Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

W przyszłym tygodniu tj 24 sierpnia w gazecie wyborczej bedzie Don Juan Demarco... ja juz nie moge sie doczekac!!

zakrecona_2

a w dzienniku chyba "czekolada". też 24 sierpnia

Dama_Kameliowa_2

juz to wiemy, wiemy :P

zakrecona_2

wiem, ale wiesz czy będzie w twardej okładce DVD czy kartoniku? pozatym nie pisze się Demarco tylko De Marco

Black_Smog

Wiem mój błąd poprostu nie wstawiłam sacji. A film bedzie chyba w pudełkuj, takim płaskim (przynajmniej tak było z "Co Gryzie Gilberta Grape'a?"

zakrecona_2

Zawsze dają w takich pudełkach.
Ja mam pytanie : Czy gdzieś w internecie jest lista wszystkich filmów, jakie ukażą się w ramach "Hity dużego ekranu"?

Red_Barn

Nie pisze się Demarco ani De Marco tylko DeMarco, tak dla sprostowania :P
a filmik będzie w takim twardszym, cienkim opakowaniu, jak zresztą reszta filmów z kolekcji...:]

Seniorita_Paulita

a w Wyborczej pojawią się jeszcze takie filmy jak: "Skazani na Shawshank", "Piąty element", "Długi pocałunek na dobranoc", całej listy niestety nie znam

Seniorita_Paulita

http://www.dodatkidogazet.pl/

to jest link do dobrej stronki.Masz tam ogólny przegląd wszystkich dodatków, które sie pojawiają w rozmaitych gazetach,zapowiedzi itp... możesz im się tam zalogować,będą Ci przysyłać aktualności na e-maila:)

pozdrawiam,ja z tej stronki korzystam i jest ok,wiec polecam:)

zakrecona_2

Fajno!:D
Jutro z rana lecę dokiosku xDxD
pzdr.;))

kfiateQ..

zakrecona_2

ja też już nie mogę doczekać się rana! tym bardziej, że żadko sie zdarza jakis film z johnnym, a jutro będą aż dwa!!!!!!!!!!!! hip hip hhhuuurrraaa!!!

lawa_3

ja juz don juana kupiłam :)z samego rana poleciałam do sklepu :)

zakrecona_2

ja mam i don juana i czekolade! wstalam o siódmej rano i polecialam do sklepu! akurat załapałam sie na ostatnie sztuki! jejeciu nie wiem jabkbym przeżyla, gdybym ich nie dostala! :-<

lawa_3

tez mam oba filmy,ale sobie lajtowo pojechałam na osiedle na rowerku o... 13:30 :D

zakrecona_2

Ja również się obkupiłam w dwa filmy i mimo iż je widziałam już nie jedne raz i wydałam 12 zł.:P:P było warto;)) powoli uzbiera się kolekcja;)) własnie obejrzałam sobie Don Juana DeMarco dla przypomnienia;) piękny film;))
pzdr.

kfiateQ..

zakrecona_2

ja dopiero bede oglądać don juana( to bedezie moj pierwszy raz) i postanowilam że obejrze go wieczorem! tak będzie romanyczniej: he he