Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dlaczego tak utalentowany, rewelacyjny z tak boską filmografią aktor jest na 15 miejscu?! A Eva Longoria na 1?!?!
Nie nie nie...! Bez przesady! Jak był niedawno na 7 to jeszcze z przymróżeniem oka na to patrzyłam i ok... ale teraz/!?!?! NIE....!!

A teraz wszyscy ci co mnie popierają niech siętu podpiszą! Może razem zdziałamy coś!

Darth_Sylas

taaa i dlaczego ma tak dosć kiepską ocenę??

Darth_Sylas

Właśnie.Dlaczego spadł na 15 miejsce.On powinien być w pierwszej 5 jak nie w 3.Do Evy nic nie mam no ale bez przesady zeby była 1 miejscu.Pobiła Hopkinsa.Jejku,co sie na tym świecie wyrabia!!

Klaudiiia

Paranoja co tu się dzieje...
Miejmy nadzieje, że ludzie zaczną normalnie głosować, a nie jaja sobie robić!

Klaudiiia

Paranoja co tu się dzieje...
Miejmy nadzieje, że ludzie zaczną normalnie głosować, a nie jaja sobie robić!

Darth_Sylas

JOhnny to naprawdę świetny aktor, powinien być wyżej...:(

Darth_Sylas

ojj.. powinien być dużo wyżej, w pierwszej trójce, jak nie ma 1. ! ! ! ;/
Johnny jest jednym z niewielu aktorów którzy potrafią sie wczuć w role i zasługuje na wyższe miejsce.
pozdrawiam :)

McLuna

e tam. ludzie są różni, różnie głosują. ale i tak johnny długo utrzymywał się jeszcze nie dawno na pierwszej pozycji. faktycznie, 15 pozycja, troche daleko.... ale dla mnie zawsze będzie numerem jeden ;)

Darth_Sylas

Zgadzam się z każdym Twoim zdaniem. Longoria na 1? To po prostu śmieszne!

vanessa_4

Ja też się zgadzam ;/ Nie rozumiem dlaczego ona na 1? Czym się ona mmoże poszczycić?-.-

vanessa_4

Ja też się zgadzam ;/ Nie rozumiem dlaczego ona na 1? Czym się ona mmoże poszczycić?-.-

Darth_Sylas

Zgadzam się w pełni!! to nie dopuszczalne!!!!! żeby go nie bylo przynajmniej w pierwszej trójce, a nie w trzeciej piątce to nie do pomyślenia żeby na pierwszym miejscu znalazła się właśnie Eva, nic do niej nie mam, ale przy Johnny'm nie powinna mieć żadnych szans!!!! Taka jest moja opinia:D Pozdrawiam wszystkie fanki Johnnego które też tak sądzą ;D

Karola

Dziękuję bardzo za slowa które mnie podbudowały po mojej felernej wypowiedzi na stronie Evy :) Na tamtym forum zostałam odesłana do psychologa :) Teraz gdy czytałam swoją wypowiedź po raz 2 sama się pośmiałam ze swojej głupoty :)

Karola

Dziękuję bardzo za slowa które mnie podbudowały po mojej felernej wypowiedzi na stronie Evy :) Na tamtym forum zostałam odesłana do psychologa :) Teraz gdy czytałam swoją wypowiedź po raz 2 sama się pośmiałam ze swojej głupoty :)

Karola

Karola

Karola

Karola

Karola

Darth_Sylas

Boże jedyny... i znowu się zaczyna ta sama śpiewka...
O BOŻE !!!!! JOHNNY DEEP(SPECJALNY BŁĄD) SPADŁ!!!! BOŻE BOŻE BOŻE RÓBMY COŚ ON JEST NAJLEPSZY BOŻE !!!

n\c

Darth_Sylas

O BOŻE !!!!! JOHNNY DEEP(SPECJALNY BŁĄD) SPADŁ!!!! BOŻE BOŻE BOŻE RÓBMY COŚ ON JEST NAJLEPSZY BOŻE !!!

n\c

Darth_Sylas

n\c

Szajba

Szajba czy twoja wypowiedź jest skierowana do mnie? Czy ty sugerujesz, że ja cenię Depp'a tylko za urodę?
Nie chodzi o to, że jest boski i w ogóle. Owszem jest przystojny, ale to teraz zchodzi na 2 plan. Tu chodzi o jego talent i to co pokazuje na scenie. Jak tworzone przez niego postaci są realne i pięknie pokazane. Różnorodność ról (i sobie we wszystkich poradził) wskazuje na to, że jest wybitnym aktorem.
Nie mam w zwyczaju oceniać aktorów po oglądnięciu jednego filmu, albo po urodzie. Mam 5 swoich ulubionych ludzi kina których cenię za ich genialność. Są to:
Johnny Depp, Morgan Freeman, Anthony Hopkins, Russel Crowe i Tom Hanks (kolejnośc przypadkowa). Uważam, że oni tworzą pierwszą piątkę w moim rankingu "TOP 100 świat".
Napisałam ten temat, ponieważ zirytowało mnie, że Eva jest (była) na 1 miejscu, a Johnny zanotował spadek na 15 pozycję.

P.S. Przepraszam, że tyle razy tamta wypowiedź została wysłana. To przez przypadek, ponieważ komputer się zacinał i kilkakrotnie nacisnęłam na "wyślij". :)

Darth_Sylas

Nie sugeruje niczego. Za urodę(może się nie znam) mogą mu dać „10” bo w jego przypadku to bez różnicy. Gorzej z fankami, które oceniają Deppa na „10” a takim geniuszą jak Pacino, DeNiro czy Hopkins „1” bo są wyżej od niego na licie. A po co?? Po to, żeby podskoczył Depp do góry a oni spadli. Toć to żałosne…
Twoja lista pierwszej piątki jest jak to powiedzieć śmieszna.
Obejrzyj sobie filmy z Marlonem Brando, Pacino, DeNiro, McKellenem, Anthonym Quinnem, Nicholsonem aktorką Meryl Steap, to zobaczysz czemu twoja lista jest śmieszna.
Te wasze paniki są śmieszne BOŻE DEPP SPADŁ NA „X” MIEJSCE BOŻE BOŻE BOŻE… Tyle razy już to było pisane, że robi się to naprawdę głupie. Depp spadł z pierwszego na drugie było napisane tu. I osoba co była na pierwszym dostała od fanek „1”. Z drugiego na trzecie spadł. Było napisane. I pierwsza i druga pozycja była na „1” oceniona…
To mnie śmieszy. I śmieszne też jest to, że oceniasz Eve Longorie na „1” chociaż wcale jej nie znasz. A jak znasz to wiesz, że za nisko oceniłaś…
Pozdro.

Szajba

mnie tez to dziwi ze jest na 15, ale dziwi mnie tez ze Brad Pitt jest tylko na 10... obaj powinni byc w pierwszej trójce. pozdro.