Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 846 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czyli temat z serii "Tysiąca i jednego bez sensu, ale przecież nic tu nie ma sensu"

Obstawiam pocięcie się pinezką.

gosia2326

zesrał by się w pory

kuklatka

'' święty '' - pojechałaś ... ;)

Lady_From_Burton_World

Pewnie by się roześmiał. ;]

Lady_From_Burton_World

uznał by , że niektórzy z tego forum nie mają poczucia humoru...

ale głupi temat , może jeszcze założysz temat pt. " jak często depp chodzi do łazienki? " co ? sądząc po twojej inteligencji to pewnie ten temat w najbliszym czasie się pojawi...

BRILLANTE

zapewne nic by nie zrozumiał.
<za krótki>

BRILLANTE

Nie, założę temat "Czy liczba prowokacji na tym forum zrówna się niedługo z ilością odcinków Mody na sukces i przewyzszy je głupotą".

W du*** mam zdanie nędznej prowokatorki (albo prowokatora), dlatego nie mam nawet zamiaru wdawać się z Tobą w dyskusje. Wracaj do książek, bo jeszcze nie daj Boże paska nie będziesz miała na świadectwie i co wtedy...

Lady_From_Burton_World

To było do brillante, żeby nie było nieporozumień.

Lady_From_Burton_World

dużo bardziej wolę książki niż wasze wulgaryzmy . a co zazdrościsz mi paska?

BRILLANTE

Tak jakbym miała czego...
Jeśli uważasz, że pasek na świadectwie to coś, czego można zazdrościć i dlatego piszę do Ciebie tak, a nie inaczej, to rzeczywiście...nie mamy o czym gadać.

BRILLANTE

poprostu szkoda mi takich ludzi. lepiej posluchaj grzecznie Lady.

gosia2326

ludzie uważający, że oceny są najważniejsze są u mnie straceni.
Ktoś może być mega głupi i mieć średnią 6.0

gosia2326

" jak często depp chodzi do łazienki? " - tylko ty jestes zdolna do
zakładania takich durnych tematów.

Mada_gringo

to było do brillante ^^;p

Mada_gringo

niektórzy ludzie są rodzą się głupimi i ich największą ambicją jest posiadanie paska na świadectwie a nie osiągnięcie czegoś. żeby nie było, że kogoś obrażam - nie piszę o kim to.

gosia2326

chyba ty się głupia urodziłaś .

BRILLANTE

niewątpliwie

<za krótki, za krótki, za krótki>

gosia2326

Świetny temat( to do Lady). Co do twojego wpisu zgadzam się w 100% Słyszałam że na 6 zasługują tylko nauczyciele co by potwierdzało moja tezę na temat szkolnictwa i zabijania indywidualności uczniów.

Oczywiście zdarzają się wyjątki i oby tych wyjątków było jednak co raz więcej bym sobie życzyła.

A Depp jak sądzę po prostu by się śmiał z tych tematów bo zapewne musi mieć dystans do siebie i do tego co się wokoło jego osoby dzieje.:)))

MorganaBlackcat

dobrze, ze sa jeszcze inteligentni ludzie na swiecie

gosia2326

taa... pośmiałby się jakby mu ktos przetlumaczyl, bo mimo swej genianosci nie o ile wiem nie opanowal jeszcze naszego trudnego badź co bądź języka :)

maga89

??????????????????????????????????????????????????????

gosia2326

Zapewne nic by nie zrozumiał ;P Zazdroszczę brillante jej inteligencji! Zdradź mi sekret- co musiałaś zrobić żeby dostać czerwony pasek? A może chodzi ci o ten na pupci? ;]

Harl

po co zadajesz takie proste pytania. uczyła się i zasłużyła na pasek, gdyz ma nad wyraz ROZWINIETY MÓZG ... ;P

gosia2326

człowieku średnia 6.0 o czymś świadczy , więc nie pozwalaj sobie . ponad to tej sredniej nie zdobyłam za ładne oczu :/

BRILLANTE

dobre. haha.

BRILLANTE

Pisze się 'uznałby', skarbie.

Chyba zbędne będzie cytowanie ostatniej linijki?

Lady_From_Burton_World

Ja myślę, że by nie wszedł ;p

cncll

To to raczej każdy wie . :)))

MorganaBlackcat

Droga brillante, uwierz, że nie taką trudną sztuką jest mieć świadectwo z paskiem w czwartej klasie podstawowej ;))

ulterior_dreamer

*.*

pocisk.
ciekawe, co ci odpowie.

Gehenn

Że mam menopauzę albo kryzys wieku średniego..?

Gehenn

Ja wiem! Ja wiem!

Napisze pewnie, że nie jesteśmy idealne, poniewaRZ ona nie zna Deppa z POTC, ma pasek, nauczycieli i rówieśników i że Ci się menopauza zaczęła ulterior ;p...a może tym razem okres...ona lubi używać takich medycznych terminów ;p
Ach no i oczywiście walnie coś o tolerancji dla innych poglądów i myśleniu...

Czy tylko mi się wydaje, ze to Violetta???

Lady_From_Burton_World

nie jestem jakąś violettą...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wypraszam to sobie

BRILLANTE

pussy_violetta_brillante_sweet_girl_LofFfCiAm_dEePcIa_i_rUsH!!, to ty?!
że tez odrazu cię nie poznałam! ;p

użytkownik usunięty
BRILLANTE

Nie... mi się wydaje moje drogie, że Violetta miała nieco inny styl...
brillante pisze bardzo nieskładnie, Violetta pisała w miarę składnie, ale bzdury, brillante pisze nieskładnie też bzdury. Ot podobieństwo i różnica. Ot i cala historyja. Ot i cała filozofia, ale mogę się mylić...

Otóż The Woman, w moim mniemaniu się nie mylisz :p Wg mnie to z całą pewnością NIE jest Violetta. Ten nasz brylant zanim kilkakrotnie zmienił swój image, był przez dłuższy czas, jak może pamiętacie, madzią-ileśtam (czy coś w tym rodzaju ;p) więc nie sądzę aby miał jakieś powiązania, tudzież konszachty z Violettą i jakoby to była ta sama osoba xd.

Lady_From_Burton_World

nie tylko Tobie :)

odpowie też, że Ulterior próbuje przerzucic swoje wady na nią...<płacze
i ze smutku wali głowa w scianę> jakie to straszne! Ulteror, jak ty
możesz!!! ;]

Lady_From_Burton_World

Pisząc 'nie wszedłby' miałam na myśli, że to takie żałosne miejsce, że by mu się nie chciało. Takie brillante tu siedzą.

cncll

Jak z pałą z polskiego wyszło ci 6.0, niunia?

Astartte

Bo to może jest 0.9 a nie 0,6 ? O to jest pytanie.

MorganaBlackcat

6.0 lub 0,6 tez może być bo -1 być nie może ale jakieś ułamki to kto wie.

MorganaBlackcat

"człowieku średnia 6.0 o czymś świadczy "

Taa, o tym, że potrafisz siedzieć cały dzień w książkach. Mam koleżankę...w sumie znajomą, która też ma bardzo dobre oceny, paski, etc... i co z tego, skoro jest niesamowicie nudna, po prostu nie ma z nią o czym rozmawiać...i to nie jest tylko moja opinia.
Pomijając już to, ze ja w necie mogę sobie napisać, że mam 100/100 z egzaminów i właśnie się pakuję, bo jutro mam samolot do Brazylii.

No i jeszcze jedno- po jaką cholerę mi jest wiedzieć Twoja średnią, skoro to jest portal FILMOWY. Uczona pani wie co to jest FILM? AKTOR? O tym tu rozmawiamy, jakbyś się jeszcze nie zorientowała... tak więc popisz się swoją wiedzą o kinematografii, zamiast ciągle powoływać się tylko na oceny.

Lady_From_Burton_World

ludzie tacy jak brillante wkuwają na pamięć, piszą na 6 i zapominają. po cholerę tak. żeby napisać , zdać czy coś, zapomnieć i dalej być głupim i zaczynać tematy typu: co johnny włożyłby do koszyczka?

gosia2326

chyba, że nasza brillante kłamała......to też jest możliwe...

gosia2326

nie kłamałam . wiedzę , że zazdrość ludzka nie zna granic...

BRILLANTE

czy ty naprawde sądzisz, że zazdrościmy ci jakiegoś paska? jesteś śmieszna i tyle....

BRILLANTE

Heh. Skoro masz średnią 6.0, to masz 6 z matmy, wiec może dałabyś mi
jakeś korki, albo wytłumaczyła chociaż jedno zadanie? Bo ja słaba z
matmy jestem. I z fizyki. Bądź miłosierna samarytanka i pomóż bliźniemu
w potrzebie!!

Mada_gringo

Dziecko średnia 6.0 świadczy tylko o tym, że chodzisz do podstawówki (bo tam jak wiem z własnego doświadczenia dostać 6 było najprostszą rzeczą w świecie) tak więc nie ma się czym chwalić, że jeszcze najprawdopodobniej do nastolatek się nie zaliczasz. To i tak widać.

Ona ci z fizyki nie pomoże. Jak ładnie poprosisz to może z przyrody udzieli Ci korków. ;P

Astartte

ja też już myslałam, że pomoże mi z fizyką...
ale zgadzam się z tobą. to, że ona chodzi do podstawówki widać nawet po jej wypowiedziach. ale może sama nam powiesz? do której klasy chodzisz młoda???

gosia2326

i jeszcze jedno pytanie: o czym według ciebie świadczy pasek?
teraz masz już 2 pytania. mam nadzieję, że sobie poradzisz.