Podejrzewam ze a jestem tego pewny ze Depp doprowadza was do orgazmu (jeśli wiecie co to jest) ale przestańcie. Zróbcie sobie osobne forum i tak pisz jakieś głupiutkie gierki. Lubie FW ale czasami krew człowieka zalewa jak jakieś napalone laski piszą "Co myślicie o grupowym obrobieniu loda Deppowi ? " Lepiej spadajcie czytać Bravo Girl lub zbierać pulsary za dawanie dupy na Epulsie. Nie pozdrówka !
Muszę powiedzieć że nie każde fanki takie są,ale co możemy zrobić?
wystarczy spojrzeć na allana jakiegos tam...Nie napiszemy mu zeby spadał mu i tak nie pójdzie i dalej bedzie pisal tak idiotyczne tematy.
Pozdrawiam
no tak bo joon udziela sie tylko na tematach gdzie moze sie pochwalic swoja niewatpliwa wiedza na temat filmow i aktorstwa , gdzie jest niewatpliwie prawdziwym autorytetem
nigdy nie udzilea sie w idiotycznych tematach typu : zagrajmy w gre albo "johnny brzydko wyglada w okularach"
niestety większość fanek jest taka jak mówisz. ale nikt nie zabroni 13latkom dostawania orgazmu na jego widok. jedyna rola jaką znają Deppa to Sparrow, ale co z tego? fakt wtedy nie mogą nazywać sie jego fankami, ale tak robią.
mimo wszystko pozdrawiam Cię :)
Do Bear92 : niedawno napisałam podobnego posta ,ale jeśli przyjmując liczbę 92 za rocznik twojego urodzenia to sam jesteś jescze nastolatkiem.:-) Chyba ,że się mylę. Takie portale pownny byc dla 18+...Bez zbędnego i prymitywnego zachwytu rozchwianych na skutek dojrzewnia 14 letnich dziewcząt.
Pozdrawiam.
Powinienem zmienić ta liczbę przy nicku bo ciągle biorą mnie za jakiegoś 16-latka. Wiadomo ze przez jakiś post jakaś tam nastolatka odejdzie od kompa , weźmie różaniec i zacznie sie gorliwie modlić... ale cuda sie zdarzają.
I muszę dodać iż przeraża mnie fakt iż większość Tych pseudo ,,fanek ,, Kojarzy Deppa Tylko z serii PzK. W gwoli szczerości ceniłam Go jako aktora o wiele bardziej za nim zagrał w tym na skrajnie komercyjnym filmie. Od tego momentu jego rolę są podyktowane Hoolywodzkim trendom.
Kto tego nie wiedzi , jest trzynastoletnią niedojrzałą , zakochaną fanką...bądz fanem( w dzisiejszych czasch już nic nie wiadomo;-P
wstyd sie przyznać ale dopiero w grudniu obejrzałam PzK wszystkie części jakoś nie mogłam sie do nich zabrac wcześniej :P
No to nastały ciężkie czasy skoro nawet nie wiesz jakiej jesteś płci ? (nie chcesz zdradzić nam - szanuje to) ale wracajmy do tematu... No właśnie "ograniczenie" to zrobiło ze sie narobiło głupiutkich nastolatek a przecież Depp zagrał w innych świetniejszych filmach niż PzK (ja tam lubię Piratów ale nie do tego stopnia żeby zaglądając ciągle na forum FW dotyczący PzK i pisać "Dopiero co zwaliłam konia patrząc na zdjęcie Sparrowa" !!!
Do Nona T: Ja obejrzałam Tylko pierwszą część , która jest na -poziomie. z świetną grą Depp , ale nie mogłam przełamać swoich zasad i obejrzeć kolejnych części , które zresztą podobno są kiepskie. Pozdrawiam.
Do Bear92. -Żle mnie zrozumiałeś , Ja nie mam żadnych problemów z określeniem swojej płci.(I m a woman;-)
Chodziło mi raczej o zakochane fanki a nawet FANÓW -gdyż i męska część zachwyca się Nim pod niebiosa pod wzgl. Wyglądu....Co za pustota i marazm intelektualny społeczenstwa 21 wieku...........Pozdrawiam!!!
Witam :)
Do NonaT: szczerze mówiąc ja również PzK odebjrzałam dopiero w grudniu. wcześniej uważałam, że nie warto. a okazało się, że miło spędziłam te parę godzin z piratami :) pozdrawiam serdecznie
No źle cię zrozumiałem i ubolewam nad tym. No cóż któż nie chciał by wyglądać jak Sparrow aby uganiały sie za nim tabuny (głupich) nastolatek :P No któż ? Jeśli chcesz więcej pustki i głupoty to idź na epulsa... tam są jednym słowem "Jaja". No normalnie kopara ci opada jak widzisz "Szukam sponsora na moje pro. 10 za 10. Kiss kiss"
Oczywiście ,że trzeba polegać na własnych sądach i samemu wyrabiać opinię ale w tej sytuacji miałam dobre zródło danych wiadomości o PzK...Pozdrawiam!
No nie znów podobny do innych temat... Sluchaj jak nie chcesz czytac tych głupich postow nastolatek napalonych na Deppa to poprostu tego nie rob i problem z głowy!
Nawet jak człowiek , nie chce tego czytać to wchodząc na forum tego aktora nie da się niestety tego uniknąć. A jest to przerażające dla osoby trochę starszej od was , która wyrosła z zachwytów nad aktorami -jakiś czas temu ...Przeprowadznie więc inteligentnej polemiki na temat J.D. równa się tu zeru.
Pozdrawiam
"Co myślicie o grupowym obrobieniu loda Deppowi ? " ej, ej, kto tak pisze? Bo ja jeszcze takiego tematu nie widziałam... A jak taki jest to daj linka, chętnie poczytam xD
sluchajcie madzi bo dobrze prawi , takiego teamtu przeciez nie bylo !!
wbijajcie na moje teamty i odpowiadajcie na pytania !!
przekaze wszystkie odpowiedzi johnnemu !! napewno bardzo sie ucieszy ...
teraz przeszedlem na strone deppa i jego fanek
nie klocmy sie juz tak , bo to nieladnie
zgoda madziu ?
wbijaj na moje tematy i wez udzial w sondach !!
okej, okej. Bira chyba zatkało... :/ A tak było ciekawie...
Ale to że Ci się Depp podoba to znaczy ze gustujesz w facetach? <zatkało>
I daj mu 10, a nie 1.
ale powiedz ? czy nie bywają takie nie dorobione głupie tematy ? "HEj, zagrajmy w gre" - czy do tego służy forum na FW ?
Hmm no to może będziemy sie tak bawić na gg? No wiesz, zawsze jest jakaś opcja, możemy też pisać maile...
Nie, nie, tylko ja napisałam : "na blogu bira92" bo bear się czyta bir (tak no mniejwiecej ;) no to po polsku było by bir, bira
no wiem, że się tak czyta ;) ale inni też pisali bera92, bara92, a tak w ogóle to był taki żarcik do tego użytkownika, że ma trudnego nicka ;)
ja przynajmiej nie robie jakis głupich tematów "Poznajmy sie" a pod tym jakis test na chuj... a to co ja mam na profilu nie ma sie nic do tego co tu piszemy. A ty Madźik jak uważasz ? Nie powinnac przypadkiem kupic bravo girl ?
poznajmy się mam na blogu. A po drugie, to nie - bravo girl już mam xD I polecam tobie, bo pewnie chciałeś się o to zapytać.
jak ktoś jest z angielskim na poziomie niemowlaka tak wypada. Forum jest do tego aby powiedziec swoją ocene o filmie a nie jakies głupie gry ? Dziewczyno gdzie ty masz mózg? jesli go masz xD
Mam, a jak myślisz, gdzie? A czy forum jest do tego żeby zakładać kolejny temat pod tytułem: Wrzuccie na luz wy głupie nastolatki? he?
Boże, przecież wiem ale większość tak uważa że można pisać się co chce bo żyjemy w wolnym kraju i niech se piszą bądźmy tolerancyjni
Mnie też wkurzają tematy typu: Zagrajmy w grę, Oh jaki on cudowny, lub poraz setny temat typu Jaka jest jego najlepsza rola
"Oh jaki on cudowny, lub poraz setny temat typu Jaka jest jego najlepsza rola" to też mnie wkurza, ale tematy typu gra mogą być. nie lubie też : który lepszy, to jest wkurzające... :/
Niech ludzie piszą co chcą taka jest moja dewiza, ja tak samo mogę powiedzieć, że ty misiek :D zaśmiecasz forum bo piszesz nie na temat i piszesz pierdoły