Zero jakiego kolwiek kunsztu aktorskiego, wystarczy obejrzeć z 3 jego filmy żeby znać całą jego mimikę i gestykulacje, jak na razie pobija go tylko Wszechmocny Keanu Reeves który w każdej swojej roli jest tym samym chodzącym kawałkiem drewna, przy Keanu wystarczy obejrzeć 1 film i możemy uznać że znamy cały jego dorobek aktorski.
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że Johnny nie ukończył jakiejś wybitnej szkoły aktorskiej, a jest aktorem ,, z doświadczenia''.
To nie ma żadnego znaczenia. Taki Danny Elfman nie uczęszczał do żadnej szkoły muzycznej i tworzy świetną muzykę filmową. Twój komentarz był zbędny biorąc pod uwagę marność prowokacji tego trolla. Temat zaraz usuną tak jak wszystkie jego tematy. Co najśmieszniejsze nawet na trollerskim forum inne usuwają jego wpisy.
Czego Ty nie wiesz o tym portalu i jego użytkownikach...
Jak ma się talent wystarczy być, nie mieć.
'Jak ma się talent wystarczy być, nie mieć.'
przeczytaj uwaznie to zdanie a bedziesz miala ubaw podobnie jak ja muehehehehe
Być - aktorem,
mieć - dyplom.
Miałam na myśli ludzi - globalnie, ta wypowiedż nie tyczyła się Deppa bezpośrednio.
Faktycznie z przypadku bo chcial byc muzykiem,lecz uwazam ze jest dobry w tym co robi skoro nie narzeka na brak pracy, ja osobiscie bardzo go lubie!
Chłopak się na prawdę wysoko się cenił, szkoda że jest totalnym beztalenciem, powinien z panem Romanem zapierdalać na budowie
Tadziu, trolluniu zajmij się czymś innym. Nie wiem, wykopywaniem ziemniaków? Zajmiesz się robotą i zapomnisz na chwilę o Johnnym, odetchniesz świeżym powietrzem i inaczej spojrzysz na niektóre sprawy ^^ Podczas wykopków, może poznasz jakąś Zenobię (czego Ci bardzo życzę :) i wtedy zapomnisz o Deppie całkowicie, gdyż będziesz pochłonięty rozpieszczaniem swojej wybranki serca ^^
Dobrze ze ty jestes tak bardzo utalentowany ze nie masz innego zajecia jak siedziec na forum i wypowiadac sie na tematy o ktorych nie masz pojecia
Moim zadaniem jest edukować młodych ludzi i ostrzegać przed zidioceniem, dlatego walczę z Deppem i Keanu
Pan Tadeusz ma trochę racji Depp nie jest jakimś wybitnym aktorem, uważam że jest dobry ale według mnie jest na trochę za wysokim miejscu. A co do jego nastoletnich fanek to jest w tym dużo prawdy 8 na 16 jego nagród zostało mu przyznane przez Teen Chose