Głosujecie moje wytapetowane, wyczochrane w kosmos nastolatki na miejsce gdzie najbardziej chciałybyście sie całować ze swoim ulubionym aktorem - JOHNYM DEPPEM czyly Jackiem Sparrowem...ups kapitanem Jackiem Sparowem (hihihi) ale sie kurwa pomyliłem sory aligatory. No więc to są miejsca na które możecie głosować:
1. Na planie "Piratów...................... ......perły"
2. W Geanie - szybko i tanio
3. Pod wodą z maskami do oddychania
Wyniki na mopim blogusi
a co to ?? jestem pierwszym uczestnikiem konkursu?? ciekawe dlaczego? moze dlatego że nie ma nagród? ale nie wazne...
... pod wodą nie, bo boję się być pod wodą, na planie też nie bo to by była z jego strony gra a ja chciałabym, żeby to było szczere więc zostaje żeął ale ja wolę żeby było długo nie krótko i nie tanio tylko za darmo. aha, i jeszcze najbardziej to wolałabym w makro bo tam mam rabati w ogóle kupiłabym sobie coś przy okazji .... ... .. .
kruk... Twoja wypowiedź i ten głupi pomysł z konkursem (pozwolę sobie tu zaznaczyć, że konkursy mają nagrody...więc Ty przeprowadzasz co najwyżej sondę) najwyraźniej świadczy, że... chcesz się po prostu tylko ponabijać z "wytapetowanych, wyczochranych w kosmos nastolatek" za jakie uważasz chyba wszystkie fanki Deppa... Więc muszę Cię rozczarować człowieku, bo jeśli myślisz, że lubią go tylko nastoletnie siksy to.. grubo się mylisz...
Ja uważam się za fankę Deppa a jednak wcale nie marzę, żeby się z nim całować czy nic w tym rodzaju – po prostu cenię go jako aktora, który serio ma talent... I przede wszystkim życzę mu szczęścia z Vanessą i ich dziećmi (które są śliczne i bardzo podobne do niego:)...
To by było na tyle...
Nie wiem... może należę do mniejszości tego rodzaju fanek, ale ja właśnie tak czuję... Gdybym czegokolwiek chciała, to żeby go poznać jakim jest naprawdę... Ale ponieważ wiem, że tak nie będzie to po prostu życzę mu szczęścia:)
Mimo wszystko...pozdrawiam!
Mademoisel le - spojrzec tylko na twoj obrazel, z porzadnego filmu przygodowego powstalo jakies gowno, a raczej takie przebrzydle fanki deppa ktore caly czas chwala go tylko uzasadnieniem "bo ma talent i to cos" tak to kazdy prosiak moze napisac. Ale wlasnie z piartow zrobila sie jakas jebana telenowela ktora wy, baby uwielbiacie - czy Sparrow bedzie z elizabeth? przeciez sie calowali.. czy bedzie sie z nia kochal? ah ale to by bylo fajne ah ah
zapomnij glupia babo, wcale taka madra na jaka ci sie zdaje nie jestes
Nie będę się odnosiła do całej twojej wypowiedzi bo marnowałabym tylko czas. Powiem tylko, że jeśli chodzi o "Piratów z Karaibów" to faktycznie bardzo lubię ten film, ale jak dla mnie rola Jacka Sparrow'a nie jest szczytem możliwości aktorskich J. Deppa.
I proszę Cię - z powodu jednego wątku w filmie nie porównuj go do telenoweli...
Poza tym ile Ty w ogóle masz lat? Forma Twojej wypowiedzi i to jak mnie obrażasz jest po prostu śmieszne... Ktoś powiedział Ci wprost co myśli o Twoim beznadziejnym pomyśle i to znaczy, że jest 'głupią babą'?
Zacznij może zastanawiać się nad znaczeniem słowa 'dyplomacja'.
Żegnam...
kolo kurde wpadnij do mnie wiesz jak cięzko znaleźdz gości co nieprzepadają za piratami z karaibów tak jak ja.
wam sie ludzie chyba nudzi... po co prowokować takie sytuacje? bawi to kogos, przeciez napisanie tego bylo jednoznaczne z wywołaniem burzy. Ludzie są różni więc proszę cie...Kruk...nie zamykaj w szufladzie z napisem "wytapetowane, wyczochrane w kosmos nastolatki " wszystkich fanek Depp'a.
Kruk, nie ma to jak nabijanie z nastolatek, cooo? Ja, jako nastolatka powiem Ci że z Jackiem Sparrowem całowac bym sie nie chciała, ale z Don Juanem DeMarco czy z Samem ahhh... ;) :P :P :P
Jeszcze może dodam, że nie używam tapety na twarz oraz ze widziałam 17 filmów z Deppem i powiększam ten limit i uwielbiam go ze względu na AKTORSTWO. Nie tłumacze się, bo nie ma z czego, ale chce Ci przekazać, iż nie wszystkie nastolatki lubiące Deppa są właśnie takie jak myślisz.
Eeeeeeeee... całowoć... jo bym go normalnie pitolem w dupczycho wysmogoł taki łodny jest całkiem jak dziewucha wyglondo on...!