Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dostałam go dziś gdy otwierałam kopertę byłam tak szczęśliwa że aż rece mi drżały...

syrenka3333

Zazdroszczę, ja się niestety nie doczekałam.
A mogę wiedzieć jak wysłałaś prośbę o autograf? Listownie czy mailem?

Lady_From_Burton_World

Ja wysłałam 2 e-maile i po miesiącu przyszedł 1 autograf

Sandra317

No właśnie, ja wysłałam trzy maile i nic. Widocznie nie każdy dostaje. W sumie ktoś może pomyśleć- co mi tak zależy na tym. Niby kartka papieru, a miło mieć coś takiego ;). Chyba trzeba się wybrać na jakąś premierę jego filmu i osobiście poprosić o autograf podpisany "na żywo" ;)

Lady_From_Burton_World

Wiem że ten temat był poruszany wiele razy i z góry przepraszam;).Ale jaki jest adres e-maila?

monique_19

Ludzie, wystarczy odświeżyć stare tematy i macie! - tak napisała by Pysiakowska gdyby miała już autograf... i nie mówcie mi że sie myle <lol2>

Detektyw_Pozytywka

No sorry, ale ja się nie pytam jak wysłać autograf, bo doskonale to wiem. Pytam czy wysłała mailem czy listem, bo można i tak i tak. Ja wysłałam mailem i nie dostałam, więc pytam.
Zresztą, wszyscy tutaj najpierw narzekają, że forum jest zaśmiecone, potem, że upomina się tych, którzy śmiecą, potem znów, że zaśmiecone. Zdecydujcie się ludzie. Jak upomniałam ostrzej jedną fankę, która założyła durny temat to był szok i wszyscy na mnie naskakiwali w innych tematach. Teraz byłam miła i też się nie podoba. To co w końcu ma być na tym forum?
Zresztą, ja mam to gdzieś. Dla mnie to zwykłe forum jakich tysiące, skoro Tobie przeszkadza bałagan to bierz się za sprzątanie.

Lady_From_Burton_World

Monique- to adres mailowy :)
jacobst@unitedtalent.com

Lady_From_Burton_World

witam :) to forum troche mnie przeraza (jest takie inne niz wszystkie ;) ) dlatego wybaczcie, jesli bede pytac dziesiąty raz o to samo, ale jakoś nie umiem się tu odnaleźć.
w każdym razie, chodzi mi o autograf Johnnyego (tak, też jestem psychofanką ;)). wysyłacie maila na ten adres (jacobst@unitedtalent.com) z prośba o autograf i adresem zwrotnym i po 100latach dostajecie list z jakże cenną zawartością, tak?
hm, brzmi nieźle :D szkoda, że pewnie i tak nie on podpisuje, ale cóż..jak się o tym nie myśli, to ileż radości może sprawić taki śmieszny świstek (a jeśli to jest zdjęcie, to już w ogóle... :D).
dzięki za wyjaśnienia,
Pozdrawiam!

Lady_From_Burton_World

ależ skąd. mi nie przeszkadza bałagan. chodzi mi oto, że powinno się odpisywać na tematy, na które ma się coś do powiedzenia. a te, które uważasz za beznadziejne - zostawić w spokoju bądź zgłosić do usunięcia, ale po jaką cholere odpisywać? teraz zrobiłaś dobrze odpisując i dodając swoje pytanie. ale w innych tematach, które Cię nie ciekawią, po co piszesz coś w stylu 'po co zakladacie takie bzdurne tematy' ... ehh, dziewczyno. zdecyduj się

Detektyw_Pozytywka

Jak mi się coś nie podoba to piszę i tyle. Niestety, u mnie co w sercu to na języku...a raczej na klawiaturze ;). Chociaż staram się czasami powstrzymać.

Sandra317

Moglabys podac mi jego adres e-mail ? ;)

syrenka3333

Cieszymy się razem z tobą... ja pierdole LOL

syrenka3333

W końcu mam jego autograf ze zdjęciem!Przyszedł do mnie wczoraj poczta!!!!Ale się cieszę:-)I na dodatek fajna dedykacja.Dzięki J0hnny!!!!:-*

Fallen_Angel_90

podasz mi jego adres i co mu wyslalas ?

syrenka3333

Panna T.A kiedy wysyłałas te maile z prośba o autograf?Ja czekałam więcej niż miesiąc,a dopiero wczoraj dostałam.Wkrótce do ciebie dojdzie.Bądź pewna.

Fallen_Angel_90

Dzięki za ten adres Panno T. ;*

syrenka3333

ja wyslalam 2 miesiace temu a w skrzynce na listy echoo ! :(

KAOS_79

Ja wysłałam dwa maile: w maju i czerwcu. No i w lipcu przyszedł autograf.;) Nie muszę chyba wspominać o tym, jaka byłam szczęśliwa.;]
Pozdrawiam.

PPG

i co mnie to kur*a obchodzi????????????????????????????????????????

un_soleil

X_X n/c dla takiego czegoś....;)

syrenka3333

Masz gdzieś udokumentowaną tę sytuację ?

syrenka3333

Już dawno słałam kilka maili i dalej nic. ;(