wszyscy atakuja kobiety-aktorki-piosenkarki ze robia operacje i inne rzeczy! dlaczego jednak
NIKT nie zauwaza tego?
http://i132.photobucket.com/albums/q19/froggysam/ageingjohnny.jpg
absolutnie...to jego cialo niech w nie ingeruje ile chce ale na Boga facet ma 48 lat a twarz
wciaz gladka niczym Piotrus Pan w kazdym filmie.
osobiscie go bardzo lubie ale to jest niesamowite ze pomimo takiej ingerencji wciaz
zachowuje pelna mimike twarzy.....
WOW
Wielu/e aktorów/aktorek korzysta z botoxu. Ważne żeby nie przegiąć jak np. Meg Ryan. Jej wygląd aktualnie to przegięcie.
"zachowuje pelna mimike twarzy"
muehueheuheuehueheuheuehuehueheuheuehueheuheuehuehuehueheuheuehuehuheuehueheuheu ehueheuheuehueheuheueheuheuheuehueheuheuheueheueheuhueh
Twoje komentarze dobrnęły jednak do dna. Nie wiem co masz do mimiki Deppa bo to na pewno nie jest aspekt do którego można by się przyczepić.
Wolno ci mieć własne zdanie ale proszę cię żebyś do każdego zdania dopinał "moim zdaniem" ponieważ nie masz monopolu na rację.
Nie wbijam ci mojego zdania to jest zwyczajny fakt!
Przekonaj mnie, że się mylę skoro tak uważasz.Widziałeś wszystkie filmy z deppem to powiedz mi jaki film mam zobaczyć by się przekonać, że mimika deppa jest dobra.
Właśnie robisz to pisząc że to fakt. Skoro oglądałeś z nim trochę filmów to masz już wyrobione zdanie i nie zmienię go w żaden sposób nawet jakbym chciał. Jak ci wyciągnąłem fakty na temat las vegas parano któremu dałeś 1/10 to nawet nie odpowiedziałeś potem na to z tego co pamiętam. Pisanie tych wszystkich hejterskich stwierdzeń w twoim wykonaniu zatarło granicę między twoim zachowaniem a zwykłym trollowaniem.
stary ten Marcinekk to jakis kolejny troll i nic wiecej.... Las Vegas Parano 1/10? takie profile to powinni kasowac automatycznie
Lotr12345 jest lepszy. Koleś ma ok. 20 kont i na każdym wystawił 1 Deppowi, Zimmerowi, Hanksowi, Zielonej Mili, Skazanym na Shawsank i jeszcze wielu Filmom.
a ile ? 10/10 b depp? za to wasze powinni kasowac za niewyobrazalnych rozmiarow glupote, ignorancje i fanatyzm
nie hejterskie to tylko wasze calowanie sie wzajemnie po tylkach przy slodzeniu deppowi. wiec i tak : troll>psychofan
Jak ja mu słodzę człowieku? Podaj przykład Ja niby jestem psychofanem? Ciekawie jak się to objawia według ciebie. Proszę cię wreszcie o jakiś konstruktywny komentarz z twojej strony.
moim skromnym zdaniem to coś więcej niż botox,myślę,że miał sporo zabiegów chirurgicznych,niemniej ma świetnych lekarzy ,którzy zrobili kawał dobrej roboty bo wygląda bardzo naturalnie
Mężczyzna strzelający sobie plastyki...
I dalej go lubicie? A z kobiet, które ingerują w swoją urodę operacjami od razu robi się idiotki tudzież potwory.
Niektóre kobiety przesadzają , np. mają zupełnie ładne twarze , a na własne życzenie stają się potworami pełnymi botoksu z implantami w ustach . To pokazuje jakie są puste i stąd ta krytyka . A Depp nawet jeżeli robi sobie zabiegi, to robi to z umiarem , co wcale nie jest niczym złym , powiem nawet , że wręcz przeciwnie , ponieważ ważne , żeby osoba publiczna dobrze wyglądała .