Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zwraca na siebie uwage. Pierwszy raz zauwazylam go w filmie Edward Nożycoręki, a pozniej juz pilnie sledzilam jego kariere.
Role w filmach Truposz czy Co gryzie Gilberta Grape'a potwierdzily jego potencjal. Swietna rola w Las Vegas parano ( Raoul Duke ). Najlepszy element w filmie Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły. Po prostu czarna perla ;>> Kapitan Jack Sparrow zostal moim idolem ! ;P Zdecydowanie powinien byc obsadzany w rolach charakterystycznych a najlepiej kostiumowych, bo doskonale sie w nich sprawdza ;)

zlo

ello
masz wielkie rozeznanie w filmach z Deppciem Ja jestem jego fankom dopiero po obejrzeniu piratów ale nadrobiłam to już obejrzeniem ,,czekolady'' jeżcca bez głowy'' co gryzie Gilberta Greipa'' ale chciałabym obejrzeć wiencej filmów z Johnnym
błagam o pomoc gdzie moge takie znaleść bo mam popsute video a u mnie w videotece niema nic na dvd :} odpisz- vampircia_@buziaczek.pl

użytkownik usunięty
zlo

zgadzam sie
Masz racje do Johnny'ego najlepiej pasuja role kostiumowe i uwazam ze on naprawde jest bardzo dobrym aktorem kazdej postaci ktorą gra dodaje cos od siebie i to mi sie wlasnier podoba....

zlo

zgadzam sie
a do tego jest najprzepiekniejszy