Wszystkich fanów Johnnego informuje że w piątek 28 lipca o 23:25 na tvn będzie leciał Jeździec bez głowy, a głowna rolę gra oczywiście Depp. Zachęcam wszystkich do oglądania i pozdrawiam :)
zazwyczaj filmy dobre i wcale z treścią wale nie nie dla dzieci lecą tak późno :)
Ale fajnie, że wogóle puszczą.
Moooże obejrzę. Choć w sumie - nie wiem. Mam ten film i tak i tak i mogę oglądać kiedy mnie najdzie ochota!
...no może obejrzę... a co do godziny się czepiać?... idealna... może już z browarowania wrócę to akurat będzie film... wy to byście wszystko chcięli 0 17 oglądać...
O super! Na 100 % oglądnę!!! Dawno temu widziałam to na Ale kino! i mi się spodobało :D A godzina jest idealna! Najlepiej się ogląda filmy o takiej późnej porze ;)
Ja też mam to z Gali. Według mnie w tych babskich pisemkach dają zazwyczaj tanie romansidła, o ogólnie filmy które mnie nie zachwycają a tu się coś takiego trafiło. Raz miałem pecha bo jak dali też w jednym z tych pisemek Odważnego to chciałem kupić ale następnego dnia juz tego nie było nigdzie.
sorry ze przerwe ten pasjonujacy temat ale 27 leci sekretne okno! iiii...! :P tyle ze na hbo :/ ale cos sie wymysli. johnny depp w filmie na podstawie powiesci kinga? to trzeba zobaczyc!
Nie pamiętam żeby Jeździec...był w gali,ale pamiętam że był na Vcd w Tinie,mniejsza z tym w każdym razie mi się przytrafiło takie coś że kupiłem na stacji bęzynowej Vive,z dwoma filmami:21 gramów i Między słowami.Właściwie to kupiłem te czasopismo tylko ze względu na Między Słowami bo 21 gramów to z leksza dołujący film.No więc patrze w domu a tu z pudełka z filmem między słowami wysuwa się płyta Michała Wiśniewskiego!!!-boże jak ja się wtedy wściekłem,sorry że nie na temat ale czy macie jakieś dziwne wspomnienia związane z kuupnem filmów Dvd z gazetami.Bo ja od tego czasu zawsze sprawdzałem czy w pudełku mieści się prawidłowa płyta:)
nie no wspólczuje moijemu poprzednikowi naprawdę ,,talent" (jeśli on wogóle jaki kolwiek posiada) Wiśniewskiego jest kosmicznie odległy od Deppa współcuje, zamiast genialnego aktora miałeś czerwona ups teraz to chyba juz zieloną małpę ja bym sie popłakała się połamałaa ta płyt,e a gazete dała psu do opsikania hehhe pozdrawaim i szczeże współczuje :)