Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

To jakiś FANATYZM na punkcie "urody" Depp'a , a nie dyskusja na temat
zdolności aktorskich.
Jakieś chore ankiety , dylematy związane z marami sennymi ,i inne pierdoły.
Toż to chore!
Szkoda palca na klawisz.
Forum Depp'a to ideał na prowokacje .
Ale komu by się chciało tracić cenny czas na takie bzdury.
Sam aktor jest dobry i ma niezłe flimy , ale na takim forum nie chce się wymieniać żadnych opinii.
Żegnam!!!
E....

marzanna29

Chciało by się napisać: "To nie pisz, jak Ci się nie podoba forum". Ale to za bardzo stereotypowe i mało oryginalne.

Tak więc, powiem, że mi szkoda stopy na myszkę, a kisiel truskawkowy to klon.

Cyanide

Oczywiście, *chciałoby. Nie wiem gdzie ta spacja się tam wdarła.

Cyanide

Ja wiem gdzie: między "chciało" a "by" :>

też mnie wkurza to forum, ale jak Ci sie nie podobają tematy i masz ochotę na inteligentną dyskusję o poziomie, który będzie Ci odpowiadał, to załóż własny topic (o Johnnym, a nie o pretensjach do świata)

marzanna29

jejku nie przezywaj tak! wlasnie po to jest takie forum! a jesli niektore posty ci sie nie podobaja to je po prostu omin. jest wiele postow ktore dotycza takze zdolnosci aktorskich johnnego, wiec nie wiem po co sie tak burzysz. na to forum wchodza osoby o roznym przedziale wiekowym, wiec nie wymagaj od 12latkow ze beda prowadzic powazne dyskusje na temat warsztatu aktorskiego. inaczej rozmawiaja nastolatkowie a inaczej ludzie dorosli.
pozdrawiam:) i milego dna zycze;)

użytkownik usunięty
marzanna29

nie mozna mówić ze CAłE forum to fanatyzm na punkcie urody pana Deppa, bo jednocześnie oznaza to że WSZYSCY użytkownicy i bywalcy tego forum przejawiają ten "fanatyzm". a tak nie jest. myśle że duża częśc zagląda tu bo ceni go sobie jako przde wszystkim dorego aktora (jak ja). Są fani młodsi i starsi, nie wymagajmy żeby ci pierwsi oceniali zdolności aktorskie swojego ulubionego aktora, z pewnością z wiekiem zauważa to. A TO 'stereotypowe' stwierdzenie chyba jest tu jednak najwłasciwsze: jeśli komuś sie nie podoba, niech nie wchodzi.

Dobra, dobra, dziewczyna tylko chciała zaznaczyć, iż już nie może patrzeć na te gówno. Wszystko można znieść do pewnego momentu. Ta stronka jest największym szambem na całym forum i tego nie da się ukryć, niestety.

użytkownik usunięty
Doktorek

Marzanno: nie jesteś pierwszą buntowniczką na tym forum, która ma dość tych infantylnych tematów, o urodzie, itp.
Wcześniej dużo osób zakładało podobne tematy, w których sprzeciwiały się pisaniu o aparycji Deppa.

Doktorek

Doktorek- oj to chyba nie widziałeś jeszcze WIELU profili na portalu.