Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

DYCHA! Dycha za...

użytkownik usunięty

...Arizona Dream, Rozpustnika, Truposza, Las Vegas Parano i Sekretne Okno. I nie, nie jestem "sweet fAnKą" itp. Tylko doceniam, że gość jest fenomenalnym aktorem.

Popieram. Właśnie czytam biografię Deppa i tylko się utwierdzam w tym 10/10 które dałem.

neo_angin

a co ma biografia deppa do jego 'umiejetnosci' aktorskich?

kinoman0

Opowiada o jego przygotowywaniu się do każdej roli.

neo_angin

umiejetnosci aktora ocenia sie wylacznie na podstawie tego co widac na ekranie.

kinoman0

To też na tej podstawie wcześniej oceniłem i później przeczytałem biografie z czystej ciekawości.

neo_angin

'Właśnie czytam biografię Deppa i tylko się utwierdzam w tym 10/10 które dałem.'
zaslepiony swoja ignorancja zaprzeczasz sam sobie.

neo_angin

i znowu. dlaczego niektorzy rodza sie tak uposledzeni?

DonVitoCorleone

Może mi opowiesz bo z autopsji wiesz wiele o upośledzeniu.

neo_angin

Cięta riposta nie ma co;)
Natomiast fakt faktem, że masz nasrane we łbie albo po prostu nie znasz się na aktorstwie ani trochę.
Gość, który oglądał tyle filmów i jak osioł brnie w mylne przekonania nt aktorzyny deppa wykreowane przez masy...przykre.

Marcinekk

no przykre, ale niestety niektorym chyba nie da sie pomoc

DonVitoCorleone

Dobrze że się przyznałeś.

neo_angin

jak na razie nie potrzebuje pomocy. ani nie jestem ignorantem ani psychofanem ani frustratem

Marcinekk

Widzisz ja mogę lubić co chcę i oglądać co chcę i nie muszę tego robić na pokaz. Przecież na forum marzyciela napisałeś że lubisz Deppa to dlaczego teraz próbujesz się przypodobać antyfanom.

neo_angin

czemu przypodobac? bo oddziela swoje upodobania od obiektywnej oceny i faktow?

DonVitoCorleone

Tego że wcześniej twierdził że jest dobrym aktorem a teraz wystawia 1/10 bo nastała nowa moda. 1/10 to można wystawić jakiemuś Mroczkowi itp/

neo_angin

mroczek i depp maja wiele cech wspolnych. najwazniejsza to ta ze zarowno jeden jak i drugi nie jest aktorem.

neo_angin

moda na slabizne jest to fakt, ale to wy ja reprezentujecie

DonVitoCorleone

Ty reprezentujesz modę na hejterstwo która jest jednym z najbardziej żałosnych trendów w internecie.

neo_angin

modne wyrazenie na dodatek. oczywiscie, jak to moda, idiotyczne

Ja również nie jestem "sweet fanką Deppa" i moja ocena na filmwebie dla tego aktora rosła wraz z wieloma różnymi rolami. Nie każdy film, w którym zagrał Johnny mnie się podobał, ale bardzo cenię jego talent aktorski, umiejętność wcielania się w każdą rolę w tych filmach, które widziałam. Pozdrawiam wszystkich.

użytkownik usunięty

Dycha za te filmy, to trochę za dużo wg mnie. Wśród filmów z udziałem JD najwyżej oceniam Pluton (choć ta ocena to nie jego zasługa, bo rola niewielka), Marzyciela, Donnie'go i Gilberta, ale na 9.
Don Juan - też mój ulubiony, ale 8/10. Pozostałe na trochę niżej. Na 10 powinny być oceniane arcydzieła, a żadnego filmu z JD arcydziełem niestety nie mogę nazwać. Najdalej do takiej oceny, ostatniemu z filmów przez Ciebie wymienionych. Las Vegas... nie oglądałam, więc trudno oceniać.

Dycha za każdą rolę