Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zrobiłam małe notowanie jego zalet:):):)

1.Ma niesamowity talent aktorski.
2.Potrafi docenić swoich fanów i poświęcić im czas.
3.Wie,że najważniejszą sprawą w życiu jest rodzina,o którą z pewnością dba.
4.Nie lubi zgiełku Hollywoodu.Przeprowadził się do Francji aby zapewnić spokój dzieciom.
5.Ma swój niepowtarzalny styl,ceni sobie oryginalność i niezależność.
6.Potrafił zmienić swój wizerunek "podrywacza" i "niegrzecznego chłopca".
7.Jest bardzo przystojny,ma w sobie niesamowity urok,a jednak zawsze mówi o sobie dosyć skromnie.

Proszę o wszelkie komentarze dotyczące mojej listy.Może macie do powiedzenia coś więcej,a może z czymś się nie zgadzacie?

Z góry dziękuję za POZYTYWNE wpisy:):):)Pozdrawiam:)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

nic dodac nic ujac:) ja wlasnie lubie johnnego za caloksztalt, bo jest swietnym aktorem i czlowiekiem. ma swoj styl, ponad wszystko stawia swoja rodzine i jest szzcesliwy mimo ze wczesniej jego zycie nie ukladalo sie najlepiej. poradzil sobie z problemami i wyszedl na prosta:)

gosik_z

ja bym jeszcze dodała o jego mimice...gestykulacji itd. i ogólnie o bardzo niezwykłym zachowaniu nie tylko w filmach =D....strasznie lubie oglądać z nim wywiady ;D

użytkownik usunięty
aga_113

Ja go lubię za Edwarda (Nożycorękiego w woli jasności).
I jeszcze za urok osobisty.
Moze jeszcze za klasę.

Dobra, wystarczy już tego dobrego, bo jeszcze popadnie chłopak w samozachwyt ;)

użytkownik usunięty

Hm...źle sformułowałam zdania...

W takim razie gdy będziecie czytać, to czytajcie zamiast 'lubie' 'cenie'
Z góry dzieki ;)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Hej:)Dziękuję za komentarze:)Jeśli mogę prosić,to bądźcie dla mnie łaskawi,jeśli popełniłam jakieś błędy:)Oczywiście Johnny z pewnością nie ma samych zalet,ale wady możemy pominąć,prawda?;)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Nie potrafię tego powiedziec co najbardziej w nim cenię, bo nie znam go:) Oczywiście lubie jak gra w filmach, jest znany z tego, że jest świentym aktorem, wspaniałym ojcem, nie ukrywajmy tego, ze przystojniak z niego, chociaz to nie jest najważniejsze, uwielbia swoich fanów. Przykład? Fanka z USA wypowiadała się na forum johnnydepp.org o tym jak chciała aby podpisał jej książke i usłyszała slowa "of course my love", ma nawet fotke:D Zazdrościmy....
No to wyszło na to, ze można jakoś pozbierac te cechy i za to kochamy Johnnego:)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

ja bym dodała jeszcze, że nie uważa dziwaków za... dziwaków:D chyba wiecie co mam na myśli. że nie widzi nic złego w ludziach , którzy trochę odbiegaja od społeczeństwa pod pewnymi względami. tak przynajmniej zrozumiałam, czytając jego wypowiedzi i w ogóle.
poza tym podoba mi się bardzo to, że trzyma swoje życie osobiste dla siebie.

martini215

Doceniam że w jego życiu najważniejsza jest rodzina. Myślę że on nie grupuje ludzi na stany lepsi gorsi. I jest po prostu dobrym człowiekiem :P I ma taki ładne ciemne oczka xd

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Zgadzam się, oto text potwierdzający to:
I think everybody's weird. We should all celebrate our individuality, not be embarrassed or ashamed by it.
- JOHNNY DEPP

zDEPPrawowana

Oczywiście w pełni zgadzam się ze stwierdzeniem,że Johnny akceptuje "inność" ludzi,a nie wszyscy to potrafią:)My osobiście go nie znamy,ale możemy powiedzieć,że jest dobrym człowiekiem,bo takiego go widzimy i możemy wywnioskować to z jego wywiadów:)To skłania do refleksji...,dlatego z pewnością nadaje się on na nasz autorytet i wzór do naśladowania:)Oby nigdy się nie zmieniał:)Pozdrawiam wszystkich fanów i kolejny raz proszę o komentarze (szczególnie te dobre) bo to temat,o którym warto porozmawiać:):):)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Jeju zgadzam sie ze wszystkimi 7 pkt,o ktorych wspomniałaś!:) nic dodać nic ująć:)