0,01. Po prostu jest tutaj jakiś anty fan, który zakłada 100 kont dziennie i wstawia Deppowi "1". Ten opada a wy przez to najeżdżacie na innych aktorów... Szczególnie na Pitta bo jest w pierwszej „10” A Pitt nie zasłużył na tą pozycje, ale to nie powód do gnojenia go, tylko dla tego, że jest wyżej niż Depp. Tutaj roi się od „fanek” które poniżają(wstawiają „1” tym co są wyżej niż Depp) świetnych aktorów, a z Deppem widziały tylko Piratów.
Tak on jest po prostu z nisko na tej liście. Szajba zgodzę się z Tobą, też mi się wydaje że jakiś ciołek zakłada te 100-200 kont dziennie i wstawia mu notę 1 :( Dla mnie powinien znajdzować się co najmniej w pierwszej 15 :D
Ps: jak coś to ja wcale nie jestem jakaś fanka co oglądała z nim tylko Piratów z Karaibów :P podobał mi sie ten film ale jest też wiele innych bdb filmów z nim które obejrzałam :p chyba mniej więcej wiecie o co chodzi ;]
Pozdrawiam :D
chyba nikogo nie powinno dziwic 9 miejsce Brada Pitta ... to bardzo dobry aktor. jesli ktos uwaza inaczej niech obejrzy sobie kilka jego filmow np Fight Club, 12 małp i wiele innych. a wracajac do tematu tez mnie dziwi ta 39 pozycja :/ ...
ta lista tych aktorów to jest jak beznadziejna.. taaak beznadziejna. tak beznadziejnie głosujecie, taaak beznadziejnie i tragicznie i w ogóle, żee... o ja cie. :P
Hmmm... Kazdy chyba dobrze wie, ze lista jest przegienta i ze ma malo wspolnego z tym czy ktos jest dobrym aktorem czy nie. Pozatym to nie chyba miejsce na jakiejs liscie i popularnosc wyznacza klase aktora...( ? )
A tak pomijajac fakt listy, chciala bym sie odniesc do krytykowania innych aktorow i porownywania ich do Depp'a. Nosz kurde nosi mnie jak takie cos czytam, poglowkujcie troche i zastanowcie sie czy wam jest milo jak czytacie, ze np : "O jezus Depp na 10 miejscu!!! jak tak mozna przeciez to beztalencie!!! a Brad Pitt jest o wiele lepszy a jest nizej! skandal! "
Przeciez wy " fanki" wtedy rzucacie sie z pazurami na takich ludzi, a jesli wy takie cos piszecie i ktos rzuca sie na was to wtedy jestescie wielce obrazone. To takie prymitywne myslenie w stylu : "kali ukrasc krowa- dobrze, kalemu ukrasc krowa- zle ".
Naprawde apeluje do was o troche wyrozumialosci!!!
Już wspominałem, że czasem wstydzę się za niektórych forumowiczów?... Z jednej skrajności w drugą. "Och, Ach! Dżony powinien być na 1szym!" albo "Co? Gupi dupek z niego, o!". Po jaką cholerę wogóle się przejmować jakimiś toplistami? J.D. jest jednym z moich ulubionych aktorów i nawet jakby był na 2902310 miejscu i tak by nim był. Nie chce mi się kolejny raz mówić, czemu głupie jest mówienie o aktorach "kocham go, jest boski!" czy też "nie lubię go jest do dupy (bez uzasadnienia)". A co do Pitta, to chyba jakiś stereotyp, że ludzie mają go za pustego pięknisia, który grać nie umie (takim polecam chociażby Fight Club, tudzież Przekręt, albo 12 Małp, Mexican czy bardziej spokojny - Wichry Namiętności). Zakładajcie jakieś normalne tematy, a nie co drugi w stylu "XXX sux", "XXX rox". BTW - spokojnie antyfani Dżona, skończy się trylogia Piratów, to i tymczasowi fani przeminą. To jak z Green Dayem po wydaniu A.I. Coraz mniej dziewczynek czytających Brawo ich słucha i ich kocha. Teraz jest TH modne. Rany, dość mam tego forum.. pseudo forum.
A czy mi się zdaje czy Depp jakiś czas temu był w pierwszej piątce??Ja tam B.Pitt'a nie lubię ale nie z powodu jego umiejętności aktorskich(bo jakiś talent napewno ma:))tylko z powodu wizerunku"bożyszcza nastolatek"który mu stworzyły media;)A co do listy to moim zdaniem raczj nie warto na nią zaglądć bo to raczej lista aktorów/aktorek najbardziej popularnych wśród nastolatek:)
Co wy macie do Pitta!? Że nie ma czarnych oczu i ciemnych włosów, hę? On też jest świetnym aktorem, ale jego repertuar różni się znacznie od Deppa, więc nie ma ich co porównywać. Ale za przywróceniem Deppa do TOP10 też jestem.
Niewiem czemu niektórzy fani Deppa porównują go do Pitta .
Są zupełnie różni a obaj są bardzo dobrymi aktorami.
Co do Deppa to jest stanowczo za nisko i powinien być dużo,dużo wyżej.
Zaś Pitt na 9. miejscu to uważam , że jest to i tak za nisko - też powinien być wyżej ( w odniesieniu do niektórych , którzy są wyżej ).
Eee tam, z całej tej listy filmwebu tylko z jednej pozycji jestem usatysfakcjonowana- Hopkins na pierwszym miejscu. Przecież to wszystko jedna wielka komercja, jasnym jest, że ktoś taki jak Depp będzie niżej od pierwszego lepszego 'towaru' z okładki Bravo. Tym bardziej dziwi mnie bardzo odpowiednie miejsce Hopkinsa, który przecież nie jest napakowanym blondynem z Lopezką u boku, a po prostu świetnym aktorem.
A, no i Rush mnie jeszcze cieszy- mało ocen, ale za to konkretne. Bo koneserzy kojarzą jego świetną rolę z "Zatrutego Pióra", ale po 3 części piratów jego średnia z pewnością opadnie, choć oczywiście bez racjonalnej przyczyny.
Tak więc czym wy się przejmujecie? Tym, że jakaś Alba jest na 26 miejscu, a piękna i genialna (jak dla mnie) Kate Winslet na 101?
Żadnych rankingów nie nalezy traktować poważnie, a ogólnodostępnych tym bardziej. W ten sposób znudzona 12latka zakochana w Billu Kale ma nam psuć humor? Bez przesady...
A Depp i tak jest najlepszy, bez względu na statystyki...
Myślę, że Depp udowodnił dobitnie, że niczego w swojej karierze nie robił dla miejsca na jakiejś tam liściem więc i my się tym nie przejmujmy. :)
taaaa
e sorki za wszystkich których obraziło moje wspomnienie o Bradzie:* nie twierdze ze jest on do kitu(jest dobrym aktorem) ale chodzi mi wlasnie o to ze ta lista jest do kitu bo na niej sie wygląd a nie aktorstwo liczy(oprócz kilku miejsc np.1) wiec przepraszam jeszcze raz:*
teraz jest na 24...
ale jak dla mnie to powinien byc w ppppppierwszej 5!!!!!!
ludzie!!! głosujcie qrde:D
Jest już na 24... Nie wiem jak mu sie udało tak szybko skoczyć w górę o tyle miejsc... Depp w pierwszej trzydziestce! Bo padnę! :/
Wy się czepiacie ze Depp na 34 (wiem ze za nisko ale chociaż jest na liście!!!!) a Jeremy Irons nie dość ze jest na niższej pozycji od Chada M.M(tylko niech nikt mi nie mówi ze ten drugi jest lepszy bo to przegięcie jest!!!!!!) to jeszcze nie mieści się w pierwszej 100(jest na 158) no co to ma być??? Ta lista jest tragiczna
ej ja nie rozumiem jednej rzeczy??!!!! Dlaczego ludzie którzy nie lubią jakiegos aktora( w tym przypadku johnnego)/aktorki wchądzą na ich strony i ich objerzdzają(chyba samo z ale kij z tym:))ktos moze mi to wytłumaczyc????
To do mnie??? Ja Johnnego lubię naprawdę a jeśli z mojej wypowiedzi wynika inaczej to mój błąd : )
A z tym wytłumaczeniem to żadnego sensownego nie znajduje.. może nudzi im się ?????