Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

"Całkiem nieźle jak na aktora, który wrócił na ekran po pięciu latach przerwy. Czemu zniknął na tak długo? - Po obejrzeniu każdego mojego filmu byłem rozczarowany - tłumaczy Day-Lewis. - Podczas przygotowań do ról i na planie wyłaziłem ze skóry, ale to, co potem widziałem, zawsze wydawało mi się strasznie małe. Mówię mu więc, że rola, którą zagrał w "Gangach...", przekracza ramy zwykłego aktorskiego mistrzostwa. Aktor uśmiecha się i odpowiada: - Jeśli kiedykolwiek miałbym być zadowolony z komplementu, to właśnie z takiego."
http://kultura.newsweek.pl/metoda-daniela,24090,1,1.html

czy kiedykolwiek o deppie napisano że jego aktorstwo "przekracza ramy zwykłego aktorskiego mistrzostwa "?
Bill Rzeźnik to jedna z najlepszych kreacji w dziejach kina

lotr12345

depp wymięka

lotr12345

bardzo ładnie napisano

lotr12345

Tak.

"(...) Jako szanowany kryty filmowy w Ameryce nie mogę bać się otwartych opinii. Dlatego głoszę z wielkim przekonaniem, że kreacja Jacka Sparrowa była największym osiągnięciem jakie kino przygodowe kiedykolwiek widziało. Talent Deppa jest jak nieoszlifowany diament. To dopiero początek kariery tego błyskotliwego chłopaka, który już w tej chwili jest dla mnie mistrzem w swej dziedzinie, dziedzinie aktorskiej".
Bradley Thomson, na łamach New York Times, 2007. Polskie tłumaczenie: Alicja Kupisz.

brk91

dej linka nie wierzę

lotr12345

hahaha, ŻARTOWAŁEM !!!!!!

Mam nadzieję, że Johnny tutaj nie wejdzie. Po prostu nie chcę mu robić jakiegokolwiek zawodu ;( Sam zapewne myślał, że to prawda. Czuję się niegodziwie teraz.

brk91

deep sie zalamie.

brk91

tak tez myślałem
chociaż przyznaje fajnie to napisałeś

lotr12345

Przez chwilę myślałem, że uwierzyłeś w możliwości Johnnego, ale opamiętałeś się w odpowiednim momencie !

brk91

od razu widac, że prowokacja, ale fajnie wyszło.

brk91

9,5/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
DarthVaderka

Ładnie odkopane :D

użytkownik usunięty
lotr12345

Depp jest za cienki nawet na Woopsy Daisy