Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Uwielbiam jego oczy, pod wplywem tego spojrzenia chyba bym sie rozplynela = D a tak calkiem serio bardzo dobry aktor, lubie go...

Maija

Rozumiem, że facet paniom może się podobać i rzutuje to mocno na całokształt jego kunsztu aktorskiego (w przypadku ładnych aktorek też nie potrafię być do końca obiektywny ;) ), ale szczerze uważam, że aktorem jest mocno przeciętnym. W niemal każdym filmie gra tak samo, zmienia tylko kostiumy na co raz bardziej wymyślne. 5/10

mkskala

Ja uważam, ze jest niezly...zreszta jesli nawet bylby przecietnym aktorem to mi ta jego przecietnosc absolutnie nie przeszkadza...nadrabia i rekompensuje to calkiem czyms innym(wedlug mnie oczywiscie)... Poza tym odniosl ogromny sukces w branzy filmowej, jest cenionym aktorem...ale mozliwe, ze jest tak jak piszesz: nie jestem do konca obiektywna.. to wszystko przez te jego oczy:)

Maija

"w świecie ludzi jedynie subiektywność jest obiektywna"

Sparow5

Dokładnie, coś w tym jest :)

użytkownik usunięty
mkskala

Bez przesady nie gra w każdym filmie tak samo.

Maija

Mam tak samo

Maija

Mogę szczerze powiedzieć, że na mojej liście top aktorów jest pierwszy... Choć w niektórych filmach nie spełnił moich oczekiwań, niektórych propozycji w ogóle nie powinien w ogóle przyjmować jak np. Mroczne Cienie, zagrał dobrze, choć było w nim trochę Jack'a Sparrow'a, Szalonego Kapelusznika... Ale to moje zdanie, nikomu nie narzucam opinii. : )

Anka11111

Ja do jego gry aktorskiej nie mam zadnych zastrzezen...nie wyobrazam sobie w roli Jacka Sparrowa innego aktora... A w filmie "Co gryzie Gilberta..." był piekny....cudowny... i znalazlabym mnostwo innych przymiotnikow na jego okreslenie ale nie chce nikogo zanudzic (slyszalam, ze w tym filmie byl totalnym "drewnem"), sama jego obecnosc na ekranie mi wystarczyla i tak jest w przypadku kazdego filmu z jego udzialem, taka juz slabosc do tego mezczyzny nic na to nie poradze:)

Maija

Oczywiście też nie wyobrażam sobie kogoś innego na jego miejscu. : )