Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jest zdecydowanie za wysoko w rankingu, to chyba jakiś żart.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Immortal_Stasin

Nie wiesz, że dla dżonego i 1 miejsce to za mało? W końcu ma ładną buźkę i na koncie jedne z najważniejszych kreacji w historii kinematografii np. Jack Sparrow.

heheh

ZGADZAM SIĘ!!!!!

Immortal_Stasin

zaden z was nie ma zielonego pojecia o Aktrostwie. depp to Wielki Aktor i tylko ignoranci kwestionuja ten fakt.

kinoman0

HAHAHA LOOL. I może mi powiesz, że powinien być wyżej w rankingu niż aktorzy klasy De Niro lub Nickolson??

miko1356

powinien i taka tez jest rzeczywitosc. ciesze sie z tego powodu. moim zdaniem pacino nie zasluguje na #1.

kinoman0

Człowieku, nie wiem czy wiesz, ale właśnie przez takich idiotów jak Ty Johnny jest na 2 miejscu, osobiście nic do niego nie mam, ale wk#@%^! mnie szerokie grono jego maniakalnych fanów, którzy myślą że jest najlepszym z najlepszych aktorów we wszechświecie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Marcinekk

lamus to Cię zrobił Marcinku ty sku#@%synku ;-)

Immortal_Stasin

No wiem i co?:D:D
DEpp kochammm;*************

Immortal_Stasin

To są trolle które przez długi czas kłóciły się ze mną o aktorstwo Deppa. Twierdzili że jest aktorem któremu powinno się wystawić 1/10 a później dla beki zmienili oceny. Chodzi mi o kimoman0 i Marcinekk. Ja jestem fanem aktorstwa Deppa ale nie uważam go za najlepszego aktora we wszechświecie. Może nie uogólniaj. Ok?

neo_angin

okej okej;)
http://www.youtube.com/watch?v=00ooITgGKhs :D:D

neo_angin

Ej a nawiasem.
Kto tu jest trollem hipokryto?;)
My "trolle" potrafiliśmy wykrzesać wile argumentów popierających nasze słowa a twoją pożywką jest był i zawsze na tym forum będzie argument "tak bo tak"

neo_angin

osmieszasz sie mowiac ze depp nie jest najlepszym aktorem. kazdy z odrobina wiedzy filmowej wie ze depp to Aktor #1.

kinoman0

Jemu nie przemówisz do rozsądku, wszak to biedny ograniczony człowiek.

Marcinekk

zgadza sie. niby fan deppa ale jednak go nie szanuje.