wSPANIAŁY AKTOR.
MOZE NAWET GENIUSZ
ALE DLA MNIE TROCHĘ ZA MAŁO MĘSKI
Może koleżanka po prostu woli bardziej taki typ macho coś ala Bruce Willis. A Depp daleko do takiego wizerunku...
Ja przede wszystkim cenię Johnny'ego Deppa za kunszt aktorski. Dla mnie ten facet potrafi wcielić się świetnie w każdą rolę :] A że przy okazji jest przystojny, to "niestety" nie da się tego ukryć ;)
Mało męski??!!! To mnie rozśmieszyłaś... Jak dla mnie 100% ideał... W grze aktorskiej, osobowości i wyglądzie również :)
Juz sam nagłówek ,,zniewieściały" świadczy o tym , że mamy do czynienia z osboą na dość niskim poziomie:/
Śmieszni jesteście.
Oczywiście, że Johnny jest trochę zniewieściały. Jego sposób chodzenia, mówienia, pedantyzm (każdy wie, że Depp ma bzika na punkcie swoich dłoni i raczej dba o wygląd). Jest takim swoistym, pięknym dziwakiem. Zdecydowanie przeciwny do stylu macho.
I nie ma się czemu oburzać, to nic złego, dla mnie wręcz olbrzymia zaleta. Za to jest taki niepowtarzalny i ciekawy.
hahaha ja najbardziej kocham jego specyficzny, uroczyy gest dłońmi -jakby do pacierza:)) (tutaj o sekundke za pozno...)
http://www.atpictures.com/display.php?img=4563&return=%2Fjohnny%2Findex.php%3Fpg %3D1
No właśnie:)...już dawno zauważyłam ten ruch...on wykonuje wręcz nagminnie. Często też grapie się kciukiem nad górną wargą...dziwnie to brzmi, ale może wiecie o co mi chodzi...niestety szukałm takeigo zdjęcia ale nie mogłam znaleźć.
Pozdrawiam, domarka:*
widze, ze inni tez to (ten gest) zauwazyli- ..trudno go nie zauwazyc,faktycznie,czesto go robi- jak chce podziekowac mi sie wydaje...:)
tak domarka- tez ten gest zauwazylam,czesto jak mowi w wywiadach-pociera kciukiem o górną wargę :) jeju jaki on jest uroczy przez to-taki oryginalny:))
Ja bardzo lubie jak odgarnia włosy dla mnie super wogóle lubie długie włosy:P A może autorka ma trochę racje bo nie jest w 100% męski ale to dobrze przez to jest oryginalny
Jest cudwnny...posiada taką chłopięcą urodę...moja mama, która nie była jego fanką po oberzeniu Inside the Actors Studio zauważyła, żę on się uroczo uśmiecha:)...no po prostu cudownie...i rzeczywiście jego uśmiech ejst taki nieśmiały jakby nie chciał sie roześmaić tylko spuszcza głowę uśmiecha sie po nosem!! Może to też zauważyliście??
mam pare zdjęć jak się śmieje na całego...jej uwielbiam te zdjęcia, bo są takie...szczere =D....dla mnie ogólnie uśmiech dużo mówi o człowieku, dzięki niemu moge mieć lekki zarys jego osobowości....jak ktoś ma szczery uśmiech przy którym pokazuje wszystkie swoje ząbki to już go troche lubie....a jak uśmiecha się na mus to niech spada xP
Za mało męski??Jak dla mnie wręcz przeciwnie:):):)Może wywnioskowałaś to z NIEKTÓRYCH jego ról,ale to nie prawda i chyba bardzo wiele ludzi się ze mną zgodzi:)Taki jest jego styl i albo ktoś to pokocha albo znienawidzi... Każdy ma prawo do samodzielnego wyboru.Zgadam się,że aktorem jest wspaniałym,bo ma ogromny talent i urok osobisty (a dziewczyny znają się na tych sprawach;););)Serdecznie pozdrawiam i zapraszam na mój skromny blog:)
Przeczytaj temat. Jego własny styl raczej określa to czy jest to typ macho czy zniewieściały facet, a nie jest kontrargumentem. Ja się z Tobą nie zgadzam, ta wypowiedź nie trzyma się kupy.
Jak już powiedziałam każdy ma prawo do własnego wyboru i krytyki innych. Ja również mogę się z tobą nie zgodzić, bo uważam moją wypowiedź za słuszną, a to o stylu było dodane ode mnie i nie tylko ja odbiegam lekko od tematu,zauważ!
Żadnych argumentów przeciw nie widzę.
A jak czytam wypowiedzi w tym temacie, to przyznam że mnie mdli :}
Aktor bardzo dobry.
Buzię ma ładną (delikatne rysy twarzy).
Przenikliwe spojrzenie.
Ale...zachowanie no trochę zbyt pedantyczne - jak dla mnie.
Tu zgodzę się z GABRYSIĄ.
Generalnie przyjął taki wizerunek swojej osoby i albo to komuś odpowiada , albo nie.
Ja powiem tak :mnie to jakoś drastycznie nie przeszkadza.
Miło jest popatrzeć na jego filmy i jak gra.
To tyle.
Kocham ten jego usmiech i jego gesty...nie wiem czyz auważyliście ale Johnny ma piękne dłonie (niestety obgryza paznokcie):P
Oj co tam paznokcie:P Mi również podoba się jego uśmiech i charakterystyczne gesty:)Zyskuje moje uznanie również za to, że nie boi się być nieco oryginalny:):):)
Ja też o tym nie wiedziałam. Ale to prawda, ma bardzo ładne dłonie. Opracowałam wszystkie jego gesty: przeczesuje palcami włosy, a potem drapie się po głowie xP, siada w jeden, specyficzny sposób i ciągle wtrąca "you know". Uwielbiam go! Ma cudowną barwę głosu (z taką lekką chrypką :*)
o tak...te jego "you know" ale nie tylko on tak mówi choć przyznam że robi to bardzo często...chyba kiedyś obejrze jakiś wywiad z nim na you tube i policze ile razy to powiedział xD
a więc....w wywiadzie o Charlim i fabryce czekolady trwającym 6 min. powiedział 24 razy "you know" a kobieta zadająca mu pytania powiedziała you know 5 razy xD w pewnym momencie było coś takiego, że aż ledwie liczyłam te you know "...you know in sense you know because (cos tam xD) you know it is you know very lordż (nie wiem jak się pisze) use to film hes start warning (coś tam =D) you know" tylko nie pobijcie mnie za to jak to napisałam, bo dobrze mi idzie w zrozumieniu tego co ktoś mówi ale gorzej z napisaniem po angielsku xD
Ważne,że rozumiesz po angielsku Aagdziuu,a z pisaniem to tam mniej ważne;D
To "you know" jest zabawne,a ja jestem chyba mało spostrzegawcza,ale to dlatego,że oglądam tłumaczone wywiady,a tam to nawet nic nie słychać:(
POZDRAWIAM SERDECZNIE:)
Ta jego chrypka to nie koniecznie musi wynikać z palenia papierosów. Może ma ją dlatego, że jest już starszy i głos mu się trochę zmienił.
mi to sie w nim najbardziej podoba to ze przy odlewaniu sie drapie sie prawa reka w tyl glowy. To jest bardzo oryginalne, niespotykane wsrod wielu gwiazdorow ktorzy utrzymuja sie dzieki rozbestwionym fankom
Mnie też mdli, Cyanide. Ale może my mamy tylko jakieś wrażliwe żołądki?;) Może to z nami coś nie tak- ja na przykład nie wytrzymuję przy "pozdrawiam, xyz" przy każdej wypowiedzi. To pewnie ma jakiś związek z zanieczyszczonym powietrzem w mieście.
chrypka Johnnego...hmm...ja tam jakoś nie rozczulam sie nad barwami wgłosu xP...ma ładny głos i tyle....chciałabym w końcu znaleść jakąś piosenke w której śpiewał bo wogóle nie mam okazji...a pewnie będę ją miała dopiero jak obejrze "Sweeney Todd"
i specjalna dedykacja dla karaiby
POZDRAWIAM CIĘ karaiby
POZDRAWIAM WSZYSTKICH W TYM TEMACIE
POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZALOGOWANYCH NA FILWEBIE
POZDRAWIAM MOJĄ MAMĘ I TATĘ
POZDRAWIAM MOJĄ SIOSRTE CIOTECZNĄ
POZDRAWIAM MOJĄ PRZYJACIÓŁKE EWE
POZDRAWIAM KOLEŻANKI Z KLASY I KOLEGÓW
NIE POZDRAWIAM NAUCZYCIELI =D
POZDRAWIAM MOJEGO ŻÓŁWIA, KOTA I PSA
POZDRAWIAM.....
Ja nie mogę chciałbym mieć taie problemy jak ty że nie lubisz jak ktoś pisze ,,pozdrawiam" cały czas:/...a cycinde chyba chodziło o to, że nasz temat jest zły...a mógłby ktoś dać linka do wywiadu gdzie Johnny cały czas mówi ,,you know"...z góry dziex:*
Ja również bardzo bym chciała usłyszeć jak Johnny śpiewa, bo wszystkie piosenki, które dotychczas ściągnęłam to on tam tylko gra na gitarze...
No cóż,poczekamy cierpliwie do premiery filmu:):):)
http://youtube.com/watch?v=YqGeIhGPcg0 to jest link do piosenki "Nightclubbing" ,którą zaśpiewała Vanessa z kimś tam i z Iggy'm Pop'em,a do której Johnny zagrał na gitarce-fajna piosenka,mało wokalu,ale miło posluchac:)
http://youtube.com/watch?v=Y-gVVGD7j3E a to jest link do śWIETNEJ piosenki Tom'a Petty'ego "Into the great wide open" ,Johnny jako Eddie- o nim jest ta opowieść,ciekawy pomysł teledysku,Johhny jak zwykle niepowtarzalny (w pewnym momencie jest taka słodka scenka,jak sie uczy grać na gitarze) :)POLECAM
Dziękuję za pozdrowienia, to wyjątkowo miłe. Sama jestem ciekawa, a raczej boję się, jak zaśpiewa Depp w "Sweeney Todd"...
Pozdrawiam osoby z wrażliwymi żołądkami!
Nie ściągam nielegalnie filmów ani muzyki. ściąganie to kradzież. A tak naprawdę to mam blokadę. Czyżby Cię dzisiaj ugryzł wieloryb, Spermo? Tak, wiem, że wieloryby nie gryzą, ale to równie niesamowite jak Twój zły humor.