Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.virgin.net/movies/wallpapers/images/depp_1024.jpg

;)

Bozar

beznadziejne jest -nie dziwne.
Nie lubię tego aktora zbytnio ,ale składam ukłon jeśli chodzi o rolę Jacka Sparowa -jest super.To główny motor tego filmu.

użytkownik usunięty
Rainbow_2

Nie jest beanadziejne, ale mogłoby być lepsze, gdyby nie te okulary...

Fakt może i nie jest za ciekawe ale oczy i tak ma cudowne to mu trzeba przyznać

Yoko_ono

"Czy to zdjęcie nie wydaję się wam trochę dziwne?"

Chyba złapał na coś uczulenie :PP

Bozar

a co w nim dziwnego??
jest urocze.. ;]
Johnny czesto ma takie zdjecia, wiec nie widze w nim nic dziwnego..

Bozar

po pierwsze, to pytanie jest dziwne. Chyba nie chodzi ci o samo zdjecie, ale o wygląd Johnny'ego na nim? a to duża różnica...
No wiec... zauważyliście, że na wszystkich premierach i takich tam, może oprocz "Marzyciela" Johnny zawsze dziwacznie się ubiera? Szkoda, bo jest naprawde przystojny, ale jego stroje na czerwonym dywanie są koszmarne.
Ale właściwie po co ten temat? Czy w jego osobie nie ma nic ciekawszego, tylko to, że ma różne kaprysy co do ubioru?

Bozar

a mnie sie wlasnie podoba to ze "dziwnie sie ubiera":) nie jest taki sam jak cala ta "smietanka holywood", jest soba, ma swoj styl i w ogole jest najlepszy:)

Bozar

a mnie sie wlasnie podoba to ze "dziwnie sie ubiera":) nie jest taki sam jak cala ta "smietanka holywood", jest soba, ma swoj styl i w ogole jest najlepszy:)

Bozar

Bozar

JA TO ZDJECIE MAM NA TAPECIE:)jest mega urocze,to jest wlasnie to co mi sie w nim m.in podoba-orygilanosc,ekscentryczność-szkoda tylko,ze akurat tu nie ma uroczego kapelusika na glowie,ale i tak jest suuper:) smok,pozdro dla fanow

Bozar

a wlasnie,mialam teraz apropo gadżetow Johnny'ego małą przypominajke-czy wiecie,ze on podobno ma w domu kolecje : kapeluszy:D ,teleskopow,klaunów,sztucznych wąsów i broni:)? hehe i jak tu go nie lubic:)

madzia06

Prawdako ale zapomniałeś dodac, że zbiera też peruki i obrazy serylnych morderców.