Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Polecam wszystkim fanom Deppa i nie tylko, cudowny film, jeden z moich ulubionych:)

CzarnaKrwinka

Jej dzięki bardzo za info - szukałam i szukałam tego filmu a tu masz i będzie w Wyborczej! Trzeba będzie szybko lecieć do kiosku bo mi go wykupią osiedlowe hieny =). Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam serdecznie =)

P.s Napisz jeszcze jak będzie jeszcze coś ciekawego w jakiejś gazecie.

Yoko_ono

Są kryminalni w każdy czwartek...nie no joke;)

CzarnaKrwinka

Jeszcze tego filmu nie oglądałam więc na pewno teraz kupie i obejrzę:)Dzięki:)

Kiedyś był "Marzyciel" a ja głupia przegapiłam;);)

CzarnaKrwinka

Jej :* dzięki :) bardzo chciałam obejrzeć ten film ale nie mogłam go znaleźć ! dzięki !!!

Aquri

Ja kupie ten film ale nie ze wzgledu na Deppa tylko DiCapria, ktory pokazal w tym filmie prawdziwa klasę.

Klinar

No właśnie też się zastanawiałam czy tego tematu na forum DiCapria nie założyć, bo w tym filmie jest genialny:)

CzarnaKrwinka

nie ma za co;)

CzarnaKrwinka

A w "Gali" jest "Tristan i Izolda", w którym to filmie gra James Franco, który grał w "Spider-Manie" z Alfredem Moliną, który grał w "Czekoladzie" z Deppem... Oj, chyba pomyliłam tematy;)

karaiby

Tristan i Izolda jest wg mnie jednym z najgorszych filmow o milosci, echh moze James Franco jest przystojny, ale grac w ogole nie umie, ale to nic do tego teamtu nie ma, ale coz;p

CzarnaKrwinka

jej dzieki:D film tylko raz miałam okazje ogladnąc

zDEPPrawowana

dzieki za informacie:) napewno kupie

gosik_z

tez muszę go mieć! :) Dziękuję za informacje :)

CzarnaKrwinka

Może jak duzo osob kupi ten film to gazeta wpadnie na jakze genialny pomysl i czesciej beda jakies fajne filmy z Deppem ;) Ludzie do kioskow!! :P

CzarnaKrwinka

http://serwisy.gazeta.pl/kolekcje/1,80229,4123420.html :))

CzarnaKrwinka

http://serwisy.gazeta.pl/kolekcje/1,80229,4123420.html :))

CzarnaKrwinka

dzieki za info:) na pewno zakupie, tym bardziej,ze wlasnie dzis przyslano mi z www.wysylkowej.pl (sklepu internetowego) ksiazke Petera Hedgesa "Co gryzie Gilberta Grape'a?" -hehe, obiecalam sobie,ze przeczytam i jak zwykle zrealizowalam swoj cel,takie malutkie marzenie:) pozdrawiam

CzarnaKrwinka

Dla tych, co zapomnieli, albo nie wiedzą- do kiosków!

qbasia

Jeeee!! już byłam w kiosku i mam płyciwo! No to sie szykuje wieczorny seansik z Gilbertem =)

użytkownik usunięty
Yoko_ono

Dzięki :) Już kupiłam x)
..............

CzarnaKrwinka

dzienki ale go obej|qaBam z miljon razy pikny polecam

użytkownik usunięty
CzarnaKrwinka

Dzięki za informacje;)) już kupiłam.