Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zero jakiego kolwiek kunsztu aktorskiego, wystarczy obejrzeć z 3 jego filmy żeby znać całą jego mimikę i gestykulacje, jak na razie pobija go tylko Wszechmocny Keanu Reeves który w każdej swojej roli jest tym samym chodzącym kawałkiem drewna, przy Keanu wystarczy obejrzeć 1 film i możemy uznać że znamy cały jego dorobek aktorski.

użytkownik usunięty
Tadeusz55

Dyplomu chyba nie ma...

Rozwiń o co ci chodziło.

użytkownik usunięty
neo_angin

Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że Johnny nie ukończył jakiejś wybitnej szkoły aktorskiej, a jest aktorem ,, z doświadczenia''.

To nie ma żadnego znaczenia. Taki Danny Elfman nie uczęszczał do żadnej szkoły muzycznej i tworzy świetną muzykę filmową. Twój komentarz był zbędny biorąc pod uwagę marność prowokacji tego trolla. Temat zaraz usuną tak jak wszystkie jego tematy. Co najśmieszniejsze nawet na trollerskim forum inne usuwają jego wpisy.

użytkownik usunięty
neo_angin

Czego Ty nie wiesz o tym portalu i jego użytkownikach...
Jak ma się talent wystarczy być, nie mieć.

'Jak ma się talent wystarczy być, nie mieć.'
przeczytaj uwaznie to zdanie a bedziesz miala ubaw podobnie jak ja muehehehehe

kinoman0

"Jak ma się talent wystarczy być, nie mieć"- że co? :P

tournesol

Zdanie opisujące wybitną grę aktorską Deppa i Keanu

Tadeusz55

Żeby Ci smutno nie było to użyj tutaj jeden ze swoich i tak już licznych kont i się pociesz...

użytkownik usunięty
tournesol

Być - aktorem,
mieć - dyplom.
Miałam na myśli ludzi - globalnie, ta wypowiedż nie tyczyła się Deppa bezpośrednio.

Nadal nie rozumiesz :)

kinoman0

Kurde, jestem ciekaw czy printa zrobiłeś xD.

neo_angin

chyba reaktywuje blog.

Tadeusz55

Faktycznie z przypadku bo chcial byc muzykiem,lecz uwazam ze jest dobry w tym co robi skoro nie narzeka na brak pracy, ja osobiscie bardzo go lubie!

Justycha_3

Chłopak się na prawdę wysoko się cenił, szkoda że jest totalnym beztalenciem, powinien z panem Romanem zapierdalać na budowie

Tadeusz55

Tadziu, trolluniu zajmij się czymś innym. Nie wiem, wykopywaniem ziemniaków? Zajmiesz się robotą i zapomnisz na chwilę o Johnnym, odetchniesz świeżym powietrzem i inaczej spojrzysz na niektóre sprawy ^^ Podczas wykopków, może poznasz jakąś Zenobię (czego Ci bardzo życzę :) i wtedy zapomnisz o Deppie całkowicie, gdyż będziesz pochłonięty rozpieszczaniem swojej wybranki serca ^^

Tadeusz55

Dobrze ze ty jestes tak bardzo utalentowany ze nie masz innego zajecia jak siedziec na forum i wypowiadac sie na tematy o ktorych nie masz pojecia

Justycha_3

Moim zadaniem jest edukować młodych ludzi i ostrzegać przed zidioceniem, dlatego walczę z Deppem i Keanu

Tadeusz55

Skoro tak twierdzisz....Dyskusja zToba nie ma sensu podejrzewam...pozdrawiam

Tadeusz55

Pan Tadeusz ma trochę racji Depp nie jest jakimś wybitnym aktorem, uważam że jest dobry ale według mnie jest na trochę za wysokim miejscu. A co do jego nastoletnich fanek to jest w tym dużo prawdy 8 na 16 jego nagród zostało mu przyznane przez Teen Chose

Nezael

Tak..to prawda..tylko nastolatki dają mu wysokie oceny..straszne..trzeba coś w końcu z tym zrobić..nie może być na 2 miejscu w rankingu fw !