Nie wiesz, że dla dżonego i 1 miejsce to za mało? W końcu ma ładną buźkę i na koncie jedne z najważniejszych kreacji w historii kinematografii np. Jack Sparrow.
zaden z was nie ma zielonego pojecia o Aktrostwie. depp to Wielki Aktor i tylko ignoranci kwestionuja ten fakt.
HAHAHA LOOL. I może mi powiesz, że powinien być wyżej w rankingu niż aktorzy klasy De Niro lub Nickolson??
powinien i taka tez jest rzeczywitosc. ciesze sie z tego powodu. moim zdaniem pacino nie zasluguje na #1.
Człowieku, nie wiem czy wiesz, ale właśnie przez takich idiotów jak Ty Johnny jest na 2 miejscu, osobiście nic do niego nie mam, ale wk#@%^! mnie szerokie grono jego maniakalnych fanów, którzy myślą że jest najlepszym z najlepszych aktorów we wszechświecie.
To są trolle które przez długi czas kłóciły się ze mną o aktorstwo Deppa. Twierdzili że jest aktorem któremu powinno się wystawić 1/10 a później dla beki zmienili oceny. Chodzi mi o kimoman0 i Marcinekk. Ja jestem fanem aktorstwa Deppa ale nie uważam go za najlepszego aktora we wszechświecie. Może nie uogólniaj. Ok?
Ej a nawiasem.
Kto tu jest trollem hipokryto?;)
My "trolle" potrafiliśmy wykrzesać wile argumentów popierających nasze słowa a twoją pożywką jest był i zawsze na tym forum będzie argument "tak bo tak"
osmieszasz sie mowiac ze depp nie jest najlepszym aktorem. kazdy z odrobina wiedzy filmowej wie ze depp to Aktor #1.