Ma szansę się wykazać. Może w końcu mu się uda, chociaż konkurencja nie mała. No i jeszcze postać wampira, trochę już nie modna, będzie trudno.
wg mnie teraz na wampiry, prawdziwe wampiry a nie te z tapeta na ryju i zelem we wlosach jest teraz popyt
ghost protocol widzialas w kinie?
popyt, ale chyba wśród małych dziewczynek (mylę się?). Depp-wampir wskoczy na 1 miejsce hahaha. Bójcie się De Niro, Pacino i inni
de niro juz dawno zostal zjedzony przez kunszt dzonego w tym rankingu
pacino niewiele brakuje a jesli kreacja dzony-wampir bedzie chociaz w polowie tak oblegana przez nastki jak dzony-pirat to los pacino jest przesadzony
Wczoraj byłam w kinie. Obrazowo ładny, trochę nowych pomysłów i zabawnych sytuacji. Nie ja wybierałam film, pogoń za kodem nuklearnym, jak dla mnie to nuda.
Poczucie dominacji w wyborze filmu, przysłania świadomość braku dominacji w ważniejszych kwestiach.
I co z tym szacunkiem teraz?
A propo Dziewczyny z tatuażem, o której kiedyś pisaliśmy - sam zwiastun przysparza mnie o dreszcze, szczególnie ta scena zaśnieżonej drogi i zbliżania się kamery do posiadłości. Premiera za tydzień.
ja ogladalem z nim filmy w ktorych nie mial grac z zalozenia twardziela i wszedzie wychodzil tak samo. a jak widze jego twarz na bilbordach nowego filmu to nie moge powstrzymac sie od smiechu.
To też nie dla Craiga ten film chcę zobaczyć. Ogólnie dla klimatu jaki stworzył w swej trylogii Larson. Czytało się rewelacyjnie - jednym tchem. No i postać tytułowej dziewczyny - fascynująca, nie można jej nie uwielbiać.
Nie chodzi o aktorkę tylko o postać, jaką ma grać. Naprawdę ciekawa z niej osóbka. Myślę, że każdy kto czytał książkę, jest pod jej wrażeniem. A Social nerwork też mnie znudził.
Ty się dasz wykończyć? Chcesz żebym się niepokoiła o twoją przyszłość?. Nie rób mi tego.
za multikonta, prowokacje- w sumie mogą mu za to zablokować, ale chyba nie o to mu chodzi, jeśli mowa o kompromitacji
na zasadach indywidualnej i subiektywnej interpretacji regulaminu. moje poprzednie konto zablokowali po tym jak sanczo neo i inni zaczeli publicznie i prywatnie blagac o usuniecie mojego konta. doslownie BLAGAC. szkoda ze nie zrobilem screenshotow.
nie wiem czy wiesz ale justyn zaplanowal kampanie ktorej celem mialo byc zapewnienie mu nominacji za role w tym filmie hehe
najlepsza okazja byla za Sparrowa oczywiscie i za Todda.Nie udało sie,trudno.Ale dark shadow zapowiada sie ciekawe,a rola wymarzona dla J.
ale nie mogl dostac za sparrowa i todda (tym bardziej). jednyne dlaczego tego nie jestes w stanie zrozumiec, to moze byc tylko nieobejrzenie zwyciezcow