Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jacyś chorzy, zawistni ludzie dają mu bardzo niskie noty

Pessoa

Ehh no mnie też martwi spadek pozycji Deppa :( A zobacz tylko na 10 miejsce ( Hayden Panettiere ) :shock: Normalnie masakra :/

Pessoa

Jakies argumenty dlaczego mialby wyprzedzic Anthony Hopkinsa, DeNiro, Pacino, Brando i Nicholsona??????

Cyanide

wyprzedzić może nie, ale naprawdę powinien być ok. 6 miejsca lub wyżej. napewno nie na 24, jak teraz :(

lilith_19

No skoro miałby być wyżej niż 6 miejsce to siłą rzeczy musiałby wyprzedzić tychże aktorów. Ktoś chyba nie wie o czym pisze. Może stwórzmy kolejną listę top 10 gdzie Johnny Depp będzie na pierwszych dziesięciu miejscach, bo widzę, że ktoś nie uznaje istnienia innych, lepszych, zapisanych na stałe w historii kina, aktorów?

Cyanide

A więc powiem tak Johnny to mój ulubiony aktor ale lubię też Cage'a i sobie tak myślę że skoro ci aktorzy wyżej wymienieni są tacy świetni to czemu nie podobają mi się filmy w których grają?? a niektórych z nich to nie widziałam w ogule

Kaszalot2

To w takim razie, co tu robisz???

^%%$#%$%$&^^*&(&(&^%%

Pessoa

Taa. A ty facet za to zdrowy na umyśle, wstawiłeś Robertowi DeNiro "1", żeby Depp był wyżej.

Niezapominajmy, że ranking nie tylko obowiązuje aktorów. Są na nim reżyserzy(Hitchcock), kompozytorzy(Ennio Morricone) a Ci też mogą mieć pierwszą pozycje.

Szajba

Wstawilem 1 bo Brando jest najlepszy a De Niro i tak sobie poradzi...

Pessoa

BAARDZO lubie Depp'a ale mysle ze nie jest lepszy niz: Robert De Niro Al Pacino Jack Nicholson Anthony Hopkins Sean Connery Tom Hanks Alfred Hitchcock Mel Gibson no czyli wychodzi ze powinnien byc w pierwsej 10:] takie jest moje zdanie, nie wiem jak inni mysla...

Maggie_oO

Słucham? To nie jest jakis wyścig! Ten ranking ma na celu pokazanie jakich aktorów cenimy,a wy robicie ztego wyścig szczurów. Jak małe dzieci:/ ,,A nie bo Blando jeśt lepsi".Ale pociesza mnie myśl, że punkty dake banda matołów, którzy w liscie ,,100 najlepszych aktorów" na 1wszym miejscu dałaby Jacka Sparrowa...

domarka

"Wstawilem 1 bo Brando jest najlepszy a De Niro i tak sobie poradzi... "

bez komentarza.