Co sądzicie o planach Deppa związanych ze ślubem? Mi się wydaje,że to bedzie dzień masowych samobójstw. No może troche przesadziłam ale znam osoby, które już rozpaczają z tego powodu.
z jednej strony: niech się chłopak w końcu szczęśliwie ożeni, ale z drugiej nie pałam do Vanessy Paradis jakąś wielką sympatią ugh....nie bardzo :p. a z kim byście najchętniej zobaczyli johnnego? wiem, że to dziwne pytanie bo większość dziewczyn ( w tym ja :P) chciałaby aby był wiecznie wolny, ale tak się niestety nie da :P :D
Sądzę ze Depp ożeni się z Vannesą i będą szczęśliwi...i nie rozumiem tych "zawziętych fanek" które chcą aby ich ulubiony aktor został sam...a marzenia ze bedziecie u jego boku i tak sie nie spełnią...nie lepij rozejrzec sie za chłopakiem we własnej okolicy...a nuż któryś z nich będzi podobny do Johnnego Deppa albo do jakiejś innej sławnej osoby...zastanówcie sie trochę bo na niektóre głupoty nie warto trcic czasu...i nie wymyslajcie swioch własnych plotek, bo to do niczego nie prowadzi...pozdrawiam gorąco
Anka też bym tak chciała, ale nie można ciągle marzyć hehe:p. Nie jestem pewna z kim chciałabym go zobaczyć, ale wiem z jaką aktorką chciałabym go zobaczyć na ekranie hehe, z Angelią Jolie :p
Jeżeli chce się z nią ożenić i będzie z tego powodu szczęśliwy to niech się żeni... Chociaż nie za bardzo przepadam za Vanessą Paradis to będę im życzyć wszystkiego naj :)
a niech sie zeni i niech to mu na dobre wyjdzie.
dark_angel rozsmieszyla mnie ta twoja pierwsza wypoeidz cytuje"chłopak" to juz nie jest chlopak:P hehe pozrd.
dark_angel rozsmieszyla mnie ta twoja pierwsza wypoeidz cytuje"chłopak" to juz nie jest chlopak:P hehe pozrd.