Zakładają kilkanascie kont zeby dac mu 10 - stad tyle glosow. Wiekszasc widziala tylko piratow i momentalnie po 1 filmie nazywają sie jego wielkimi fankami. Ja osobiscie nic nie mam do tego aktora, podobal mi sie bardzo m.in w filmie Don Juan, ale do cholery bardzo sie ciesze ze spadl, On takiemu Pacino, De Niro czy Hopkinsowi do piet nie dorasta!! Jego dawniejsze 1 miejsce to robota wlasnie tych irytujących fanek ktore go na sile wpychaja jak najwyzej.. Drogie panie - to jest bez sensu... ocenia sie talent aktorski a nie ładną buźke.......
Ja lubie Deppa ,ale uważam tak samo jak ty.Jego fanki są nieznośne to samo napisałem na moim blogu na temat ulubionych.(Wcześniej lubiłem go bardziej)
No cóz ja lubię Deppa, jest jednym z moich ulubionych aktorów , ogladałam z nim wszystkie filmy (no moze procz serialu "21 jump street"), mam na epulsie swoj klub poświęcony własnie jemu, a nim samym interesuje sie i ogladam filmy z nim od podstawówki, to niby dlaczego miałabym mu nie dać 10 !?
Wg mnie jest bardzo dobrym aktorem i zasługuje na tę ocenę i tyle.
napisalem w nawiasie ,,nie wszystkie" ..... jezeli widzialas z Nim wszystkie filmy to faktycznie masz prawo wystawic mu ocene 10 skoro uwazasz ze na taka zasluguje. Ja mam na mysli jego fanki ktore go widzialy tylko w piratach i od razu sie w nim ,,zakochaly"... na podstawie buźki i jednego filmu nie ocenia sie aktorow.. a juz tym bardziej nie wpycha na szczyt rankingu top 100 ludzie.
Ja osobiście uważam, że Depp jest jednym z najlepszych aktorów i dałam mu 10, nie po piratach, jak większośc fanek. Obejrzałam z nim prawie wszystkie filmy i uważam, że zasłużył na taką ocenę.
pozdrawiam;p